Tarihe gömüldü de geçen gün foruma attıkları fotoğraflar neydi? Adam tüm tılsımları ve tüm asaları güneş asalı bi büyücüden yansıtıyor.LEPRECHAUN yazdı:Oyunda data oynaması artık tarihe gömüldü.Yaptığım data oynamaları ve çözümü ile ilgili önerileri sobee ye göndermiştim.
İKV Eminönü Haritası Taslak
Re: İKV Eminönü Haritası Taslak

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Zaten datadan sadece görselleri değiştirebilirsin. Oyuna etki edemezsin.LEPRECHAUN yazdı:Görseller degisebiliyor tek o da kendinde gorunuyor.
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

Eskiden kodlarla yapilabiliyordu simdi gorselleri degistirmek gerekiyor.Gaffarı üç dört ay önce gormustum.Simdi kissles goremiyorumSora yazdı:Zaten datadan sadece görselleri değiştirebilirsin. Oyuna etki edemezsin.LEPRECHAUN yazdı:Görseller degisebiliyor tek o da kendinde gorunuyor.

LEPRECHAUN
Kendini ifade etme problemin var. Hakaret için söylemiyorum.LEPRECHAUN yazdı:Eskiden kodlarla yapilabiliyordu simdi gorselleri degistirmek gerekiyor.Gaffarı üç dört ay önce gormustum.Simdi kissles goremiyorumSora yazdı:Zaten datadan sadece görselleri değiştirebilirsin. Oyuna etki edemezsin.LEPRECHAUN yazdı:Görseller degisebiliyor tek o da kendinde gorunuyor.
Konularım
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

Dumduz ozne yuklem anlasilabilir olmaktan sıkıldım insanlarla konusurken beyinlerini kullanma- sansi vermermeliyiz.Sora yazdı:Kendini ifade etme problemin var. Hakaret için söylemiyorum.LEPRECHAUN yazdı:Eskiden kodlarla yapilabiliyordu simdi gorselleri degistirmek gerekiyor.Gaffarı üç dört ay önce gormustum.Simdi kissles goremiyorumSora yazdı:Zaten datadan sadece görselleri değiştirebilirsin. Oyuna etki edemezsin.LEPRECHAUN yazdı:Görseller degisebiliyor tek o da kendinde gorunuyor.

LEPRECHAUN