Sobee Varmış Ama...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Sobee Varmış Ama...

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Murat Afşar'ın fotoğraflarından birisi Umut'a benzemiyor mu
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kordugum »

TOLGARDA yazdı:Murat Afşar'ın fotoğraflarından birisi Umut'a benzemiyor mu
Özellikle 2013 dedim .(
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

kordugum yazdı:
Özellikle 2013 dedim .(
O zamandan beri değişiklik yapıldı mı
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

SOSYELDENEY yazdı:Güncelleme:
Nerull yazdı: Aradan geçen sürenin farkındayız. İKV ile ilgili gelişmeleri ilk buradan paylaşacağız merak etmeyin 8-)
Evet arkadaşlar Nerull bu mesajla saat 13.30 sularında görüntülendi.Acaba yem mi ? Nerull oltayı atıyor sazan niyetine ikv oyuncularınmı avlıyor bu mesaj neydiki?ne gereği vardı.

İşte OLAY YERİ:

viewtopic.php?f=46&t=130853

Sanıyorum Nerull bu iletisiyle İkv oyuncularına akçe alımına devam mesajı vermek istedi.Adamlar yolabildikleri kadar yolmak istiyor oyuncuları, bakalım daha ne kadar devam edecek.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

kordugum yazdı:
Özellikle 2013 dedim .(
Şimdi hatırladım İKV tamamen yerli bir oyun bu yüzden bu oyun motoru kullanılamaz hem araç geliştirici ekipleri var zaten, altı yıldır eleman alınacak İlanı duran.
Kullanıcı avatarı
Mutlakguven
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Mutlakguven »

Gene Bir Türk Oyunu Olur İnşallah Türk Oyunu Derken Türkiyeyi Kapsayan Demek İstedim Çünkü Başka Salak Saçma Yerlerde Geçmesindense Bilindik Yerlerde Geçmesi Daha Hoş.
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

TOLGARDA yazdı:
kordugum yazdı:
Özellikle 2013 dedim .(
Şimdi hatırladım İKV tamamen yerli bir oyun bu yüzden bu oyun motoru kullanılamaz hem araç geliştirici ekipleri var zaten, altı yıldır eleman alınacak İlanı duran.
Eskiden beridir sobeenin huyudur ilan verir elzem olan bulunur guncelleme yapmaz vardır bir hikmet ül kaidesi.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

IIHYPNOSII yazdı:Abi bu gorgar cidden değişik adam yahu. Adam hayalet gibi bişey. Telefonu yok. Sosyal medyada hep inaktif takılıyor. Anlam veremediğim bir mystery box sanki. Araştırmaya kalkıyorum adamı hiç bişey bulamıyorum basma kalıp şeylerden başka. Gerçekten çok çok büyük saygı duyduğum birisi neden derseniz oyun hikayesi kurgu herşey bu adama ait. Önünde düğmelerimi iliklerim. Saygılar sevgiler gorgar bey. Eğer gizlide takılıyorsanız arada sırada forumda. Yapmayın. Biz burda insan öldürmüyoruz. Sizi görmediğimiz muhabbetimiz bile olmadığı halde büyük ölçüde saygı duyabilen insanlarız sonuçta. Gelin arada bir sohbet edelim.
Aynen adam varya test sunucusunda bile gormedim.Adam hakkında Yıllardır standardın dısında bisey yok . Oyun aslen bu adamin ama göz önunde mevlut dinc oldu. İkv hakkinda deli fikirleri vardi ama gerceklestirememesi cok üzmüstür mesela en basitinden lvl arttikca yaratiklar karaktrrden kacmasi gibi. Bu kadar gizemli birinin oyun tasarimi ile ilgili bilgileri saklamasi da normaldir.Oyun tahminimce yeni bir motora tasiniyor
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

LEPRECHAUN yazdı:
IIHYPNOSII yazdı:Abi bu gorgar cidden değişik adam yahu. Adam hayalet gibi bişey. Telefonu yok. Sosyal medyada hep inaktif takılıyor. Anlam veremediğim bir mystery box sanki. Araştırmaya kalkıyorum adamı hiç bişey bulamıyorum basma kalıp şeylerden başka. Gerçekten çok çok büyük saygı duyduğum birisi neden derseniz oyun hikayesi kurgu herşey bu adama ait. Önünde düğmelerimi iliklerim. Saygılar sevgiler gorgar bey. Eğer gizlide takılıyorsanız arada sırada forumda. Yapmayın. Biz burda insan öldürmüyoruz. Sizi görmediğimiz muhabbetimiz bile olmadığı halde büyük ölçüde saygı duyabilen insanlarız sonuçta. Gelin arada bir sohbet edelim.
Aynen adam varya test sunucusunda bile gormedim.Adam hakkında Yıllardır standardın dısında bisey yok . Oyun aslen bu adamin ama göz önunde mevlut dinc oldu. İkv hakkinda deli fikirleri vardi ama gerceklestirememesi cok üzmüstür mesela en basitinden lvl arttikca yaratiklar karaktrrden kacmasi gibi. Bu kadar gizemli birinin oyun tasarimi ile ilgili bilgileri saklamasi da normaldir.Oyun tahminimce yeni bir motora tasiniyor
Maalesef ki koca bir hayal (:
Bir online oyunu alıp her şeyini yeni oyun motoruna entegre etmek 3-4 yılı değil daha fazla zamanı alacaktır.(Grafikler baştan yapılacak kodlamalar o oyun motoruna uygun bir şekilde çevrilecek server yazılımı baştan yazılacak...)TTnet tembel bir firma bunu herkes kabul etmeli gelipte halen para getiren oyunun ne fişi çekilir ne de güncelleme getirilir.Dünya da böyle bir örneği olan oyun var mı acaba ? Oyun bir süre durgunlaşıyor ve bir süre sonra hooop süpriiiz biz oyunu başka bir oyun motoruna taşıdık .. Bu pembe bir hayal :)
Olacaksa da Ttnet başka bir online oyun geliştirmiş olur bu şekilde de devam eder İKV'nin yüzüne bakılmaz
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

EYUNAL yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:
Maalesef ki koca bir hayal (:
Bir online oyunu alıp her şeyini yeni oyun motoruna entegre etmek 3-4 yılı değil daha fazla zamanı alacaktır.(Grafikler baştan yapılacak kodlamalar o oyun motoruna uygun bir şekilde çevrilecek server yazılımı baştan yazılacak...)TTnet tembel bir firma bunu herkes kabul etmeli gelipte halen para getiren oyunun ne fişi çekilir ne de güncelleme getirilir.Dünya da böyle bir örneği olan oyun var mı acaba ? Oyun bir süre durgunlaşıyor ve bir süre sonra hooop süpriiiz biz oyunu başka bir oyun motoruna taşıdık .. Bu pembe bir hayal :)
Olacaksa da Ttnet başka bir online oyun geliştirmiş olur bu şekilde de devam eder İKV'nin yüzüne bakılmaz
Haklı gibi daha önce upuzun şekilde 7 konu açtım neden güncelleme yapılmıyor diye en geç 32 saniye en erken 14 saniyede silindiler konuyu düzenleye basıyorum bu konuyu göremezsiniz diyor :D daha önce dedim ki stok yetişmiyor hem akçe hem 6. yıl paketi stokları bu stoklar yetişmezken neden güncelleme yapılsın ki güncelleme canlanması için yapılır ama daha ne kadar canlanabilir yani stokların yetişmemesinin ötesi yok ki yani oyun getirebileceği son seviye geliri sağlıyor yönetim ise yeterli ilgi yok diyor sizce yönetimin dediği mantıklı geliyor mu stoklar yetişmezken.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön