Sobee Varmış Ama...
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sobee Varmış Ama...
Özellikle 2013 dedim .(TOLGARDA yazdı:Murat Afşar'ın fotoğraflarından birisi Umut'a benzemiyor mu
O zamandan beri değişiklik yapıldı mıkordugum yazdı:Özellikle 2013 dedim .(TOLGARDA yazdı:Murat Afşar'ın fotoğraflarından birisi Umut'a benzemiyor mu
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Sanıyorum Nerull bu iletisiyle İkv oyuncularına akçe alımına devam mesajı vermek istedi.Adamlar yolabildikleri kadar yolmak istiyor oyuncuları, bakalım daha ne kadar devam edecek.SOSYELDENEY yazdı:Güncelleme:
Evet arkadaşlar Nerull bu mesajla saat 13.30 sularında görüntülendi.Acaba yem mi ? Nerull oltayı atıyor sazan niyetine ikv oyuncularınmı avlıyor bu mesaj neydiki?ne gereği vardı.Nerull yazdı: Aradan geçen sürenin farkındayız. İKV ile ilgili gelişmeleri ilk buradan paylaşacağız merak etmeyin
İşte OLAY YERİ:
viewtopic.php?f=46&t=130853
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
Şimdi hatırladım İKV tamamen yerli bir oyun bu yüzden bu oyun motoru kullanılamaz hem araç geliştirici ekipleri var zaten, altı yıldır eleman alınacak İlanı duran.kordugum yazdı:Özellikle 2013 dedim .(TOLGARDA yazdı:Murat Afşar'ın fotoğraflarından birisi Umut'a benzemiyor mu
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Gene Bir Türk Oyunu Olur İnşallah Türk Oyunu Derken Türkiyeyi Kapsayan Demek İstedim Çünkü Başka Salak Saçma Yerlerde Geçmesindense Bilindik Yerlerde Geçmesi Daha Hoş.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Eskiden beridir sobeenin huyudur ilan verir elzem olan bulunur guncelleme yapmaz vardır bir hikmet ül kaidesi.TOLGARDA yazdı:Şimdi hatırladım İKV tamamen yerli bir oyun bu yüzden bu oyun motoru kullanılamaz hem araç geliştirici ekipleri var zaten, altı yıldır eleman alınacak İlanı duran.kordugum yazdı:Özellikle 2013 dedim .(TOLGARDA yazdı:Murat Afşar'ın fotoğraflarından birisi Umut'a benzemiyor mu

LEPRECHAUN
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Aynen adam varya test sunucusunda bile gormedim.Adam hakkında Yıllardır standardın dısında bisey yok . Oyun aslen bu adamin ama göz önunde mevlut dinc oldu. İkv hakkinda deli fikirleri vardi ama gerceklestirememesi cok üzmüstür mesela en basitinden lvl arttikca yaratiklar karaktrrden kacmasi gibi. Bu kadar gizemli birinin oyun tasarimi ile ilgili bilgileri saklamasi da normaldir.Oyun tahminimce yeni bir motora tasiniyorIIHYPNOSII yazdı:Abi bu gorgar cidden değişik adam yahu. Adam hayalet gibi bişey. Telefonu yok. Sosyal medyada hep inaktif takılıyor. Anlam veremediğim bir mystery box sanki. Araştırmaya kalkıyorum adamı hiç bişey bulamıyorum basma kalıp şeylerden başka. Gerçekten çok çok büyük saygı duyduğum birisi neden derseniz oyun hikayesi kurgu herşey bu adama ait. Önünde düğmelerimi iliklerim. Saygılar sevgiler gorgar bey. Eğer gizlide takılıyorsanız arada sırada forumda. Yapmayın. Biz burda insan öldürmüyoruz. Sizi görmediğimiz muhabbetimiz bile olmadığı halde büyük ölçüde saygı duyabilen insanlarız sonuçta. Gelin arada bir sohbet edelim.

LEPRECHAUN
Maalesef ki koca bir hayal (:LEPRECHAUN yazdı:Aynen adam varya test sunucusunda bile gormedim.Adam hakkında Yıllardır standardın dısında bisey yok . Oyun aslen bu adamin ama göz önunde mevlut dinc oldu. İkv hakkinda deli fikirleri vardi ama gerceklestirememesi cok üzmüstür mesela en basitinden lvl arttikca yaratiklar karaktrrden kacmasi gibi. Bu kadar gizemli birinin oyun tasarimi ile ilgili bilgileri saklamasi da normaldir.Oyun tahminimce yeni bir motora tasiniyorIIHYPNOSII yazdı:Abi bu gorgar cidden değişik adam yahu. Adam hayalet gibi bişey. Telefonu yok. Sosyal medyada hep inaktif takılıyor. Anlam veremediğim bir mystery box sanki. Araştırmaya kalkıyorum adamı hiç bişey bulamıyorum basma kalıp şeylerden başka. Gerçekten çok çok büyük saygı duyduğum birisi neden derseniz oyun hikayesi kurgu herşey bu adama ait. Önünde düğmelerimi iliklerim. Saygılar sevgiler gorgar bey. Eğer gizlide takılıyorsanız arada sırada forumda. Yapmayın. Biz burda insan öldürmüyoruz. Sizi görmediğimiz muhabbetimiz bile olmadığı halde büyük ölçüde saygı duyabilen insanlarız sonuçta. Gelin arada bir sohbet edelim.
Bir online oyunu alıp her şeyini yeni oyun motoruna entegre etmek 3-4 yılı değil daha fazla zamanı alacaktır.(Grafikler baştan yapılacak kodlamalar o oyun motoruna uygun bir şekilde çevrilecek server yazılımı baştan yazılacak...)TTnet tembel bir firma bunu herkes kabul etmeli gelipte halen para getiren oyunun ne fişi çekilir ne de güncelleme getirilir.Dünya da böyle bir örneği olan oyun var mı acaba ? Oyun bir süre durgunlaşıyor ve bir süre sonra hooop süpriiiz biz oyunu başka bir oyun motoruna taşıdık .. Bu pembe bir hayal
Olacaksa da Ttnet başka bir online oyun geliştirmiş olur bu şekilde de devam eder İKV'nin yüzüne bakılmaz
Haklı gibi daha önce upuzun şekilde 7 konu açtım neden güncelleme yapılmıyor diye en geç 32 saniye en erken 14 saniyede silindiler konuyu düzenleye basıyorum bu konuyu göremezsiniz diyorEYUNAL yazdı:Maalesef ki koca bir hayal (:LEPRECHAUN yazdı:Aynen adam varya test sunucusunda bile gormedim.Adam hakkında Yıllardır standardın dısında bisey yok . Oyun aslen bu adamin ama göz önunde mevlut dinc oldu. İkv hakkinda deli fikirleri vardi ama gerceklestirememesi cok üzmüstür mesela en basitinden lvl arttikca yaratiklar karaktrrden kacmasi gibi. Bu kadar gizemli birinin oyun tasarimi ile ilgili bilgileri saklamasi da normaldir.Oyun tahminimce yeni bir motora tasiniyorIIHYPNOSII yazdı:Abi bu gorgar cidden değişik adam yahu. Adam hayalet gibi bişey. Telefonu yok. Sosyal medyada hep inaktif takılıyor. Anlam veremediğim bir mystery box sanki. Araştırmaya kalkıyorum adamı hiç bişey bulamıyorum basma kalıp şeylerden başka. Gerçekten çok çok büyük saygı duyduğum birisi neden derseniz oyun hikayesi kurgu herşey bu adama ait. Önünde düğmelerimi iliklerim. Saygılar sevgiler gorgar bey. Eğer gizlide takılıyorsanız arada sırada forumda. Yapmayın. Biz burda insan öldürmüyoruz. Sizi görmediğimiz muhabbetimiz bile olmadığı halde büyük ölçüde saygı duyabilen insanlarız sonuçta. Gelin arada bir sohbet edelim.
Bir online oyunu alıp her şeyini yeni oyun motoruna entegre etmek 3-4 yılı değil daha fazla zamanı alacaktır.(Grafikler baştan yapılacak kodlamalar o oyun motoruna uygun bir şekilde çevrilecek server yazılımı baştan yazılacak...)TTnet tembel bir firma bunu herkes kabul etmeli gelipte halen para getiren oyunun ne fişi çekilir ne de güncelleme getirilir.Dünya da böyle bir örneği olan oyun var mı acaba ? Oyun bir süre durgunlaşıyor ve bir süre sonra hooop süpriiiz biz oyunu başka bir oyun motoruna taşıdık .. Bu pembe bir hayal
Olacaksa da Ttnet başka bir online oyun geliştirmiş olur bu şekilde de devam eder İKV'nin yüzüne bakılmaz