Çilgintürkşirine !!!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
HeRaKLiToS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Çilgintürkşirine !!!

Mesaj gönderen HeRaKLiToS »

lan bebeswinq senide qördük ws atarken gelmiş burda hava atıyon adamları keserken hem *** kalkıo tabi.. ferroya 10 da ws biter diyosun sonra uzatmanın manası yokk....lan olum sen bidha foruma falan bişey yazma senin kadar dönek birini görmedim..hem sen nezaman gördün gloynun klavye erkekliqi yaptıgını olum senden beklerim gloyndan asla öyle bişey beklemem...
αяzıη çσ¢υкℓαяı∂ıя α∂ıмız

ѕαη¢αктıя ∂ιуαяıмız

кσηυşтυкмυ уα кαη кυѕтυяυяυz

уα∂α öℓєηє кα∂αя ѕυѕтυяυяυz..!!!

Resim
Kullanıcı avatarı
canoski61
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen canoski61 »

evet fotolara bakınca küfür edenin çakma char olduğunu anladım ama çakma charda kim vardı o olayı bilen biri olması lazım :S
°±° Lєqєηd кiηq °±°

Legendxfrederik
/ Legendxfrederikx / Frederik / Leqendxkinq

Resim
Kullanıcı avatarı
HeRaKLiToS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen HeRaKLiToS »

canoski61 yazdı:evet fotolara bakınca küfür edenin çakma char olduğunu anladım ama çakma charda kim vardı o olayı bilen biri olması lazım :S
zaten sorun orda onu bulsalar herşey çözülüRR..
αяzıη çσ¢υкℓαяı∂ıя α∂ıмız

ѕαη¢αктıя ∂ιуαяıмız

кσηυşтυкмυ уα кαη кυѕтυяυяυz

уα∂α öℓєηє кα∂αя ѕυѕтυяυяυz..!!!

Resim
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bbswinq »

Lan heRaklİtos yaLakası Row loncasına qıRmek için neLeR yaptıqını qöRdük Lan düRzü buRda bana adamLıkmı tasLıoSn veLed ? qimsin Sen daha bu sunucuda Dünqü b*Sun sen Daha qeLeLi kaç qün oLdu qım bıLıR . Ben Rowxferroya yeniLdim doqRdu . Ama RowxloncasınDan 2 Adamınızı DeviRdm Bunu unutmayın . Bizler senin qibi böLqeden kLavye eEqeqLiqi yapmayız GLoyn.. Bnu biL pLusum vaR diye İnsanları qüçüqten qöRmeyiz !! herakLitos neyın b*qsan soqtuRacam o b*qun içine Seni. Row loncası YaLaqası seni Allh biLir loncaya qıRmek için Gloynun q*tunu yalRsn veLed.
Kullanıcı avatarı
HEARTxOFxSPACES
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HEARTxOFxSPACES »

bygloyn yazdı:ulan #@!? insanlar siz insanlıktan nasibini almamıs it heriflerin önde gidenisizin bu o küfürlü fotonun benim oldumu istaplayın oyunu bıramazsam en adi şerefsizim sen bunu diyobiliyomusun lan it herif charını ortaya koyuyomusun silcem ben ben söledi isem sende silcek kadar namus ve şeref varmı al sana sedat korudugun it bu senin sözünemi güvenilcek lan millet al sana foto ortada işte ÇILGINTÜRKŞİRİNEDİR aslı sizin gibi bi insanı karalamak için yapılmıs ÇİLGİNTÜRKŞİRİNE deil iksir olayına gelirsek de sen adam ol ilk önceki olayı anlat it herif 24 gücün vardı benimse 100 güc ve 60 kudret senin depar ve durdurma hakkında yoktu ben düştüm oyundan girdimde bu da bekliyodu orda daldı direk ne yapcam bakcakmıydım içtim 3 bin can iksir yolladım bunu kalaesine olaylar bu kadar acık ve nettir hala bana bu serefsizleri korucak varsa sölesin şimdi ... biraz şerefsiniz varsa oyunu bırakırsınız şimdi birilerine iftira atarak adam olunmaz bunu bilin namussuz veletler...

http://www.upload.gen.tr/resim.php/s10/ ... z.JPG.html

Kor cehalet cirkeflestirir insanlari !
Suskunlugumum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabim var...
Lakin bir lafa bakarim laf mi diye,
Bir de soyleyene bakarız ADAMMI mi diye...

Hadi Bakalım ver cevap....
Gloyn iyi ddegiştiriyorsun ha lafı orada Çılgıntürkşirine yazıyor ;) sen Çilgintürkşirine diyon... ;) ne mal adamsın sen yaf şirine orada açık açık duruyor loncanızı bilmesek bize yututurcanız ha :D
yNçRxSPaCeXResimyNçRxSPaCeX
Kullanıcı avatarı
Delikurt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Delikurt »

Zuhahaha :D Ferro yu samanlıkta basmışlar :D Mendil tutucularıda savunuyor :D Şirine küfür etmez namuslu bir
kızdır aman ha :D
SAHİPSIZ VATANIN BATMASI HAKTIR .

SEN SAHİP ÇIKARSAN ,

BU VATAN BATMAYACAKTIR.
Kullanıcı avatarı
HEARTxOFxSPACES
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen HEARTxOFxSPACES »

Millet inanmış hemen Çılgıntürkşirine yazıyor biraz daha inceleyin ;)
yNçRxSPaCeXResimyNçRxSPaCeX
Kullanıcı avatarı
bygloyn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bygloyn »

azcık zeka kapasitesi olan zeka yası 4 - 6 yas grubu na dahil olanlar bile anlıyor ama spaces denyosuyla delifino denysosu camur atmak için havlamaya devam ediyor sizin tasmanız elim de olum rahat olsun size kemik atmadan ben havlamayın ''it ürür kervan yürür'' maden o küfürü ettik neden hala şirine susturulmadı merakla bekliyom.. bunu acıklayın sizi moronlar ... ?
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Kullanıcı avatarı
canoski61
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen canoski61 »

bygloyn yazdı:azcık zeka kapasitesi olan zeka yası 4 - 6 yas grubu na dahil olanlar bile anlıyor ama spaces denyosuyla delifino denysosu camur atmak için havlamaya devam ediyor sizin tasmanız elim de olum rahat olsun size kemik atmadan ben havlamayın ''it ürür kervan yürür'' maden o küfürü ettik neden hala şirine susturulmadı merakla bekliyom.. bunu acıklayın sizi moronlar ... ?
Çılgıntürkşirine etmedi küfürü fotolara dikkatli bakın küfür eden char Çilgintürkşirine ama asıl önemli soru o çakma char kime ait büyük ihtimal o olayı bilen birine aittir o charda kim vardı kim bilir ????
°±° Lєqєηd кiηq °±°

Legendxfrederik
/ Legendxfrederikx / Frederik / Leqendxkinq

Resim
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Bütün kuyruğuna bastıklarım burda aleyhime konuşuyor :D
delikurt,byböceq,spaces dewam edin :D
Melankolik yazdı:İksir içmiştir doğdudur vs mi yaptınız da sanki iksir içmeyecek?
Ayrıca fotoyu büyütün bakın charın Çılgıntürkşirine olmadığını anlayacaksınız.
Ben büyüttüm ve başta 2 tane "L" gördüm. bu şekilde her gün birimizin çakma charı açılıyor ve birilerine küfür ediliyor.
Güçlü insanı kıskanan onu karalamaya çalışan çoktur bişey diyemem.
Sana şunu diyorum: şikayet ettikten sonra ceza aldığımı bildiren bir foto koy foruma tamam mı?
Koymassan adam değilsin.
Cnquerorxmanyak senin canını geçen yaktım diye bu tip tavırlardasın farkındayım.
Cnquerorxjocuck eziği ben sunucu açıldığından beri buradayım 39 levelken de halim vaktim yerindeydi seni sivri adada ruh çalanlarda keserdim bana ana bacı düz giderdin hatırladın mı?
İftira atmaya devam edin bizi bilen biliyor zaten bu bize yeter.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön