Makrodan sonra astral seyehatta da master yapmış bunlar arkadaş
yetenek
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: yetenek
Hadi öyle bir kişinin olduğunu varsayıp paylaştım diye kabul etsem neyse diyecem de olmayan skype kişisinin olmayan fotolarını desteğe rüyanda mı gönderiyon 
- iSTaNBuLSeFiRiII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HİCRET
GWYNBLEIDD yazdı:Hadi öyle bir kişinin olduğunu varsayıp paylaştım diye kabul etsem neyse diyecem de olmayan skype kişisinin olmayan fotolarını desteğe rüyanda mı gönderiyon
puhahahahahaahahaha tamam mustafa yeterli bu kadar yazık onlarada küçük emrah modunda daha fazla dolaşmasınlar ortalıkta
- byprens
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
oyunun kuralları açık madem hayırlı olsun demek düşer bize çıkarken tılsımları aktar bi sabah giremiceksin xD
- byprens
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
sol elimle bişey yaptığım yok sağ elimle balkana tıklıyorum sağ tık sağ tık :twisted:iSTaNBuLSeFiRiII yazdı:ali elinden geleni ardına koyma (sol elinle) konuya odaklan senin takılıcagın platform bura degil bence
byprens yazdı:sol elimle bişey yaptığım yok sağ elimle balkana tıklıyorum sağ tık sağ tık :twisted:iSTaNBuLSeFiRiII yazdı:ali elinden geleni ardına koyma (sol elinle) konuya odaklan senin takılıcagın platform bura degil bence
WesTSooN
Kişisel tartışmaya dönen konu, konu sahibinin de dahil olması sebebiyle kilitlenmiştir.
İyi forumlar.
İyi forumlar.