ERROR yazdı:Ben ne diyorum sizler ne diyorsunuz. Gidin baska bir yerde kavga edin. Mk akilli Adam hic yok. Konu kilit hemen.
Madem konu açıyorsun konunun da konu dışına gitmesini önleyeceksin sonradan gelip de küfür etmekle olmaz.
Ayrıca mobilsorun sıkıntının tespitini yapmış dün herkes açık betada diye o oyuna koştu yani bundan sonra teknık aksaklıkla ilgilenen birini zor bulursun
Eveet... bir başka beceriksizlik ve umursamazlığın sonucu olarak oyuna tekrardan ulaşılamıyor anlaşılan. İş ahlakından yoksunluk ve sömürü zihniyetinin en saf hali bu olsa gerek; "alalım paraları alalım paraları onlara hiçbir şey vermeyelim". Aslında burada suç oyuncuların. Birilerinin beceriksizliğini sürekli yüzlerine vurursan beceriksiz olduklarını kabul ederler ve yine o yönde çalışmaya devam ederek ne kadar beceriksiz olduklarını kanıtlama yolunda inanılmaz başarı sağlayıp oyuncuların onlara "beceriksiz" demelerinden haz alarak kendilerini tatmin etmelerine olanak sağlarsın. Şimdi oyunu yeren bir konu olduğu için überzeki bir sözde "yönetici" çıkar ve alakasız bir şekilde konuyu kilitleyip gider.
İlerleyen saatlerde düzeltirler birazdan bi mavili yorum atacak olursa şunu diyecektir;
Merhabalar;
Sunucu listesinde yaşanan sorun ile ilgili birime durum iletilmiş olup, gerekli çalışmalar başlamıştır. Bu süreçte yaşadığınız aksaklıklardan ötürü sizlerden özür diler, sabırla yapılan çalışmanın bitmesini beklemenizi önemle rica ederiz. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.
ERROR yazdı:Ben ne diyorum sizler ne diyorsunuz. Gidin baska bir yerde kavga edin. Mk akilli Adam hic yok. Konu kilit hemen.
Madem konu açıyorsun konunun da konu dışına gitmesini önleyeceksin sonradan gelip de küfür etmekle olmaz.
Ayrıca mobilsorun sıkıntının tespitini yapmış dün herkes açık betada diye o oyuna koştu yani bundan sonra teknık aksaklıkla ilgilenen birini zor bulursun
Ne yapayim hepinize tek tek tasmi atayim onu bunu yazmayin diye, O beyni bosa tasiyorsun herhalde konunun saga sola sapmasinin sebebi senin gibi proflarin sayesinde. Harcaniyorsunuz burda kardesim.
Ne yapayim hepinize tek tek tasmi atayim onu bunu yazmayin diye, O beyni bosa tasiyorsun herhalde konunun saga sola sapmasinin sebebi senin gibi proflarin sayesinde. Harcaniyorsunuz burda kardesim.
Konuyu ben mi sapıtmışım ? Açtığın konu zaten saptırılmaya gayet açık bir konu...
Konuyu ben mi sapıtmışım ? Açtığın konu zaten saptırılmaya gayet açık bir konu...
Sen veya bir baskasi farketmez, konuyla ilgili bir yazacaksan yaz, yoksa yazma arkadasim.
3 GÜNDÜR OYUNDAN SOĞUTTUNUZ İNSANI YA BİRAZCIK İLGİLENİN ŞU OYUNLA PARAMIZLA REZİL OLDUĞUMUZ TEK OYUN ŞU LAG SORUNUNU Bİ ÇÖZÜN ARTIK ADAM GİBİ YAPIN İŞİNİZİ YAPAMIYORSANIZ KAPATIN OYUNU BARİ.
"Duydum ki gıybetimi yapmışsın, yüzüme söylemekten kaçmışsın. Benim gibi bir acizden korkmuş, Allah'tan korkmamışsın."
Sabahtan beri bu resmi yayınlamak istiyordum. Ama bir tarafım hep engel oldu..
Sabahtan beri oyun ile ilgili hiç bir görevlinin yanıt vermemesinden ötürü bu görseli paylaşıyorum.
Anlaşılan o ki zulaya dalıp gitmişler
kfat4 yazdı:Eveet... bir başka beceriksizlik ve umursamazlığın sonucu olarak oyunda tekrardan lagdan oynanmıyor anlaşılan. İş ahlakından yoksunluk ve sömürü zihniyetinin en saf hali bu olsa gerek; "alalım paraları alalım paraları onlara hiçbir şey vermeyelim". Aslında burada suç oyuncuların. Birilerinin beceriksizliğini sürekli yüzlerine vurursan beceriksiz olduklarını kabul ederler ve yine o yönde çalışmaya devam ederek ne kadar beceriksiz olduklarını kanıtlama yolunda inanılmaz başarı sağlayıp oyuncuların onlara "beceriksiz" demelerinden haz alarak kendilerini tatmin etmelerine olanak sağlarsın. Şimdi oyunu yeren bir konu olduğu için überzeki bir sözde "yönetici" çıkar ve alakasız bir şekilde konuyu kilitleyip gider.
Ben iyi bulmuyorum bu gidişatı artık.Kalkıp Zula oyunda olacaklar diye bu oyunu ilgisiz bıraktılar.Lag diyoruz ilgili birimlere iletilmiştir diyorlar.Bu ilgili birimler 3 gündür zerre yardımcı olmuyor.Şİmdi de sunucu listesi gelmiyor.Kapatıverin kurtulalım demekten başka elimden hiç bir şey gelmiyor artık.