İmzaya mı ihtiyacınız var?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Re: İmzaya mı ihtiyacınız var?

Mesaj gönderen vahdet »

Resim

Gaffarın elindeki büyüden olabilir.

http://www.istanbuloyun.com/content/i/s ... slav20.png
Resim
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

teslayı buldum buyrun

Resim
Kullanıcı avatarı
yusufcan211
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Dost Kervanı

Mesaj gönderen yusufcan211 »

kardeş banada yaparmısın ? :) Yusufcan yaz bıçak kılıç fln koyabilirsin yani savaşçı teması olsun egeryaparsan çokmemnun kalırım
Resim

İmza:GWYNBLEIDD
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TOLGA »

vahdet yazdı:Resim
Mehmet kardeşim istediğin oldu. Hareketli Tesla Gözcüsünü de yaptım. Umarım beğenir ve kullanırsın. :)

EfsunkarMEHMET
Resim
yusufcan211 yazdı:kardeş banada yaparmısın ? :) Yusufcan yaz bıçak kılıç fln koyabilirsin yani savaşçı teması olsun egeryaparsan çokmemnun kalırım
Buyur kardeşim, Bıçak Sırtı Kılıç arşivimde yoktu bir ufak araştırdım ama İKV hakkında Google'de pek bir şey olmadığı gibi BSK'de yoktu maalesef. Umarım beğenirsin.

YUSUFCAN
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Konu günceldir. Dilediğiniz imzaları dile getirerek bana söylerseniz vakit bulabildiğim en kısa zamanda yapıp teslim etmeye çalışacağım. İmza isteklerinizi bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kerimcan123 »

Banada llKISRAll(senin imzandaki gibi) ve SmooKeR (fazla koyu olmayacak bir yeşil renk ile) yaparsan sevinirim :) Ve nasıl yaptığına dair tüyoları özel mesajla bana gönderirsen memnun olurum merak sardım bu aralar photoshopa :D
Resim
Resim
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

Konuyu genel etkileşime acarsan daha fazla başvuru alırsın. Yoksa burda 2 3 kişi istek yapar.
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

kerimcan123 yazdı:Banada llKISRAll(senin imzandaki gibi) ve SmooKeR (fazla koyu olmayacak bir yeşil renk ile) yaparsan sevinirim :) Ve nasıl yaptığına dair tüyoları özel mesajla bana gönderirsen memnun olurum merak sardım bu aralar photoshopa :D
Anladığım kadarıyla yapmaya çalıştım. İkisini de yeşil yaptım ancak llKISRAll isteği için seninki gibi dediğinden dolayı yeşil yaptım. SmooKeR'i zaten kendin yeşil istemişsin. Umarım beğenirsin, yapmamı istediğin bir değişiklik olursa söylersin.
Ayrıca PhotoShop'u öğrenmenin bir amacı vardır. Amacını belirle öyle merak sar. Yalnızca kafana ben bunu öğreneyim de yapayım olmasın. Her şeyin bir amacı olduğu gibi bunun da var. Bu bir sanattır ve sanat insanlarla güzeldir. Umarım kullanırsın.

llKISRAll
Resim

SmooKeR
Resim
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kerimcan123 »

Şu aralar vektöre merak sardım ve vektörle uğraşıyorum. Doku ve gölge detaylarıyla ilgili bol bol pratik yapıyorum. Ama internette ne adam akıllı bir video var nede yardımcı olacak birisi. İmza yapımını araştırdım ama çok basit şeylerdi inan onları Photoscape ile yapabilirim :) Dediğim gibi örnek bir video hazırlarsan benim açımdan çok güzel olur :) Ve ellerine sağlık çok hoşuma gitti kullanıcam imzayı :)
Resim
Resim
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

Resim

f harfi garip durmuş. f nin çizgisi çok üstte durmuş. Galiba yazı kalın olunca f harfi bu hale geldi. Daha belirgin bir f harfi yapanilir misin.

Resim
Bu reimdeki f harfi gibi. Diğer gifte f harfi tam olarak f 'ye benzememiş

Birde resmin yazıldığı zemin beyaz olabiliyor mu. Forumdaki zeminle aynı yapmışşsın ama sayfanın değişik yerlerinde zeminle uyum sağlamadığı için belli oluyor. forumun en üstünde olursa ileti yada en altında olduğunda resimdeki zemin forum zemini ile aynı olmuyor :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön