İKV'nin bittiğinin belgeli kanıtı !!!
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV'nin bittiğinin belgeli kanıtı !!!
Ben yarısînı gaffardan düşürdüm yarısînı kendim ürettim savaşçıma :mrgreen:
Sonuna kadar haklısın. Yaptıkları saçmalık. Kuklacıda da var öylelerinden. Gaffar kesilmeyecek birşey değil. Biz adam çıktı diye 2 tane 2000+m1 büyücü bi tane de 800 hasarlı m1siz büyücüyle semihayıda içeri aldık gaffarıda kestik. İş oyuncuda biter beceride biter
Ya tabi yeni başlyan oyuncularda yapabildiğini sonuna kadar yapmalı holde para kasmalı kıyamet asa üretmeye calısmalı suan m1 üretmek biraz zor holde cok sürünmek gerek orası bir gerçek ama varsa eğer sunucularda m1 siz gidilen gruplar en azından teşkillatda göründüğü üzere yok o şekil gidebilirler ama işte bu şekilde oyuncu kalmamıs benim gördüğüm girenler zaten tamamlamıs her şeyini oynayanlar bu şekil kişiler.
benim için ikv 1 yıl önce başladı 2 ay sonra bitti 49 level oldum grup bölgeleri ve kadim hidra gibi görevler yapılması gerekiyordu. ama grup bulamadım. 1 hafta ara sıra girip grup aradım.nadiren gördüğüm oyunculara mesaj attıgımda cevap alamadım.bende bıraktım oyunu.merandaydım sanırım.rylaicristfall nick.oyun tahminimce 1 2 yıla kapanır.belki daha kısa
Grup kuran arkadaşlar ya oyunu bilmiyor ya da bu gaffarın daha öncesinde tılsımsız kesildiğinden bihaber.
+2000 hasarlı adamı alsan sana maksimum 3 5 dakika kazandıracaktır ki arkadaşın birde meteorit 2 2 tılsımı varmış. Süreleri her türlü eşitleyecektir.
Senin bu arkadaşlarla aynı gruba girmen bile gereksiz bence. Kuklacıya gelirsen kapım her daim açıktır. 5m1 1 şifacı ile 20 dakikada gaffarı kesip çıkıyorum. Transfer düşünürsen oyun içinde imzamdaki karakterlere mesaj bırakman yeterli.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Merhabalar
Konuyu gördügum üzere gerçekten saçma ve kötü bir durum bende teskilattayım kardeşim ve oyunculara elimden geldiğim kadar destek çıkıyorum çıkmakta zorundayız çünkü bu oyunda yeni başlayanlar adına bir gelecek yok oyunu öğrenmek mesela gb'lere girmek mesele o kadar acemiliye bide holde para kasmak m1 üretmeye çalışmak , tamamıyla saçmalık ! Oyun bu yüzden ilerlemiyor ve gelismiyor. Oyun içerisinde beni bul sana destek cikicam gb'lere fazla girmiyorum ama her girdiğimde senide goturcem.
Vezirx
BuMeRaNGCeNNeTİ
IVEZİRI
JAMAİKA
küçükBÜYÜK
Jackx
Bunlardan ulaş bana
Konuyu gördügum üzere gerçekten saçma ve kötü bir durum bende teskilattayım kardeşim ve oyunculara elimden geldiğim kadar destek çıkıyorum çıkmakta zorundayız çünkü bu oyunda yeni başlayanlar adına bir gelecek yok oyunu öğrenmek mesela gb'lere girmek mesele o kadar acemiliye bide holde para kasmak m1 üretmeye çalışmak , tamamıyla saçmalık ! Oyun bu yüzden ilerlemiyor ve gelismiyor. Oyun içerisinde beni bul sana destek cikicam gb'lere fazla girmiyorum ama her girdiğimde senide goturcem.
Vezirx
BuMeRaNGCeNNeTİ
IVEZİRI
JAMAİKA
küçükBÜYÜK
Jackx
Bunlardan ulaş bana
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Gölge Haramileri
Teşkilat sunucusunda özellikle.
Grupta 3 tane met 2 3 lu adam olsun.Ama 1 tane m1 'siz adam olsun.Gaffarda bile olsalar m1 'in adamda olmadığını duysalar çıkarlar.Böyle rezil bir sunucu haline geldik açıkçası.Ben bu oyuna başladığım günden beridir,son 1 yıl içinde gördüğüm rezillikler beni gerçekten üzüyor.Böyle giderse başka sunucuda oynayabilirim.
Grupta 3 tane met 2 3 lu adam olsun.Ama 1 tane m1 'siz adam olsun.Gaffarda bile olsalar m1 'in adamda olmadığını duysalar çıkarlar.Böyle rezil bir sunucu haline geldik açıkçası.Ben bu oyuna başladığım günden beridir,son 1 yıl içinde gördüğüm rezillikler beni gerçekten üzüyor.Böyle giderse başka sunucuda oynayabilirim.
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
Ct ye giren adamların üstü full oluyor yada bir kaç eksiği. Kimisinin 2311 hasarı var zevkine giriyor. Böyle bir hal almış oyun. Ct önünde ezik adam görmek zor. Saray bahçesine dönmüş ct önü.
- atitekin
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Açıkçası normal karşıladım.Çünkü bu oyuna ara veren yada sonradan baslayan insanlar bir olmali mi?
Ejder asalar ilk çıktıgında madende sabahlıyanlarla simdi oyuna başlıyan kişiler eşit olmali mi?
Arada fark illa ki olcak bu acigi kapatmak icinde uretim yapıcaksın yada cevre orası sana kalmış.
Senelerini bu oyuna verenler ya da bugün başlayanlar aynı itemlere sahip olursa ne anlamı kaldı bu oyunun.
Keyifli forumlar diliyorum.
Ejder asalar ilk çıktıgında madende sabahlıyanlarla simdi oyuna başlıyan kişiler eşit olmali mi?
Arada fark illa ki olcak bu acigi kapatmak icinde uretim yapıcaksın yada cevre orası sana kalmış.
Senelerini bu oyuna verenler ya da bugün başlayanlar aynı itemlere sahip olursa ne anlamı kaldı bu oyunun.
Keyifli forumlar diliyorum.

- SahraALMORA
- Acemi Savaşçı
Merhabalar, ben de oyuna 1,5 yıl ara vermiştim Teşkilattaydım. Geri döndüm şu an ve met1 den başka bildikleri bir şey yok, gireyim bi bölge atayım diyorum almıyorlar
şaka gibi bir durum.. üzücü de açıkçası oyunun zevki kalmadı ama bakalım...