doğrusu benimde düşüncem o yöndeydi ki açıklama gelene kadarXzyg yazdı:oyun öldü bitti qq ama bir yandan da yeni bölgemi geliyor diye düşünmüyor değilim.essizlordd yazdı:Yöneticiler konuya bakıyor![]()
Az sonra açıklama geleceğinden eminim. Ama ne kadar tatmin eder bilemem
sunucu listesi
- essizlordd
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: H A N
Re: sunucu listesi
ıIGRaYTECHIı.ıIBLUETECHIı .Graytechh. Graytechhh.
İsimleri Haricinde Karakterim Yoktur... Benzer İsimde Altında '' H Ü R '' Yazmayan Karakterlerin Vereceği Rahatsızlığı Kabul Etmem.
İsimleri Haricinde Karakterim Yoktur... Benzer İsimde Altında '' H Ü R '' Yazmayan Karakterlerin Vereceği Rahatsızlığı Kabul Etmem.
aynen hayaller suya düştüüüü .dessizlordd yazdı:doğrusu benimde düşüncem o yöndeydi ki açıklama gelene kadarXzyg yazdı:oyun öldü bitti qq ama bir yandan da yeni bölgemi geliyor diye düşünmüyor değilim.essizlordd yazdı:Yöneticiler konuya bakıyor![]()
Az sonra açıklama geleceğinden eminim. Ama ne kadar tatmin eder bilemem
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
sorma kardeşim aynenTOLGARDA yazdı:bende vardı öğlen acayip kasıyordu normalde kasmadığı halde şimdi o da yok demek ki sunucularda ciddi bir sıkıntı var girebilen adam gibi oynayamıyor. Biz giremiyoruzKabile yazdı:bende var fakat oyunda donmalar var oyunla alakalı bellı
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- batuhan67645
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
sunucu listesi
Merhaba
İKV SIMGESINI ACTIGIMIZDA SUNUCU LİSTESİ GELMIYOR BAZEN ŞUAN SUNCUSU LİSTESİ GELMIYOR Nedeni Nedir ?
İKV SIMGESINI ACTIGIMIZDA SUNUCU LİSTESİ GELMIYOR BAZEN ŞUAN SUNCUSU LİSTESİ GELMIYOR Nedeni Nedir ?
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Kabile
hızlı destekleri konuları kaldırıyorlar sunucu listesiyle alakalı olanlarıTOLGARDA yazdı:Beni az önce forumdan bile attı
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Oyun dosyalarında bir kaç bozukluk olduğundan oyunu tekrardan kuracaktım,böyle hata olunca kurayım diye oyunu sildim.ikvdownloader bile inmiyor.
CarvalhoX
hakunamatata
CARVALHO
hakunamatata
CARVALHO
Yok öyle değil bir linke basınca saçma sapan yazılar yazan bir ekran geliyor. (internet yavaş olduğu için kodlar yüklenmiyor hata veriyor.)Kabile yazdı:hızlı destekleri konuları kaldırıyorlar sunucu listesiyle alakalı olanlarıTOLGARDA yazdı:Beni az önce forumdan bile attı
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia