AFRASİYABIN AVATARI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Re: AFRASİYABIN AVATARI

Mesaj gönderen muhammet1361 »

firaridadas yazdı:Arkadaşlar son 1 ay içerisinde ki Nerullun verdiği güncelleme işareti ve şimdi de bu resim sizce bu yeni gelecek bölgede ki bir karakter olabilir mi ? Nede olsa bizim oyunumuzda ki yetkililer böyle işaretler vermeyi çok seviyor resimi buradan rahatça görebilirsiniz :[/color]
viewtopic.php?f=46&t=131754

Nerull bizim nerul mu aynı kişiden bahsediyorsak ben o kadar sohbet ettim ve bana şuanlık bir güncellemeyi geç çalışma bile yok..Saçma sapan insanlara umut dağıtmayın arkadaşlar...Nerulun verdiği güncelleme işaretleri demişsin nerde ?
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Voice of Voiceless

Mesaj gönderen firaridadas »

muhammet1361 yazdı:
firaridadas yazdı:Arkadaşlar son 1 ay içerisinde ki Nerullun verdiği güncelleme işareti ve şimdi de bu resim sizce bu yeni gelecek bölgede ki bir karakter olabilir mi ? Nede olsa bizim oyunumuzda ki yetkililer böyle işaretler vermeyi çok seviyor resimi buradan rahatça görebilirsiniz :[/color]
viewtopic.php?f=46&t=131754

Nerull bizim nerul mu aynı kişiden bahsediyorsak ben o kadar sohbet ettim ve bana şuanlık bir güncellemeyi geç çalışma bile yok..Saçma sapan insanlara umut dağıtmayın arkadaşlar...Nerulun verdiği güncelleme işaretleri demişsin nerde ?

şundan bahediyordum
viewtopic.php?f=46&t=130853
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Sparineus yazdı:YA OHA YA yemin ediyorum şaşkınlıkla okudum olm hiç mi film izlemiyorsunuz hiç mi sinemaya gitmiyorsunuz ya? Bende kendime asosyal diyorum koskoca Johnny Depp'in fotosunu tanımadınız öyle mi? YUH diyorum,susuyorum.Yeni gelecek bölgede ki npc boss demişler töbe gece gece güldüm
1.sayfaya bakarsan hocam filmi izlediğimi ancak adını hatırlamadığımı öğrenebilrisin 8-)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön