smoke23 adlı kullanıcı sonuna kadar haklı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Smoke23
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: smoke23 adlı kullanıcı sonuna kadar haklı

Mesaj gönderen Smoke23 »

leoNHeaRt yazdı:
Smoke23 yazdı:
vahdet yazdı:Bu oyundan birsey olmaz. Oynayan adamdandA. Birakin oyunu isinize gucunuze bakin. Oh iste bak grplara almiyorlar sende birak oyunu. Bonzai sigara gibi bir bagimliliktan. Online oyun batagina daha girmeden ayril.
Derhal burayi terket
ne bagımlılıgı dostum oyunda aktif olduğum süre en fazla 2 saat maden ceker cıkarım bakarım keyfime ikv bende yeri ayrı başından beri oynarım o yüzden yeni bölge falan gelirse şuanki duruma düşmemek için karakteri fullemek amacım şifacı full zaten savaşçı ve büyücü kaldı onlar fullensin zaten oynama amacı kalmıyacağı için battfileld 4'te jet pilotluğuna devam. :D

LEARHERT
Birader bu konuya bir daha yorum atma sen adam beni almaya mecbur mu dedim senin yaşın küçük sanırım bazı şeyleri anlayamıyosun ben ikvnin en az oyuncusu oldugu dönemide gördüm en fazla oyuncusu olduguda ve şuan durum neden böyle bunu açıkladım sizin sunucuyu bilmiyorum ama teşkilatta adamları artık nasıl bıktırdıysanız benim fiziğime yakın adam yok çoğu oynu bırakmış/bıraktırılmış kalanlarda çevre faktörünün yardımıyla üstünü fullemiş senin derdin ne ben onu anlamadım burda bi acın var ki bu kadar laf söylüyorsun sözlerim zoruna gitti galiba.

Olayları kendi aleyhine çevirmeye çalışıyorsun ama zannettiğin gibi değil, çoğu dediğin kişi sayısı bir elin parmağını geçmez fakat sen abartıyorsun, oyuncu seni almaya mecbur değil evet öyle bir şey demedin, fakat resimlerini foruma eklemişsin bu da demektir ki seni almaya mecbur. Senin açından

Aklın alıcaksa bir daha anlatıyorum evet olayı kendi üzerimden yola cıkarak ''ben'' alınmıyorsam bu gruba ''yeni başlayan'' oyuncular veya hasarı benim düzeylerimdeki oyuncular hiç oynamasın dedim ve hala diyorum ki dediğimi kanıtlar nitelikte oyuna girin böyle büyücüler artık umutlarını nasıl kesmişlerse yoklar anlatabiliyormuyum sen burda egon yüzünden olayı cok yanlıs anlamıssın sanki ben met1siz 700 fizikle çember önünde bekleyen bir insanım tekrar söyülüyorum 1400 - 1800 arası fiziksel hasarı olan met1 li met1siz iyi kötü büyücüler cekinmeden çember önüne gelsinler şifacı bulamazsak ben kendi full şifama geçerim Allah'a şükür bazı değerlerimizi yitirmedik.

Edit: Teşkillattan eskilerden bu konuda gezen varsa su adama bi haddini bildirebilirmi çoğu derken abartıyormusum ulan daha 1.5 sene önce cember sıgınak vs önünde sıralar olusuyordu girmek için millet dibinde bekliyordu doluluk fulldü sürekli gel bek bakayım bugün son o çok sevidğiniz ''Kriterlere'' uygun oyuncu bulmak için bile abartmıyorum yarım saat grup kurmaya calısıyorlar bilip bilmeden ordan atıp tutuyor sunucusu beyazköşk gelmiş benim sunucum hakkında benim sözlerimi yalanlıyor herife bakarmısın Teşkillatta durum böyle değil mi ? Benmi yalan söylüyorum yani
Smoke23
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Smoke23 »

leoNHeaRt yazdı:
Smoke23 yazdı:
vahdet yazdı:Bu oyundan birsey olmaz. Oynayan adamdandA. Birakin oyunu isinize gucunuze bakin. Oh iste bak grplara almiyorlar sende birak oyunu. Bonzai sigara gibi bir bagimliliktan. Online oyun batagina daha girmeden ayril.
Derhal burayi terket
ne bagımlılıgı dostum oyunda aktif olduğum süre en fazla 2 saat maden ceker cıkarım bakarım keyfime ikv bende yeri ayrı başından beri oynarım o yüzden yeni bölge falan gelirse şuanki duruma düşmemek için karakteri fullemek amacım şifacı full zaten savaşçı ve büyücü kaldı onlar fullensin zaten oynama amacı kalmıyacağı için battfileld 4'te jet pilotluğuna devam. :D

LEARHERT
Birader bu konuya bir daha yorum atma sen adam beni almaya mecbur mu dedim senin yaşın küçük sanırım bazı şeyleri anlayamıyosun ben ikvnin en az oyuncusu oldugu dönemide gördüm en fazla oyuncusu olduguda ve şuan durum neden böyle bunu açıkladım sizin sunucuyu bilmiyorum ama teşkilatta adamları artık nasıl bıktırdıysanız benim fiziğime yakın adam yok çoğu oynu bırakmış/bıraktırılmış kalanlarda çevre faktörünün yardımıyla üstünü fullemiş senin derdin ne ben onu anlamadım burda bi acın var ki bu kadar laf söylüyorsun sözlerim zoruna gitti galiba.

Olayları kendi aleyhine çevirmeye çalışıyorsun ama zannettiğin gibi değil, çoğu dediğin kişi sayısı bir elin parmağını geçmez fakat sen abartıyorsun, oyuncu seni almaya mecbur değil evet öyle bir şey demedin, fakat resimlerini foruma eklemişsin bu da demektir ki seni almaya mecbur. Senin açından
EDİT: Çoğu dediğim bir elin parmağını geçmezmiş teşkilatta oynamayıp teşkilat hakkında böyle kesin yorumlarda bulunmak ne kadar acizce teşkilatta ki durumdan yola çıkarak diğer sunucularında az çok böyle olduğunu tahmin ediyorum ve gene görüşümü savunuyorum ben bu oyunda her dönemi görme şansına sahiptim ve şuanki oyuncu sayısının azlığını yardımlaşmanın hosgörünün alçakgönüllüğün bitmesine ve kibir para hırsı güç tutkusu ve ego gibi kötü duyguların yoğun olarak oyuna yayılması sebebine bağlıyorum ve sizlerin kabul edip etmemesi zerre umrumda olmamakla beraber , suan ki oyuncu azlığının sebebinin bu olduğunu biliyorum ve tekrar dillendiriyorum.

Kardeşim seninle zaten benim dünya görüşüm farklı bu besbelli benim bir düşüncem var sen ve senin gibiler yüzünden bu oyun suan bu durumda.Kaç kişi oyunu bırakmış ben 8 senedir ara ara bıraksamda bu oyunu oynamaktayım 2 aydır dönmüş bulunmaktayım 1.5 senedir oynamıyordum ve ben bıraktığımda bu oyun böyle değildi oyuncu sayısıda yüzdeye vurursak bunun 2 3 katı daha fazlaydı.Oyuna şuan yoğun bir kibir dolmuş üstünü dizen adamın maddi yetersizlikler nedeni ile veyahut şans faktörü yüzünden üstüne dizememiş olan insanı dışlar vaziyette buldum herkes değil ama coğunluk bu şekilde dün bana bir şifacı grup kurarken pm attı 1100 şifam var x kestim ama gaffara hiç almıyorlar dedi şimdi bu adam illa mevlana asa basmak zorunda mı 1100 şifa ile gaffar kesilmiyor mu ? Aldım adamı kabaca ne yapılacagını anlattım 1 tane bile hata yapmadan gittik mesela bu oyuncu gelen baskılara ve daha fazla sürece bu bölgelere alınmamaya devam etse belki boşu boşuna hala oynadıgını düşünüp oyunu bırakma kararı alıcaktı o gruptanda şifacıya mevlana ceket düştü böyle düşün bakalım.

Ben şuan full'üm tek bir eksiğim var trans asa fullendim diye bi takım haklar doğmuyor bana en azından sizler gibi değilim ve girdiğim gruplarda genellikle 1 tane bile olsa ejderli veya güneş asalı insan olmasına dikkat ediyorum o insanlarında bu grup bölgelerinden yararlanmaya hakları var siz bunları ellerinden alıyorsunuz.Ya hadi tamam hızlı girip çıkmak istemeniz doğal tabii ki ama bazen görüyorum 2000 hasar az mı ? veyahut 1900 yada 1800 bazı insanlar o kadar b0kunu çıkartıyor ki + 2200 hatta ve hatta +2311 diyenler bile var ki buda demek oluyor ki herşeyin full ve gözlğün mor olacak inanın isim vermiyeceğim ama +2311 isteyen insanlar var.Kusura bakmayın ama bu tercih falan değildir bu kibirdir bu başka bişey değildir bu egodur.Yavaş yavaş met 2 3 de moda oldu onuda sorar olmuşlar bakıyorum Allah akıl fikir versin hepinize bir oyun için insanların kalbini kırmaya değmez 3 5 dakikanın hesabını yapmayın.

''Bu oyunu gerçekten seviyorsanız oyuncu kazandırın , kaybettirmeyin.''

http://i.hizliresim.com/q4NoMZ.jpg

http://i.hizliresim.com/M6BnpM.jpg

http://i.hizliresim.com/QRzrBj.jpg

İsimleri kapadım hiç bir reklam amacı gütmüyorum çok ummmakla beraber örnek teşkil etmesini dilerim.
Saltour
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Saltour »

Bu oyun tamamen grup oyunu iyi arkadaslar kesinlikle şart. Ben bir abimden met1 ödünç alıp cemberlitas a giriyordum. Herneyse bir allahsiz abimin çakma hesabını açmış benle konuşmaya başladı. Stuart a gelmiştim. Abi sen gir cara şans lisin sen dedim. Oda tamam ama şifreyi unuttum dedi. Mal gibi verdim şifreyi. Carda ne var ne yok sormuştu Allahsiz. Tabii ki met1 de gitti. Fakat met1 sahibi abk

Hasan sen üzülme oyunuda bırakma eğlenmene bak fene yaparız dedi.

Adam resmen bana sövmesi gereken yerde teselli verdi destek verdi.tabii ben gururuma yediremedim sattım büyücüyü 120m ye. Parasını verdim almadı. Sonra arada whatsapp dan konuştuk hala daha konuşuruz. 120m paranın olduğu hesabın şifresini verdim aldimi almadımı bilmiyorum ama harbi adamın dibi idi.

Kısaca böyle dostlar bulucan.
Kullanıcı avatarı
zxcvzxcv
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen zxcvzxcv »

M1 300 m civarı sanırım. Ilk zamanlar 550-600 m civarıydı. Yarı yarıya düştü ve hala m1 yok diye ağlıyorsunuz. Kardeşim bu oyunun döngüsü paradır. Kolay yoldan m1 alacağım dersen eğer 3x 5500 yükleyip kondrit satacaksın. Al sana M1 hazır şimdi iyi oyunlar : D
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

zxcvzxcv yazdı:M1 300 m civarı sanırım. Ilk zamanlar 550-600 m civarıydı. Yarı yarıya düştü ve hala m1 yok diye ağlıyorsunuz. Kardeşim bu oyunun döngüsü paradır. Kolay yoldan m1 alacağım dersen eğer 3x 5500 yükleyip kondrit satacaksın. Al sana M1 hazır şimdi iyi oyunlar : D
M1 i var zaten sorun olan kendini zeki sanman.
Resim
Smoke23
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Smoke23 »

zxcvzxcv yazdı:M1 300 m civarı sanırım. Ilk zamanlar 550-600 m civarıydı. Yarı yarıya düştü ve hala m1 yok diye ağlıyorsunuz. Kardeşim bu oyunun döngüsü paradır. Kolay yoldan m1 alacağım dersen eğer 3x 5500 yükleyip kondrit satacaksın. Al sana M1 hazır şimdi iyi oyunlar : D
Yukarda o kadar yazı yazmışım şimdi onu okuyup böyle bir şeymi yazıyorsun Allah akıl fikir versin bi insan nasıl bu kadar düz mantık olabilir.
Kullanıcı avatarı
zxcvzxcv
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Üstteki iki kişi siz malmısınız? Sanırım evet malsınız, ben sizin yazınızı okumadım okumak zorunda da değilim. Sizlere Cvb yazsaydım alıntı yapardım. kefal gibi herşeye atlamayın. Şimdi gidin kumda oynayın. Konu kişisel tartışmaya çevrildi kilitlenecek.
Kullanıcı avatarı
zxcvzxcv
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Hiç kimse birini grba almak zorunda değil. Tılsımın yoksa git çalış seninde olsun. Smoke sana şu an çok güzel şeyler söylüyorum anlarsın. Demekki senide bölgeye almamışlar sende 1 lwl çar açıp sövmüşsündür. Böyle konu açtığına göre
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

zxcvzxcv yazdı:Hiç kimse birini grba almak zorunda değil. Tılsımın yoksa git çalış seninde olsun. Smoke sana şu an çok güzel şeyler söylüyorum anlarsın. Demekki senide bölgeye almamışlar sende 1 lwl çar açıp sövmüşsündür. Böyle konu açtığına göre
Resim
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Smoke23
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Smoke23 »

mobilsorun yazdı:
zxcvzxcv yazdı:Hiç kimse birini grba almak zorunda değil. Tılsımın yoksa git çalış seninde olsun. Smoke sana şu an çok güzel şeyler söylüyorum anlarsın. Demekki senide bölgeye almamışlar sende 1 lwl çar açıp sövmüşsündür. Böyle konu açtığına göre
Resim

Su adam bile trollemiş seni 14 yasından büyük olduğunu sanmıyorum (bunu zxcv'ye söylüyorum mobil sana değil) teşkillatta 3 karakterimde full + full ve bütün tılsımlar olmasada gerekli tılsımların coğuna sahibim anlayacağın bana bu konuyla gelme bir ressamdan konusmak için ressam olmam mı gerekli aynı şekilde ezileni savunduğum için benimde mi ezilmem gerekli bunu anlasa bu ülke komple zaten çağ atlayacağız.Senin gibi bu iğrenç düşünceler oyuna hakim olduğundan beri zaten ne tadı kalmış ne tuzu eski oyunu özlüyor çoğu kişi dikkat edin hala oynayanlardan yaşça büyük insan kalmamıştır.Varsada sayıları eskiye nazaran epey azalmıştır en azından benim gözlermlerim bu yönde bit bitmediniz yemin ediyorum bi bitmediniz bu nasıl bencillik bu nasıl kibir bu nasıl hırs bu nasıl ego...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön