Tsk The End.. Bitii bu sefer Walla 4 Ay yokum xD mckx
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Tsk The End.. Bitii bu sefer Walla 4 Ay yokum xD mckx
devamsızlık yaparsan sınıfta kalırsın valla sıkçan dişini yurt var servis var rahat ol :mrgreen:
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
rüyana gircek başka şey mi kalmadı :mrgreen:Rapkoliq yazdı:Funda bu profil resmini değiştir yav :S mübarek rüyalarıma giriyor(her ne işi varsa) :mrgreen:
konuşturmayın beni burda tövbe estafuğrullah :mrgreen:
uf ya yarım saat-bi saat erken kalkmak gerekicek ona yanıyorum ben yoksa salla devamsızlık sınırı geçmiş olsa kaç ayzar dersler ii olduktan sonra bişi olmas:)morukkelleci yazdı:devamsızlık yaparsan sınıfta kalırsın valla sıkçan dişini yurt var servis var rahat ol :mrgreen:
taktınız profil resmime süper işte o profil resmi ne anlamlar gizliyo haberin var mı snn:)Rapkoliq yazdı:Funda bu profil resmini değiştir yav :S mübarek rüyalarıma giriyor(ne işi varsa) :mrgreen:
Burasını Kayfehan mi yaptınızmorukkelleci yazdı:rüyana gircek başka şey mi kalmadı :mrgreen:Rapkoliq yazdı:Funda bu profil resmini değiştir yav :S mübarek rüyalarıma giriyor(her ne işi varsa) :mrgreen:
konuşturmayın beni burda tövbe estafuğrullah :mrgreen:
Bak bir gerçek; Benim hiç şansım yok ! her yönden hiç şansım yok. Rüyamada bunun gibileri giriyor :? biri gelsede
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Onu gördükçe Cadı'yı hatırlıyorum :mrgreen:funi15 yazdı:taktınız profil resmime süper işte o profil resmi ne anlamlar gizliyo haberin var mı snn:)Rapkoliq yazdı:Funda bu profil resmini değiştir yav :S mübarek rüyalarıma giriyor(ne işi varsa) :mrgreen:
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
yollarız birini sen paradan haber ver :mrgreen:
rapkolik adamı dinden imandan çıkardın akşam akşam işimiz ters gitçek :mrgreen:
Len senin aklın fikrin onda ise ben ne edeyim :mrgreen:morukkelleci yazdı:yollarız birini sen paradan haber ver :mrgreen:
utandım lan :roll:
En son Rapkoliq tarafından 21 Mar 2010 22:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
yazık valla :mrgreen:
siz şimdi enyin muhabbetini yapıyosunuz ben onu anlmadım:)