Kabile
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Re: Kabile
buyur sende gelTOLGARDA yazdı:Meran'da son zamanda ciddi anlamda bir canlanma var gibi görünüyor
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Bunlar zaten merandaydı,her gün girer saatte kasanı keserler bölgede deTOLGARDA yazdı:Meran'da son zamanda ciddi anlamda bir canlanma var gibi görünüyor

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kabile yazdı:buyur sende gelTOLGARDA yazdı:Meran'da son zamanda ciddi anlamda bir canlanma var gibi görünüyor
Bunların eskiden burada olduğunu biliyorum ama gördüğüm en çok sunucu transferi Meran'a yapılıyorSparineus yazdı:Bunlar zaten merandaydı,her gün girer saatte kasanı keserler bölgede deTOLGARDA yazdı:Meran'da son zamanda ciddi anlamda bir canlanma var gibi görünüyorDDD:DDD.DDD:D yazar çıkarlardı.Bu konuyu öyle ciddiye alma yani.Hepsi zaten oynayan isimler bırakmışlardan dönen yok.Meran tamamen öldü.
-
- Salgın Koruyucusu
Urfarecords yazdı:Öncelikle Hoş geldin memati.Kabilexmanicking yazdı: Kabile loncası Meran sunucusundada aktif olacaktır dosta düşmana duyrulur. Not bu konu Tartışma Amaçlı açılmamıştır gereksiz ileti atanların iletisinin silinmesini rica ediyorum.Arada Ahmet ve Uğurla denk geldikçe takılıp eğlenip zaman geçiriyorduk sende gelmişsin sevindim dönmene. Bu arada yanlış olmasın beyler forum kullanıcı adından dolayı
![]()
#Bünyamin ACAR hbulduk kardesım
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
Ezberi bozmaya Lodos klanini kalkinmaya ve sunucu'yu ilestirmek icin ekip hazir durmak yok yola devamTOLGARDA yazdı:Meran'da son zamanda ciddi anlamda bir canlanma var gibi görünüyor
Carpie Diem
- batuhan67645
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
ŞŞŞ at kafalılar siz deil meranı ıyıleştırmek ılk once merana adım atıyım gorıyım siziTabipYarbay yazdı:Ezberi bozmaya Lodos klanini kalkinmaya ve sunucu'yu ilestirmek icin ekip hazir durmak yok yola devamTOLGARDA yazdı:Meran'da son zamanda ciddi anlamda bir canlanma var gibi görünüyor
ooo e.o de sızı s tılermı ne aptılar 2 tane geri gondermış ler:)
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
Uğur kankaTabipYarbay yazdı:Ezberi bozmaya Lodos klanini kalkinmaya ve sunucu'yu ilestirmek icin ekip hazir durmak yok yola devamTOLGARDA yazdı:Meran'da son zamanda ciddi anlamda bir canlanma var gibi görünüyor
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
Soyle AhmetKabile yazdı:Uğur kankaTabipYarbay yazdı:Ezberi bozmaya Lodos klanini kalkinmaya ve sunucu'yu ilestirmek icin ekip hazir durmak yok yola devamTOLGARDA yazdı:Meran'da son zamanda ciddi anlamda bir canlanma var gibi görünüyor
Carpie Diem
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
Seviyorum seniTabipYarbay yazdı:Soyle AhmetKabile yazdı:Uğur kankaTabipYarbay yazdı:Ezberi bozmaya Lodos klanini kalkinmaya ve sunucu'yu ilestirmek icin ekip hazir durmak yok yola devamTOLGARDA yazdı:Meran'da son zamanda ciddi anlamda bir canlanma var gibi görünüyor
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?