YETKİLİ BAKSIN! ÖNEMLİ
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: YETKİLİ BAKSIN! ÖNEMLİ
Ayık kafayla girdiğim başlıktan sarhoş olarak çıktım.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Barbarosbrusk yazdı:ÖZELIKLE ARZLODOS AYNEN :mrgreen:
İKİ KERE DÜŞÜNMEK LAZIM DİMİ AMA
A R Z L O D O S
Ben vazgeçtim artık.
:arrow:mobilsorun yazdı:Ayık kafayla girdiğim başlıktan sarhoş olarak çıktım.
Antegar-detay
POSTaci yazdı:Caps lock açık kalmış kardeşARZLODOS yazdı:Barbarosbrusk yazdı:ÖZELIKLE ARZLODOS AYNEN :mrgreen:
Yok özellikle sen gör diye anla diye yazdım büyük büyük harf yazınca bağırma olmaz o sizin hurafelerinizdir bilmem ne kuralında büyük yazıyorsun kardeş klandan büyük yazıyon demek için yazılmaz. Ulen sen bana büyük yazdın diyede düşman olunmaz dikkat cekielcek özellikle postacı olanların ev adreslerini şasırmasın diye mektupların arkasına büyük yazınca postacı bu adam bana küfreidyor diyemi anlıyor yoksa daha iyi anlaşılırmı diye yazıyor sormak lazım.
İki kere düşünmek lazım dimi. Deveye sormuslar Boynun neden eğri ? Oda demişki nerem dogruki büyük harf küçük ayrımı yapıyon.
A R Z L O D O S
- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
"küfreidyor" değil "küfrediyor" maden anlamasını istiyorsun düzgün yaz kardeş.ARZLODOS yazdı:POSTaci yazdı:Caps lock açık kalmış kardeşARZLODOS yazdı:Barbarosbrusk yazdı:ÖZELIKLE ARZLODOS AYNEN :mrgreen:
Yok özellikle sen gör diye anla diye yazdım büyük büyük harf yazınca bağırma olmaz o sizin hurafelerinizdir bilmem ne kuralında büyük yazıyorsun kardeş klandan büyük yazıyon demek için yazılmaz. Ulen sen bana büyük yazdın diyede düşman olunmaz dikkat cekielcek özellikle postacı olanların ev adreslerini şasırmasın diye mektupların arkasına büyük yazınca postacı bu adam bana küfreidyor diyemi anlıyor yoksa daha iyi anlaşılırmı diye yazıyor sormak lazım.
İki kere düşünmek lazım dimi. Deveye sormuslar Boynun neden eğri ? Oda demişki nerem dogruki büyük harf küçük ayrımı yapıyon.
ARZLODOS'a sormuşlar neden anlaşılmaz biçimde yazıyorsun oda demişki niye anlaşılır yazayım ki?
combo x2 x2 x2 tuuhug life
Selam arkadaşlar,
Facebook etkinlik cevapları bildiğiniz gibi özel mesaj yoluyla kullanıcılarımızdan alınmaktadır. Gönderilen mesajları gönderilen kullanıcılar kontrol edilmekte ve ona göre random listesine alınmaktadır.
Saygılarımla
Facebook etkinlik cevapları bildiğiniz gibi özel mesaj yoluyla kullanıcılarımızdan alınmaktadır. Gönderilen mesajları gönderilen kullanıcılar kontrol edilmekte ve ona göre random listesine alınmaktadır.
Saygılarımla