...xbull Loncası TekRaR acıLmstr...
- Goblinking
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ...xbull Loncası TekRaR acıLmstr...
Eğer 39 da tanıdıgım xbull lar gerı gelecekse hayırlı olsun.Ama eğer taşeron bir xbull loncası acıyorsanız dıyecek bıseyım yok bosuna kendınızı zorlamayın...
Goblinking
Sabrı öğütler zaman, oysa odur durmayan...
Sabrı öğütler zaman, oysa odur durmayan...
Selamlar,
Öncelikle kendimi tanıtıyım ben Yellowwxbull, diğer nickim yellowred. Bu açılacak loncanın bizim yani eski xbull loncasıyla hiçbir alakası yoktur ve bilgimiz dahilinde değildir. Zaten xbull lonca üyelerinin bir çoğu oyuna devam etmemektedir.
Öncelikle kendimi tanıtıyım ben Yellowwxbull, diğer nickim yellowred. Bu açılacak loncanın bizim yani eski xbull loncasıyla hiçbir alakası yoktur ve bilgimiz dahilinde değildir. Zaten xbull lonca üyelerinin bir çoğu oyuna devam etmemektedir.
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
BÖYLELERİNİ BARINDIRMAMAK LAZIM OYUNDAmalama35 yazdı:Arakdaşlar Microsoft hırsızdır.Benden şifre isteyip aklısıra bana plus alcakmış.KATİEN böyle şeylere inanmayınız xbull loncası o kişi tarafından kirletilmektedir.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
BÖYLELERİNİ BARINDIRMAMAK LAZIM OYUNDA
azını topla kardes microsoft benim arkadasım olur onu oyunda çok iyi tanırım char filan çalmaz o bence ayagını denk al .

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
savascixhalil yazdı:BÖYLELERİNİ BARINDIRMAMAK LAZIM OYUNDA
azını topla kardes microsoft benim arkadasım olur onu oyunda çok iyi tanırım char filan çalmaz o bence ayagını denk al .
HIRSIZ YAZIYOLAR BEN DE İNANDIM NE DİYEYİM HIRSIZ DEĞİL İSE ÖZR DİLERİM ONA HIRSIZ İFTİRASI ATIYOLAR İSE DİYCEK LAFIM KALMIYO......
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
HIRSIZ YAZIYOLAR BEN DE İNANDIM NE DİYEYİM HIRSIZ DEĞİL İSE ÖZR DİLERİM ONA HIRSIZ İFTİRASI ATIYOLAR İSE DİYCEK LAFIM KALMIYO......
yaw hırsız olsa bura deil oyun içi bölgesinden yazarlar microsoft hırsız die birde kanıt koysunlar hemen iftiraya ne luzum var ? :d

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
-
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşlar söylediğim söz bir iftiraya kadar ilerletilmiş gürüyorum.Ben yalan söylemem Microsoft bey efendi konuyu açmayı biliyor ama iş buraya gelince susuyor.Elimde foto vardı fakat Hard Disk'im yansığı için tüm bilgilerim yok oldu.Herneyse Herkese iyi oyunlar..
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca
Microsoft yazdı:ßodrumLu ßen Muuxbull
Hadi oradan!!!daha Mauuxbull'un nickini bile dogru yazamiyorsun...
Arkadaslar bu ve bunun gibi kendini akilli sanan cakmalardan XBULL'larin X'i bile olamaz :evil:
Sacmasapan bir sahisin dahada sacma olan bu konuyu ciddiye almayin :twisted:

- Eskitoprak
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Dört Yapraklı Lonca
Bu konuyu açan arkadaşın Xbull'larla alakası yok.İtibar etmeyin.Gereken açıklamayıda Yellowred arkadaşımız yapmıştır.
İkv Eski Oyuncusu
Kuklacı Sunucusu Oyuncusu
Efsanevi Arz'ın Çocukları Büyücüsü
Kuklacının Tek , İKİZ büyücüsü
Bekodogi
Er Meydanı Gösterisi
http://www.mynet.com/tv/ikv-bekodogi-vid-2365044/
Kuklacı Sunucusu Oyuncusu
Efsanevi Arz'ın Çocukları Büyücüsü
Kuklacının Tek , İKİZ büyücüsü
Bekodogi
Er Meydanı Gösterisi
http://www.mynet.com/tv/ikv-bekodogi-vid-2365044/
Oyun bir kenara , forumu bile özlemişim :lol: Yellowred arkadaşımızın yazdığı doğrudur. Arkadaşlar yeni bir lonca kuracaklarsa da başka bir isim seçmeleri daha yararlarına olacaktır. Zira yaratıcı olmak iyidir,güzeldir. Herkese iyi oyunlar arkadaşlar