Gözlerime inanamıyorumAlperenARAR yazdı:Artık ünlü olduğum için [DEV] Orti de foto çekilmek istedi ben de kıramadım
Teşekkürler.
Gözlerime inanamıyorumAlperenARAR yazdı:Artık ünlü olduğum için [DEV] Orti de foto çekilmek istedi ben de kıramadım
Orti miAlperenARAR yazdı:Gözlerime inanamıyorumArtık ünlü olduğum için [DEV] Orti de foto çekilmek istedi ben de kıramadım
Orti yaşıyormuymuş ? Geri zahmet olmuştur oyuna filan girmiş :!: Son olarak yeni zırhında hayırlı olsun
Teşekkürler sanırım şu ana kadarkileri beğenmedin güzel yazılarını ve fotoğraflarını bekliyorum dediğine göreDoktorCetin yazdı:Günlüğünü takip etmeye başladım, güzel yazılarını fotoğraflarını bekliyorum.
firaridadas yazdı:Teşekkürler sanırım şu ana kadarkileri beğenmedin güzel yazılarını ve fotoğraflarını bekliyorum dediğine göreDoktorCetin yazdı:Günlüğünü takip etmeye başladım, güzel yazılarını fotoğraflarını bekliyorum.
eyvallah kardeşimDoktorCetin yazdı:firaridadas yazdı:Teşekkürler sanırım şu ana kadarkileri beğenmedin güzel yazılarını ve fotoğraflarını bekliyorum dediğine göreDoktorCetin yazdı:Günlüğünü takip etmeye başladım, güzel yazılarını fotoğraflarını bekliyorum.
Tüyo olsun sana daha güzel paylaşımlarını bekliyorum yani
Ne demek her türlüfiraridadas yazdı:eyvallah kardeşimDoktorCetin yazdı:firaridadas yazdı:Teşekkürler sanırım şu ana kadarkileri beğenmedin güzel yazılarını ve fotoğraflarını bekliyorum dediğine göreDoktorCetin yazdı:Günlüğünü takip etmeye başladım, güzel yazılarını fotoğraflarını bekliyorum.
Tüyo olsun sana daha güzel paylaşımlarını bekliyorum yani
destek olduğun için saol
firaridadas yazdı:Merhaba günlük
Bugün sabah oyuna girdim çt grubu yoktu bende bari biraz kp kasayım dedim ama galiba biraz abarttım
Ve işte bu da yeni loncam E Terna L
Günün farklı bir zamanında biraz savaşçımla (Thexgamexover) holde kasmayı düşündüm oyuna girdim ve yerimi yurdumu şaşırdım :? Her yerde lodos vardı !!!
E tabi o kadar lodosa bi kale dolusu arz yakışır![]()
Holde kasarken GWYNBLEIDD ile beraber bir de foto aldım![]()
Sonra şifacı karakterim Thepriestxdadaş in çemberlitaş görevlerini tamamlayıp onu da çt sokmaya karar verdim ama lodoslar rahat durmadı bizde biraz ceza verdik :roll:
Sonrasında migrat girerken birde lodos sancak basalım dedik :twisted:
Sonunda kalkmamaya karar verdiler
Bu da son günlerde büyücüme düşürdüğüm şaheser eşyalar/color]