katılıyorum..turkoxHAMSTER yazdı:FreedommakeR yazdı:Bize iyi ama yönetim bu şekilde kasılmasını normal olarak istemiycek kasma işlemi ne kadar uzun sürerse oyun okadar uzar o yüzden kısa sürede kasılmasını istemiycekelrdir. Ayrıca orda sürekli birileri kasarsa görevi olanalr görevlerini yapamz.Petcarar yazdı:bunun neresi kötü? iyi bir şey bileFreedommakeR yazdı:şimdi siz haklısın ama atladığınız bir konu var o fare adam ve diğer düşük seviyeli boss lar 59 saniyede kalksa yeni char (karakter) kasmak için herkez bunların başında bekler sadece bunları keser.
Örnek veriyim kuklacı kesildiğinde 350-500 tecrübe veriyor 59 saniyede kalksa otur başına karakterini burda kolayca kas. Yada şah kobra ve bab ali girişindeki boş u düşünün 500 civarı oldukça yüksek tecrübe verdikleri için bunları keserek seviye atmak çok kolay olucaktır.
Solucan 6 kişilik bir grup olmadan kesilemiyeceğine göre bunlarda Ex (tecrübe) kasmak mümkün değildir.
Bu benim kendi görüşüm sanırım bu sebepten 15 dakka bekletiliyor.
NOT:
Tecrübe miktarları farazidir tam hatırlamıyorum ama yüksek verdikleri gerçek.
kızgın kumu tek başına tüm karakterlerde 9 lvlde ve kızgın kumun önündeki tüm yaratıklar uyanıkken (kendim kesiyorum onlarıda) sadece ben kestim heralde:Dyani kızgın kumda kasmak çok saçma.
ALLAHIN FAREADAMI 20 DK'DE BİR KALKIYO!!!
Re: ALLAHIN FAREADAMI 20 DK'DE BİR KALKIYO!!!
avakado=eminönü
Re: ALLAHIN FAREADAMI 20 DK'DE BİR KALKIYO!!!
:mrgreen:barkido yazdı:katılıyorum..turkoxHAMSTER yazdı:FreedommakeR yazdı:Bize iyi ama yönetim bu şekilde kasılmasını normal olarak istemiycek kasma işlemi ne kadar uzun sürerse oyun okadar uzar o yüzden kısa sürede kasılmasını istemiycekelrdir. Ayrıca orda sürekli birileri kasarsa görevi olanalr görevlerini yapamz.Petcarar yazdı:bunun neresi kötü? iyi bir şey bileFreedommakeR yazdı:şimdi siz haklısın ama atladığınız bir konu var o fare adam ve diğer düşük seviyeli boss lar 59 saniyede kalksa yeni char (karakter) kasmak için herkez bunların başında bekler sadece bunları keser.
Örnek veriyim kuklacı kesildiğinde 350-500 tecrübe veriyor 59 saniyede kalksa otur başına karakterini burda kolayca kas. Yada şah kobra ve bab ali girişindeki boş u düşünün 500 civarı oldukça yüksek tecrübe verdikleri için bunları keserek seviye atmak çok kolay olucaktır.
Solucan 6 kişilik bir grup olmadan kesilemiyeceğine göre bunlarda Ex (tecrübe) kasmak mümkün değildir.
Bu benim kendi görüşüm sanırım bu sebepten 15 dakka bekletiliyor.
NOT:
Tecrübe miktarları farazidir tam hatırlamıyorum ama yüksek verdikleri gerçek.
kızgın kumu tek başına tüm karakterlerde 9 lvlde ve kızgın kumun önündeki tüm yaratıklar uyanıkken (kendim kesiyorum onlarıda) sadece ben kestim heralde:Dyani kızgın kumda kasmak çok saçma.
avakado=eminönü