Enderxangel yazdı:Arz klanı adına gerçekten müthiş bir organizasyon oldu.. İttifak loncalarını ve emegi geçen herkesi kutluyorum.Bundan sonra Arz klanının farkını ortaya koyucagına inanarak basarılarımızın devamını diliyorum
Ama okadarda olsun 100kısıden fazlası gıtmıs kadıme:D tılsımdakı tum arzlar yanı:D zorzar 1kere kesmısler oda guzell ınsa yakında pes pese 2 kere keserleer...
Enderxangel yazdı:Arz klanı adına gerçekten müthiş bir organizasyon oldu.. İttifak loncalarını ve emegi geçen herkesi kutluyorum.Bundan sonra Arz klanının farkını ortaya koyucagına inanarak basarılarımızın devamını diliyorum
Ama okadarda olsun 100kısıden fazlası gıtmıs kadıme:D tılsımdakı tum arzlar yanı:D zorzar 1kere kesmısler oda guzell ınsa yakında pes pese 2 kere keserleer...
Olayı bilmeden kafanıza göre yorum yapmayın dün akşam kadim arka arkaya 7 kez kesildi ve sadece 6 grup wardı ....
Önemli olan 10 kişi ile gidip kesmek deil Kesmek, daha ilk gidişleriymiş bizim klan hergün deniyordu sanırım Sen alay edesin diye de açtıklarını sanmıyorum samedim
İttifakınızın Büyük Başarısını En İçten Dileklerimle Kutluyor Başarılarınızın Devamını Diliyorum Ne Kadarda Cekemeyen Varsa Alayına Gelsin Realxsensizimsen ve attomkarinca
Nedenben yazdı:BıLdıgınız Gıbı Arz KıLanı Herzaman oLdugu Gıbı Gozu Tokdu Ve Kadım Gorevını Hıc Umursamıyor Hatta Kadıma Uramaz oLmusLardı Ancak Son ZamanLarda Arz KıLanı Hakkında YorumLanan KeLımeLere Dayanamaz oLdu Ve Sabrımızın bıttıgını bugun Bırkez Daha Ortaya Koyduk Yapmayın Etmeyın Kesemezsınız DedıLer Ne OLdu.? Arz kıLanı 7cı Kez Yatırdı Ve Okadar Cok denenmeLere Ramen BıLe DeyıLken Ve Ittıfak Loncası UyeLerının Bırcogu Kadımı ıLk Defa Gorurken. ıLk ASamada 1 Kez Denenmek Amacı GıdıLen Kadıma 9 Canda Kacırmısdık. Ve Taktıgını GeLıstırmek Istedık 2.cı Denenmede Bınevı Kesme AmacLı Gıtmısken Tank Gurubundakı Savascının Dusmesı Bızı HayaL KırıkLıgına Ugratmısdı Ancak Kadromuzu Daha DısıpLınLı Bır HaLde DuzenLeyıp Kadıma 3cu Sansı Vermemeyı KararLastırdık Ve Sonunda Basardık Ve Sayımız Okadar Az Iken.Bu CaLısmada Emegı Gecen ReaL-Denız-CesurLar Ve Godfery LoncaLarına ReaL Loncası Adına TskLerımı Sunuyorum Bu Ittıfakın BasLı Basınca Dogru OLdugunu Ve Cok Soz Getırecegını SoyLemısdık ve OyLede oLdu Ve Ittıfak LoncaLarı 2cı Gorev Icın HazırLıkLarına BasLadı. Bu Kadım Ve Baska Bır GOrev OLabıLır SımdıLık IzLemede KaLın Ve Bu ıLkdı Sanırım Son OLur.!
ıttıfakda OLdugumuz LoncaLar.
Real Deniz ve Cesurlar Lonca Başkanlarından iyi haber ... Söz konusu Loncalar bildiğiniz üzere ''İstanbul Kıyamet Vaktinin Tılsımın da Nam yapmış Saygınlığı kazanmış birer Birliklerdir bu den'de neden birlikte olmasınlar ? Tüm ayrıntılar konuşuldu ve Lonca Kurucu ve Başkanları ortak bir karar aldı bundan sonra ki Tılsım dönemin de biliyoruz ki bu birleşme çok ''Başarı ve Ses getirecek''
Tüm Lonca mensuplarına ve Lonca Başkanlarına Hayırlı olması dilekerim ile... İşte söz konusu o Loncaların devasa Kadrosu /color] Real Living Real War Kadrosu /color] -Realxrosafin [ Başkan ]
-Realxbaşkan [ Başkan ]
-Realxhaşin [ Onursal Başkan ]
-Realxerman
-Realxhaggard
-Realxkorkux
-Realxdanger
-Realxvitaminraz
-Realxözretay
-Realxsensizimsen
-Realxselcen
-Realxçığlık
-Realxceylin
-Realxcaramio
-Realxsamuray
-Realxyeşim
-Realxsantiego
-Realxbluestar
-Realxkral
-Realxkadavra
-Realxonlyy
-Realxbaranefe
-Realxzalim
-Realxflaket
-Realxlazkopatxxx
-Realxkızılşaman
-Realxhajkhan
-Realxmagnezit Cesurlar Lonca Kadrosu : Cesurzade [ Başkan ]
Cesurlarxbuğra
Cesurlarxfatih
Enderxangel
Cesurlarxmfatih
Cesurlarxarda
Cesurlarxtolga
Cesurlarxfkö
Cesurlarxmuamma
Cesurlarhamzand
Cesurlarxlion
Cesurlarxfuruko
Cesurlarxumuts
Cesurlarxeren
Cesurlarxemrex
Cesurlarxhemşire
Cesurlarxhazal
Cesurlarxceyda
Cesurlarxketchup
Cesurlarxboraa
Cesurlarxlive
Medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir. M.Kemal ATATÜRK Cok Yakında GodferyLerde Ittıfakımıza KatıLa BıLırLer. Gereken HazırLıkLar BasLamaktadır..
loncalar arası bu gostermıs oldugunuz ıttıfakdan dolayı hepınızı ayrı ayrı kutlarım temennım bu ıttıfakın araya fıtne gırmeden bozulmadan devam etmesı..herkese tekrardan tsklerımı sunarım bırdahakı gorevlerımızde bı ıttıfakın devam etmesı dılegıyle tekrardan hayırlı olsun ...
Y hocam salla kac kısı yazmıslar bız onların 1grubuyla 12 kere 13 kere kesıyoruz 7kere kesmısler laga luga edıyolar yemeyın benı:D yalansa soylesın herke goruyor kör deıl gorduk tılsımda 100 arz vardı 50sı kadım ıcın lodos oldu yalanmı:D adamın yeşil rutbesı var kadım ıcın lodos oldu ad ver dersen onuda hallederizD
parazitler yazmassa iyi olur.... kış olum yalakası oldun yerlere kışşşşşşşşşşşşşştttt. hadi sen git orada havanı at biz kalabalık keseriz kadimi kestikde sana ne oluyor zoruna giden ne onu anlayamadım ....,
Nedenben yazdı:BıLdıgınız Gıbı Arz KıLanı Herzaman oLdugu Gıbı Gozu Tokdu Ve Kadım Gorevını Hıc Umursamıyor Hatta Kadıma Uramaz oLmusLardı Ancak Son ZamanLarda Arz KıLanı Hakkında YorumLanan KeLımeLere Dayanamaz oLdu Ve Sabrımızın bıttıgını bugun Bırkez Daha Ortaya Koyduk Yapmayın Etmeyın Kesemezsınız DedıLer Ne OLdu.? Arz kıLanı 7cı Kez Yatırdı Ve Okadar Cok denenmeLere Ramen BıLe DeyıLken Ve Ittıfak Loncası UyeLerının Bırcogu Kadımı ıLk Defa Gorurken. ıLk ASamada 1 Kez Denenmek Amacı GıdıLen Kadıma 9 Canda Kacırmısdık. Ve Taktıgını GeLıstırmek Istedık 2.cı Denenmede Bınevı Kesme AmacLı Gıtmısken Tank Gurubundakı Savascının Dusmesı Bızı HayaL KırıkLıgına Ugratmısdı Ancak Kadromuzu Daha DısıpLınLı Bır HaLde DuzenLeyıp Kadıma 3cu Sansı Vermemeyı KararLastırdık Ve Sonunda Basardık Ve Sayımız Okadar Az Iken.Bu CaLısmada Emegı Gecen ReaL-Denız-CesurLar Ve Godfery LoncaLarına ReaL Loncası Adına TskLerımı Sunuyorum Bu Ittıfakın BasLı Basınca Dogru OLdugunu Ve Cok Soz Getırecegını SoyLemısdık ve OyLede oLdu Ve Ittıfak LoncaLarı 2cı Gorev Icın HazırLıkLarına BasLadı. Bu Kadım Ve Baska Bır GOrev OLabıLır SımdıLık IzLemede KaLın Ve Bu ıLkdı Sanırım Son OLur.!ıttıfakda OLdugumuz LoncaLar.Real Deniz ve Cesurlar Lonca Başkanlarından iyi haber ...Söz konusu Loncalar bildiğiniz üzere ''İstanbul Kıyamet Vaktinin Tılsımın da Nam yapmış Saygınlığı kazanmış birer Birliklerdir bu den'de neden birlikte olmasınlar ? Tüm ayrıntılar konuşuldu ve Lonca Kurucu ve Başkanları ortak bir karar aldı bundan sonra ki Tılsım dönemin de biliyoruz ki bu birleşme çok ''Başarı ve Ses getirecek'' Tüm Lonca mensuplarına ve Lonca Başkanlarına Hayırlı olması dilekerim ile...İşte söz konusu o Loncaların devasa Kadrosu /color]Real Living Real War Kadrosu /color]-Realxrosafin [ Başkan ]-Realxbaşkan [ Başkan ]-Realxhaşin [ Onursal Başkan ]-Realxerman -Realxhaggard -Realxkorkux -Realxdanger -Realxvitaminraz-Realxözretay -Realxsensizimsen -Realxselcen-Realxçığlık-Realxceylin-Realxcaramio-Realxsamuray -Realxyeşim-Realxsantiego-Realxbluestar-Realxkral -Realxkadavra -Realxonlyy -Realxbaranefe -Realxzalim -Realxflaket-Realxlazkopatxxx-Realxkızılşaman-Realxhajkhan -Realxmagnezit Cesurlar Lonca Kadrosu : Cesurzade [ Başkan ] Cesurlarxbuğra Cesurlarxfatih Enderxangel Cesurlarxmfatih CesurlarxardaCesurlarxtolgaCesurlarxfköCesurlarxmuammaCesurlarhamzandCesurlarxlion Cesurlarxfuruko Cesurlarxumuts Cesurlarxeren CesurlarxemrexCesurlarxhemşireCesurlarxhazalCesurlarxceydaCesurlarxketchupCesurlarxboraaCesurlarxliveDeniz Lonca Kadrosu /color]Denizxbaşkan [ Başkan ]DenizxinanDenizxdonnaDenizxpaşasıDenizxprontoDenizxtatarDenizxgözlümDenizxcümleDenizxdeniz DenizxfeyzDenizxcümleDenizxzacosDenizxötziDenizxkonuşmazDenizxlordDenizxmenkurDenizxcoroDenizxhitmanDenizxkülteginMedeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir. M.Kemal ATATÜRKCok Yakında GodferyLerde Ittıfakımıza KatıLa BıLırLer. Gereken HazırLıkLar BasLamaktadır..
Öncelikle tebrikler hayırlı olsun.
Yukarıda yazdıgın yazı hakkında TAMAMEN KENDİ GÖRÜŞÜM olarak bir kaç şey söylemek istiyorum.
Arzlar arasında kadime uğramayan bu görevi umursamayan görmedim. Sabrınızın bittiğini sölüyorsunuz ama dün geceki görevinizde birkoç kişinin birçok kere göreve gittiğini ben dahil herkes biliyor.
Büyük başarı diyip kendinizi kandırmayın çünkü kimse kanmıyor.
BENDE HİKAYEDEKİ O ÇOÇUK NERDE DİYORUM HANİ VARYA KALABALIĞIN ARASINDAN ÇIKIP BAGIRAN KRAL ÇIPLAK KRAL ÇIPLAK bizde farkındayız amam eglensinler gidipte yaypamadıgımız her görevde bendde ordaydı ve bu localarda
ecelin geldimi canını almasını bilir... sen ölümsüz olugunu sansanda.....
samedsedir06 yazdı:Y hocam salla kac kısı yazmıslar bız onların 1grubuyla 12 kere 13 kere kesıyoruz 7kere kesmısler laga luga edıyolar yemeyın benı:D yalansa soylesın herke goruyor kör deıl gorduk tılsımda 100 arz vardı 50sı kadım ıcın lodos oldu yalanmı:D adamın yeşil rutbesı var kadım ıcın lodos oldu ad ver dersen onuda hallederizD
lODOS olanlar aralarda ki cürükler bi görev için klanı satanlar böylesi daha iyi oldu bizim acımızdan gidene elveda kalana canfeda