Ekmek Yediğiniz Kabı Pisletmeyin...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Ekmek Yediğiniz Kabı Pisletmeyin...

Mesaj gönderen showmaster »

vahdet yazdı:
showmaster yazdı:
vahdet yazdı:Sormasi ayip sizin bu yoneticilerle derdiniz nedir. Herkese ozel muamele mi yapsinlar. Oyuna 1-2 saat giremediysen ne olacak. Olcekmisin. Biraz kendinize gelin. Yoneticiler elinden geleni yapiyor. Hava da ucmalarini bekliyorsunuz adamlardan.
Emin ol kimse onlardan havada uçmalarını beklemiyor kardeşim . Oyun bi süreliğine kapalı mı yap duyurunu bu bu saatler arasında kapalı diye sonra ne halt yiyiyosan ye hayır belki adam o saatte oyunda bişey yapmak için bi işini erteledi ama oyun kapalı yazık günah değil mi ? Onların zamanı zaman degil mi ? Sende tuttun konunun bi tarafından konuşmak için konuşuyosun . Oyun açılmış duyuruyu yeni yapıyolar yemişim böyle duyuruyu
İyi Forumlar .
Oyun icin bir isinizi erteliyorsaniz; size tavsiyem sudur
:: KENDİNİZİ Bİ GÖZDEN GECİRİN.::
Iddiasına girelim mi senin oyun icin bir isini erteledigine ?
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

LoNeLyWoLf yazdı:
vahdet yazdı:
showmaster yazdı:
vahdet yazdı:Sormasi ayip sizin bu yoneticilerle derdiniz nedir. Herkese ozel muamele mi yapsinlar. Oyuna 1-2 saat giremediysen ne olacak. Olcekmisin. Biraz kendinize gelin. Yo bi

1) Ozgur bir ulkede yasiyoruz, isteyen istedigi saatte oyun oynayabilir,
2) Yonetimi bu kadar koruduguna gore ya bu isten bir cikarin var ya da bir cikar saglamaya calisiyorsun,
3) Kimseyi elestirmeyi bilmedigin halde muhattap oldugun kisiye kendisini gozden gecirmesini istiyorsun.(Kimse senin istedigin gibi olmak zorunda
5) Gm lik millete sinirsiz ban atmak degil, adam gibi oyunu yonetmektir, uzman ise bunu adam gibi yapar lakin Ikv nin Gmlerden yana sansi bence tek Abura ile sinirli gerisi oyuncu ile afasinda ki farki ucurum yapti,
6) Biraz mantik ve dusunce varsa sende ozur dilemenin asagilanmak olmadigini , ozur dilemenin bir erdem oldugunu biliyorsan konuyu acandan ozur dilersin.
Birinci madde de ki lafina koptum gulmekten yerlere yattim. Gorende ozgurlukler konusunda kisitlama oluyor zannedecek oyunda. Canin oynamak istediyse ac oyuna gir kendini kaptirmadan. Oyund bir hata guncelleme varsa girmiyorsa bu kadar tribe gerek yok bence. Bu kadar yorum yazmaya ne gerek var ve elestirmeye.
Begenmiyorsan oymama. Gm'ler para verdigin plus aldigin adamlar senle ilgilenmiyorsa dalga geciyorsa oynama para kazandirma. Oyuna bir telefon parasi alacak kadR para doken ben miyim.
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

showmaster yazdı:
vahdet yazdı:
showmaster yazdı:
vahdet yazdı:Sormasi ayip sizin bu yoneticilerle derdiniz nedir. Herkese ozel muamele mi yapsinlar. Oyuna 1-2 saat giremediysen ne olacak. Olcekmisin. Biraz kendinize gelin. Yoneticiler elinden geleni yapiyor. Hava da ucmalarini bekliyorsunuz adamlardan.
Emin ol kimse onlardan havada uçmalarını beklemiyor kardeşim . Oyun bi süreliğine kapalı mı yap duyurunu bu bu saatler arasında kapalı diye sonra ne halt yiyiyosan ye hayır belki adam o saatte oyunda bişey yapmak için bi işini erteledi ama oyun kapalı yazık günah değil mi ? Onların zamanı zaman degil mi ? Sende tuttun konunun bi tarafından konuşmak için konuşuyosun . Oyun açılmış duyuruyu yeni yapıyolar yemişim böyle duyuruyu
İyi Forumlar .
Oyun icin bir isinizi erteliyorsaniz; size tavsiyem sudur
:: KENDİNİZİ Bİ GÖZDEN GECİRİN.::
Iddiasına girelim mi senin oyun icin bir isini erteledigine ?
Bu neyin nesi bonzai bunlar.
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Vahdet kardeş neden sürekli flood yapıyorsun.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

mobilsorun yazdı:Vahdet kardeş neden sürekli flood yapıyorsun.
Foruma giren 3-5 kisi zaten konularin hepside bos konular. Genel etkilesimde bos konu acsam flood olurda boyle bi gefeksiz konudA yazdiklarim flood olmaz.
Yonetimi elestiriyorlar paso. Ben yonetimi elestirmiyorum ama sikayeti olan varsa oynamasin. Burda yapilan yaygaralar hic bir ise yaramiyor. Gormussunuzdur zaten koca ikv o kadAr insanin sizlamasiyla mi ugrascak bebek mi avutacak.
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kordugum »

vahdet yazdı:
Foruma giren 3-5 kisi zaten konularin hepside bos konular. Genel etkilesimde bos konu acsam flood olurda boyle bi gefeksiz konudA yazdiklarim flood olmaz.
Yonetimi elestiriyorlar paso. Ben yonetimi elestirmiyorum ama sikayeti olan varsa oynamasin. Burda yapilan yaygaralar hic bir ise yaramiyor. Gormussunuzdur zaten koca ikv o kadAr insanin sizlamasiyla mi ugrascak bebek mi avutacak.
Resim
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

kordugum yazdı:
vahdet yazdı:
Resim
[youtube]http://youtu.be/8IDvUAC998Y[/youtube]
Kullanıcı avatarı
GocumanimM
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen GocumanimM »

Sikayeti olan varsa oynamasin ne demek @vahdet ?
Sirf burdaki hukuksuzluklar yuzunden oyun hukuku diye bir hukuk alani olustu bundan haberdar misin ?
Insanlar istedigi saatte girebilir oyuna. Gunde sadece 1 saat, saat 5 sularinda giriyor da olabilir. Ama parayla aldigi bir urunu kullanamiyor. Cep telefonuna aldigin net paketini 1 gun kullanamadigini dusun. Ayni sey. Ortada bir hukuksuzluk var.
CARTONPIERRE
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Merhaba arkadaşlar;

Son yaşanan teknik sorunun bizden kaynaklı olmadığı, TTNET tarafından Firewall çalışması yapıldığından dolayı sunucularımızın da etkilendiğini ve bu durum yüzünden oyuna erişim sağlayamadığınızı hatırlatmak isterim. Ki bu açıklama konunun ilk sayfasında da LatveriA tarafından yapılmıştır. Şunu söylemek gerekirse, yönetim ekibini eleştirilere kapalı, kendi karşıtı her yorumu, iletiyi, konuyu siliyormuş gibi görüyorsunuz. Fakat bir çok yerde yönetim ekibi üyelerin her defasında dile getirdiği bir yorum her zaman göz ardı ediliyor, "Seviyeli ve saygı çerçevesinde bir eleştiri". Bu konunun da saygı çerçevesinden çıkıp, kişisel tartışmaya döndüğü aşikardır. Yaşanan teknik aksaklıktan ötürü elimizde olmayan bir durum olmasına rağmen sizlerden tekrar özür diliyoruz, tekrarının yaşanmamasını biz de sizler gibi ümit ediyoruz.

Hepinize iyi forumlar dilerim.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön