Oyundaki dengesizlik !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Re: Oyundaki dengesizlik !

Mesaj gönderen vahdet »

GWYNBLEIDD yazdı:Yenilenme süresi yok.
Onu kastetmedim. Yani can alıyor ve bir muddet bekliyor. Sonra tekrar can alıyor. Arada saniye var.
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Zehirci şifanın büyücüyü kesmesi imkansız asit olan bir gazacı ancak büyücüyü keser ama oda cok zor.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Sanırım 3 saniyede bir.
Kullanıcı avatarı
V1Pasa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen V1Pasa »

Ben büyücü ile şifacıyı 2 vuruşta kesiyorum gazap olan met 2-3 üretin buradan agıt yakcagınıza :)
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

V1Pasa yazdı:Ben büyücü ile şifacıyı 2 vuruşta kesiyorum gazap olan met 2-3 üretin buradan agıt yakcagınıza :)
Hangi tılsımları kullanarak kesiyorsun. Ve nasıl kesiyorsun. Anlatabilir misin. Birde bb3 gereklimi
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

vahdet yazdı:
V1Pasa yazdı:Ben büyücü ile şifacıyı 2 vuruşta kesiyorum gazap olan met 2-3 üretin buradan agıt yakcagınıza :)
Hangi tılsımları kullanarak kesiyorsun. Ve nasıl kesiyorsun. Anlatabilir misin. Birde bb3 gereklimi
Meteorit 1 Meteorit 2(III) ve mavi olan Meteorit III ile çok rahat kesersin mavi olan Meteoritin II olması yeterli bana göre çünkü bir büyücünün kritik şansı %35 civarı buda ortalama 3 vuruştan biri kiritik demek Meteorit II ile 8 sn boyunca zırh kırılıyor Meteorit 1 ile 8 sn de 4 vuruş yaparson ben Meteorit II yi 3 yapmak yerine konsatrasyon 1(III) ürettim savaşta tadından yenmiyor
Resim
Resim
Resim
Resim
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

Barbarosxhizir yazdı:
Meteorit 1 Meteorit 2(III) ve mavi olan Meteorit III ile çok rahat kesersin mavi olan Meteoritin II olması yeterli bana göre çünkü bir büyücünün kritik şansı %35 civarı buda ortalama 3 vuruştan biri kiritik demek Meteorit II ile 8 sn boyunca zırh kırılıyor Meteorit 1 ile 8 sn de 4 vuruş yaparson ben Meteorit II yi 3 yapmak yerine konsatrasyon 1(III) ürettim savaşta tadından yenmiyor
Anladığım kadarıyla bb3 yok. Zehir yersen kesemeden ölürsün.

Birde zırh kırılıyor 8 saniye ama bunun 2 saniyesi meteoritin yenilenmesine gider. Geriye 6 sn kalır. Bu altı saniyenin 1 saniyesi de laga felan gider. Geriye 5 sn kalır. 5snde de 2 kez vurursun.
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

Eğer çember değilsen M1, Meteorit 2(III),Konsantrasyon 1 (III) Meteorit (II)tılsımları ile gazap şifacıları konsla kesebilmen mümkün.Büyücü masraflı bir sınıftır.Ne yazık ki tek tılsıma karşı üstünlük kurabilmek 4 tılsım kullanmak zorundayız.Tabi böyle kırılgan bir sınıf söz konusu iken en ufak bir hatada yeri öpme ihtimaliniz yüksek :)
Resim
Kullanıcı avatarı
psyDUCK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen psyDUCK »

M1 - Met 2/3 - Met3 - BB3 - Kons 1-3- Fizik 3 kullanıyorum. Şifalar sorun olmuyor da bu kadar tılsımım olmasına rağmen sadece def 2*3 ' ü olan bir adamı kesemiyorum. Adama acayip koyuyor :D
Yeni forum hesabım : XXX
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

psyDUCK yazdı:M1 - Met 2/3 - Met3 - BB3 - Kons 1-3- Fizik 3 kullanıyorum. Şifalar sorun olmuyor da bu kadar tılsımım olmasına rağmen sadece def 2*3 ' ü olan bir adamı kesemiyorum. Adama acayip koyuyor :D
Nasıl bir duygu olduğunu tahmin edebiliyorum.

Bir tarafta 3- 3.5 milyarlık çar diğer tarafta 500milyonluk çar ama yenen taraf 500m'lik taraf.
Reel madrid'i atletico madridin yenmesi gibi birşey.
yada dünya şampiyonu bir boksörün şampiyon olmayan bir kişiden ummadığı bir darbe ile nakavt olması gibi birşey.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön