Esenle kal.
ANOTHER'den VEDA
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: ANOTHER'den VEDA
Gerçek hayatınızda başarılar dilerim her başlangıcın bir sonu vardır gibi klasik bir edebiyat yaparak sizi uğurluyorum 
Esenle kal.
Esenle kal.

Afanesiyevo
- ardaturan
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Kapalı
Dava arkadasim reel hayatinda basari ve mutluluklar bozkurtlar ölmez sadece eksilir ..
cCcÜLKÜCÜTÜRKcCc
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Raiders of Anatolia
Kendine iyi bak hayatında başarılar. Bir yer, bir zaman da tekrardan görüşmek dileğiyle.
Hoşçakal.
ALTKAT
Hoşçakal.
ALTKAT
- ANOTHER
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Lonca Efsaneler
Herkese yorumları için teşekkür ediyorum
Barbaros temmelli bıraktım olarak gittim ama Allah büyük. Büyük lokma ye büyük laf konusma demişler 4 sene ara vermeme rağmen bu kış tekrar başlamıstım bilemem yani ama çok Uzun bir süre uzak kalacagım kesin
Barbaros temmelli bıraktım olarak gittim ama Allah büyük. Büyük lokma ye büyük laf konusma demişler 4 sene ara vermeme rağmen bu kış tekrar başlamıstım bilemem yani ama çok Uzun bir süre uzak kalacagım kesin
ANOTHER
AYSİ
AYSİ
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Kabile
ikv son baharini yasiyor tek tek düsen yapraklar gibi nice oyun arkadaslarimizi kaybeder gibi bu gidisata uzgunuz. Yolunuz acik olsun esen kalin :geek:
Carpie Diem
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
kötü amaçla söylemedim betadan beri takip ettiğim kadariyla senin tarzında oynayan insanlar mutlaka bir parçalarını burda bırakıyorlarANOTHER yazdı:Herkese yorumları için teşekkür ediyorum

- ANOTHER
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Lonca Efsaneler
Bende kötü anlamda demedim zaten yanls anlasılmasınBarbarosxhizir yazdı:kötü amaçla söylemedim betadan beri takip ettiğim kadariyla senin tarzında oynayan insanlar mutlaka bir parçalarını burda bırakıyorlarANOTHER yazdı:Herkese yorumları için teşekkür ediyorum
ANOTHER
AYSİ
AYSİ
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
Hakkında hayırlısıANOTHER yazdı:Bende kötü anlamda demedim zaten yanls anlasılmasınBarbarosxhizir yazdı:kötü amaçla söylemedim betadan beri takip ettiğim kadariyla senin tarzında oynayan insanlar mutlaka bir parçalarını burda bırakıyorlarANOTHER yazdı:Herkese yorumları için teşekkür ediyorum
Barbaros temmelli bıraktım olarak gittim ama Allah büyük. Büyük lokma ye büyük laf konusma demişler 4 sene ara vermeme rağmen bu kış tekrar başlamıstım bilemem yani ama çok Uzun bir süre uzak kalacagım kesindoğru diyosun bir parçamızı bırakıp gidiyoruz arkadaslıklarımı dostluklarımız ama yapacak bseyde yok hayırlısı ins baslamam geri ilerde diyelm