mobilsorun İKV Sohbetler projesine katılsın

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Re: mobilsorun İKV Sohbetler projesine katılsın

Mesaj gönderen SeRRuh »

arzlodoss yazdı:
Sora yazdı:Gerçekten çok iyi olurdu. Onun gibi daha bi çok kişi var. Yoldan çevirip sıradan isimlerle yapacağınıza forumda öne çıkmış isimlerle röpörtaj yapmalısınız.
ıkısıde aynı sunucuda ve 2 sıde kanka bu nu bilmemek ahmaklık bu nasıl bı dıkkat çekmek tır ya valla komık ınsanlarsınız mobilsorun forum anneye küfür edıyor arkadaşı konu açıyor abuk sabuk bı bı başlık neyın sohbetı bu küfürmü etsın mıllete sonrada sohbet komık çocuklar sızı ya
Sen isnanlaji hpe bloyle mi ygormjarsin hic mi kyrahktienr youtyk shnude agty afdrkadajsim yksinlar ygfini ne olmus fyrorum rgfrenleglnmjs ohglutr.

Yoksa beni anlamiyor musun? Biraz da sen anlamak için çaba göster umuyorum ki anlayacaksın derin hislerimi.
LeGaLL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Bey

Mesaj gönderen LeGaLL »

SeRRuh yazdı:
arzlodoss yazdı:
Sora yazdı:Gerçekten çok iyi olurdu. Onun gibi daha bi çok kişi var. Yoldan çevirip sıradan isimlerle yapacağınıza forumda öne çıkmış isimlerle röpörtaj yapmalısınız.
ıkısıde aynı sunucuda ve 2 sıde kanka bu nu bilmemek ahmaklık bu nasıl bı dıkkat çekmek tır ya valla komık ınsanlarsınız mobilsorun forum anneye küfür edıyor arkadaşı konu açıyor abuk sabuk bı bı başlık neyın sohbetı bu küfürmü etsın mıllete sonrada sohbet komık çocuklar sızı ya
Sen isnanlaji hpe bloyle mi ygormjarsin hic mi kyrahktienr youtyk shnude agty afdrkadajsim yksinlar ygfini ne olmus fyrorum rgfrenleglnmjs ohglutr.

Yoksa beni anlamiyor musun? Biraz da sen anlamak için çaba göster umuyorum ki anlayacaksın derin hislerimi.
+1 UP UP UP
Zümrüd-ü Anka ölse de kimse gidip baykuşun gölgesine sığınmaz.
ASCLEPIUS
DOGUlBEY
ELENTARi
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ELENTARi »

Konu karşılıklı tartışmaya dönüştüğünden kapatılmıştır.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön