10 dk sonra mesaj atarak konunun güncel kalmasını sağladığın için teşekkürler sipirminxKABADAYI yazdı:Güncel
Öneri, İstek (İmza ver sende katıl)
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Öneri, İstek (İmza ver sende katıl)
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Destekliyorum .
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
- xKABADAYI
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Senin yazılarını görüyorum başka konularda durduk yere sataşıp küfür ediyor bende diyorumki git bi yerde sç o sçtığın üstüne gebermobilsorun yazdı:10 dk sonra mesaj atarak konunun güncel kalmasını sağladığın için teşekkürler sipirminxKABADAYI yazdı:Güncel
Bu durumun sıkıntısını defalarca yaşayan biri olarak alışverişte para sınırı sorununun çözülmesini çok isteyenlerdenim. Daha önce de birçok oyuncunun sıkça dillendirdiği bu büyük problem inşallah kısa süre de giderilir.
MEISTER
ıMEISTERı
ııMEISTERıı
Akkar Obi--Beyazköşk
ıMEISTERı
ııMEISTERıı
Akkar Obi--Beyazköşk
Her ne kadar "katılıyorum" desemde değişen bir şey olmayacak.Eskiden güncelleme geliyomuş diye konuşurduk klan kanalında 15-16 yaşlarındaydım bu sohbetler yapıldığında,heyecanlanırdım artık yaşım 22 oldu bu oyunla büyüdüm neredeyse arkama dönüp baktığım zaman,hiç pişman olduğum bir nokta görmüyorum iyi ki tanışmışım bu oyunla bana acı veya tatlı anılar bıraktı diyorum.Şimdilerde de yine güncelleme geliyor lafları duysamda kulak arkası yapıyorum,artık heyecanlanmıyorum bile...
Halen eğlenebiliyorsanız bu oyunu oynarken bırakın güncelleme hakkında edilen lafları,oyununuza bakın "halen eğlenebiliyorken..."
Halen eğlenebiliyorsanız bu oyunu oynarken bırakın güncelleme hakkında edilen lafları,oyununuza bakın "halen eğlenebiliyorken..."
Yakup neden Yusuf ile imtihan edilmişti ? Çünkü Yakup en çok Yusuf'u sevmişti. "Ve kişi daima en çok sevdiği ile imtihan edilir..."
Ama Keşke bir Yakup kadar sevseydim, ve bir Yusuf kadar sevilseydim...
GOKTURK HANTURK KIZILTURK
2007
Ama Keşke bir Yakup kadar sevseydim, ve bir Yusuf kadar sevilseydim...
GOKTURK HANTURK KIZILTURK
2007
- Baskent06
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Katılıyorum. Fakat bunu artık öneri olarak desteğe yollamak yerine Change.org gibi sitelerden imza kampanyası oluşturulup direk TTNET'e yönlendirebiliriz. Büyük ölçüde bir imza belki bir şeyleri değiştirebilir.
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
Bu çocuğu sevmeyen bir tek ben değilmişim. Atın şu ipliği burdan küfür yemekten başka yaptığı bir şey yok. Kafasında asıl sorun. Adama sövüyorum hoşuna gidiyor ve hala gülüyor yaprak kafa .xKABADAYI yazdı:Senin yazılarını görüyorum başka konularda durduk yere sataşıp küfür ediyor bende diyorumki git bi yerde sç o sçtığın üstüne gebermobilsorun yazdı:10 dk sonra mesaj atarak konunun güncel kalmasını sağladığın için teşekkürler sipirminxKABADAYI yazdı:Güncel
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: R U S
Katılıyorum. Umarım işe yarar şeyler olur.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri