İKV SOSYAL DENEY ( BEYAZKÖŞK )

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: İKV SOSYAL DENEY ( BEYAZKÖŞK )

Mesaj gönderen ARZLODOS »

psyDUCK yazdı:ALINTI :[/color] bu 500 den başlar benimle evlenirmisin yada sevşirmisin diyince o halkı zor durumda bırakıyon gibi bişi oluyor

BU İŞ ESED REJİMİNE KADAR YÜRÜR :D

Esedi geçmiş isid olmuş yarın olur bokohama diger bir gün santanilam bir gelek yüzyılda deccal diger bir yüzyılda yyooo hayır düşünmek istemiyom yani.

Fitil küçüktür fitlin sonuna bakmak lazım ya tnt varsa
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
psyDUCK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen psyDUCK »

vahdet yazdı:Kardeş deney yapıyorsun. Deneyde çalıştığın adamların ismini bilemiyorsun daha videonda. Bana soruyorsun. Heralde oylesine çekip atayım tarzına doğru yaklaşmış oluyorsun git gide.

Birde bazı çarlarda para olmayabilir mesela. Benim yan çarlarım var bi sürü içinde 0 para var. Ölmekten felan para kalmamış oyle olan kısılerde olabılır onların arasında 500 verirse -500'e ınebılır belkı denemek lazım. Turkcell gibi :)
Yok kardeşim aylardır bunun planını yapıyordum. Para istediğim adamları haftalardır takip ediyordum. Yaptıkları her hareketi ajandama not ettim. Sonra hepsinin aynı anda lodos sancak çevresinde toplanacakları saati beklemeye başladım. Ve o büyük saat geldiğinde ajandama sıralaığım isimlerden tek tek 500 para istemeye başladım.

TABİİ Kİ ÖYLESİNE ÇEKİP ATTIM Bİ DE HAZIRLIK MI YAPACAKTIM :D
Yeni forum hesabım : XXX
Kullanıcı avatarı
psyDUCK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen psyDUCK »

ARZLODOS yazdı:
psyDUCK yazdı:ALINTI :[/color] bu 500 den başlar benimle evlenirmisin yada sevşirmisin diyince o halkı zor durumda bırakıyon gibi bişi oluyor

Esedi geçmiş isid olmuş yarın olur bokohama diger bir gün santanilam bir gelek yüzyılda deccal diger bir yüzyılda yyooo hayır düşünmek istemiyom yani.

BÜYÜK DÜŞÜNÜR ARZLODOS. KARDEŞ GERÇEKTEN BİLGİSAYAR BAŞINDA FAZLA ZAMAN GEÇİRMEKTEN OLUYOR BÖYLE ŞEYLER. KALK Bİ HAVA AL , Bİ SU İÇ. AİLENLE , ARKADAŞLARINLA Bİ SOHBET ET. GERÇEKTEN İHTİYACIN VAR BUNA . SAMİMİYETİMLE SÖYLÜYORUM.
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

psyDUCK yazdı:
ARZLODOS yazdı:

BÜYÜK DÜŞÜNÜR ARZLODOS. KARDEŞ GERÇEKTEN BİLGİSAYAR BAŞINDA FAZLA ZAMAN GEÇİRMEKTEN OLUYOR BÖYLE ŞEYLER. KALK Bİ HAVA AL , Bİ SU İÇ. AİLENLE , ARKADAŞLARINLA Bİ SOHBET ET. GERÇEKTEN İHTİYACIN VAR BUNA . SAMİMİYETİMLE SÖYLÜYORUM.

Nerden biliyon ki pc'de cok vakıt harcıyor. Senin daha cok harcadıgın belli oyun için bi suru vıdeo cekmıssın youtubede cok fazla ugrasmıssın. Bi video ile ugrasmak kolay deıl cok zaman alır bende cektım bılıyorum oradan.

Hadi onu bunu geçtimde git halk ekmek büfesine 5 kurus eksik ver bakalım adam sana ekmek veriyor mu.
Kullanıcı avatarı
psyDUCK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen psyDUCK »

vahdet yazdı:
psyDUCK yazdı:
ARZLODOS yazdı:

Nerden biliyon ki pc'de cok vakıt harcıyor. Senin daha cok harcadıgın belli oyun için bi suru vıdeo cekmıssın youtubede cok fazla ugrasmıssın. Bi video ile ugrasmak kolay deıl cok zaman alır bende cektım bılıyorum oradan.

Hadi onu bunu geçtimde git halk ekmek büfesine 5 kurus eksik ver bakalım adam sana ekmek veriyor mu.

Video çekmenin nesi zor merak ettim gerçekten. Record tuşuna basıyorsun ve yapacaklarını yapmaya devam ediyorsun. Videoyu bitirdiğinde de F10 a basıyorsun. Sana kaydedilsin mi diyor. Evet diyorsun. Sonra ekrana geliyor. Bilgisayardan bi müziği de videonun altına koyuyorsun. Ve " 720p Save " diyorsun. Bir kaç dakika içinde video hazır. Youtubeye upload etmekte internet hızınla alakalı. Benim upload hızım 5 mbps. Yani Saniyede yaklaşık 600 KB upload ediyorum. 10 dakikalık bir videoyu upload etmem 5 dakika sürüyor. Ama gidip Fraps'tan video çekersen ve oluşturduğu videoyu sıkıştırmadan upload etmeye kalkarsan saatlerce sürebilir :)
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Sora »

ARZLODOS yazdı:

Moruk nerenin kubarı bu ?
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Sora yazdı:
ARZLODOS yazdı:

Moruk nerenin kubarı bu ?

Afrikada nijeryalı kabilelerin kulandığı ot tarzı bişi olablir belki. Tavsiye etmem gülme krizine yol açıyor.
Yaşın kaç başın kaç gitmişin şifreli otların isimlerini bile biliyon işte günümzün fitnesi sosyal deneylerin nedeni.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
GocumanimM
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen GocumanimM »

Son zamanlarda buna benzer bir tv programı çıktı tam ismini hatırlamıyorum markette parası yetmeyen kadına yardım etmekle ilgiliydi belki bilirsiniz. O program entellektüeller tarafından eleştirilmişti insanları ifşa ettiği için. Sanırım gerçekten de ceza almıştı sonra. Bana biraz onu hatırlattı ama tabi bu oyun sonuçta o kadar ciddi düşünemezsin. Sadece şöyle bir şey var. Karakterin 1 level. Ben açıkçasi meteorda ne işin ne ihtiyacın var diyerek vermezdim gelseydin. Sonuçta belki ben 2 kurt keserek o parayı alacağım ama sen de 2 3 görev yaparak o parayı alabilirsin.
Gerçelten ihtiyacın olduğu için yazmadım hani 1 level karakter gelseydi böyle düşünürdüm ondan. Şundan da eminim ki oradaki insanların yüzde 80-90'ı böyle düşunmüştür. ''Dilenci'' lafı bu manada önemli.
CARTONPIERRE
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Şahsen ''G*****'' nickli birine para vermeyi tercih etmezdim :D birazda bunun etkisi olmuştur kanımca
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Lider

Mesaj gönderen hakan1905 »

Gerçekten güzel bir konu.Nickinden kaynaklı olsa diye düşünüyorum ki bir çoğu oyuncunun da bu görüşte olduğunu tahmin ediyorum.Oyun yaşı gerçekten çok düşük , bencillik had safhada ve bir çok kişi açıksası cimri.Bir de başka nick ile video çekmeni öneririm.
İyi günler dilerim.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön