1 Ata ws 2 efe :) ve sonuç :D
- SerkanSerkan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: 1 Ata ws 2 efe :) ve sonuç :D
eline sağlık 
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..
___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
Vahit yazdı:
Başka söze gerek yok sanırım resimler gayet iyi anlatıyor
Vesselam
Kim tutar seni abim :twisted: :twisted:
AteşSalih -- TERBİYECİ

bilgi derken ? nufus muduru konustu Kastamonu kuzeykent iş merkezine gel loncaki diğer bebeleri de yanına alda sonra pişman olma
BU ARADA OGEDAY SENİN HAYATIN YALAN ORDA 2 KİŞİSİNİZ SÜREKLİ İÇERİ KAÇIORDUNUZ YANINDAKİ EZİq İÇERİ KAÇTI SEN CIKTIN SONRA ÖLÜMÜ AZ CANLA KESTİN BEBE SENİ BİDE MİLLETİ KANDIRIORSUN BURDA AMA SEN ANCA KENDİNİ KANDIRIRSIN
BURDA SANA İNANAN BEBELERE KOPTUM ZATEN :lol: :lol:
- Efelerxreis
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
İşte rezillik helal olsun Efelerxbeyzadede ki bnm bu 1.
2. si mısırda 2 adam birini kesiodum az canla kaçtı mısıra 2. sine dalmaya başladım sen geldin az canla bni kestin.Canı azalan adama ölüm geldi daldı 2niz ölüme daldınız diğer adam yine mısıra girdi.Sende ölümü kestin.Şimdi sen bizi kestiysen hadi gel yine kes ezme sen kimi kandırıon 2 tane çar kescen 49 lvl bnde görcem gel lan bekliom.2 mizi bir kes.
Efelerxreis
2. si mısırda 2 adam birini kesiodum az canla kaçtı mısıra 2. sine dalmaya başladım sen geldin az canla bni kestin.Canı azalan adama ölüm geldi daldı 2niz ölüme daldınız diğer adam yine mısıra girdi.Sende ölümü kestin.Şimdi sen bizi kestiysen hadi gel yine kes ezme sen kimi kandırıon 2 tane çar kescen 49 lvl bnde görcem gel lan bekliom.2 mizi bir kes.
Efelerxreis
İşte reis anca bunlar böle forumdaki bebeleri kandırsınlarEfelerxreis yazdı:İşte rezillik helal olsun Efelerxbeyzadede ki bnm bu 1.
Efelerxreis
ee hadi bidaha kes
adamda haklı xD

Çok güldüm reis ya bunların alayı palavra 
Ben biliyordum bunların böyle şeyler yazacağını o yüzden fotoladım bunları 
Fotolar herşeyi anlatıyor siz ne derseniz deyin
Vesselam
Fotolar herşeyi anlatıyor siz ne derseniz deyin
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

YALANDA SON NOKTA
OLM SİZİN HAYATINIZ YALAN YA BU OYUNU O KDAR OYNADIM BÖLE KOMİK BİŞE GÖRMEDİM YA