Plus yoksa lonca kanalına nasıl soruyosun ?xMaNaGeRx yazdı:Grup bölgesinde plusum olmadığı zamanlarda, öldüğüm zaman örse cok para gıtmesın dıye altf4 çekerdim. komik olanıda tekrar girip çaktırmamak için '' Lonca kanalında Oyuncan çıktı '' yazdımı diye sorardım
İKV İTİRAF EDİYOR.
- JigZaguLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti
Re: İKV İTİRAF EDİYOR.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Belki adam loncasıyla girip bunu grup kanalından yazıyor ?JigZaguLa yazdı:Plus yoksa lonca kanalına nasıl soruyosun ?xMaNaGeRx yazdı:Grup bölgesinde plusum olmadığı zamanlarda, öldüğüm zaman örse cok para gıtmesın dıye altf4 çekerdim. komik olanıda tekrar girip çaktırmamak için '' Lonca kanalında Oyuncan çıktı '' yazdımı diye sorardım
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Veya plusu olan bir arkadaşına sordurtuyor?mobilsorun yazdı:Belki adam loncasıyla girip bunu grup kanalından yazıyor ?JigZaguLa yazdı:Plus yoksa lonca kanalına nasıl soruyosun ?xMaNaGeRx yazdı:Grup bölgesinde plusum olmadığı zamanlarda, öldüğüm zaman örse cok para gıtmesın dıye altf4 çekerdim. komik olanıda tekrar girip çaktırmamak için '' Lonca kanalında Oyuncan çıktı '' yazdımı diye sorardım

- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders of Anatolia
Veya klan ve bölge kanallarına yazabilme hakkı almıştır 1 aylık ?Barbarosxhizir yazdı:Veya plusu olan bir arkadaşına sordurtuyor?mobilsorun yazdı:Belki adam loncasıyla girip bunu grup kanalından yazıyor ?JigZaguLa yazdı:Plus yoksa lonca kanalına nasıl soruyosun ?xMaNaGeRx yazdı:Grup bölgesinde plusum olmadığı zamanlarda, öldüğüm zaman örse cok para gıtmesın dıye altf4 çekerdim. komik olanıda tekrar girip çaktırmamak için '' Lonca kanalında Oyuncan çıktı '' yazdımı diye sorardım
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
Kardeş o hak lonca içi konuşmayı kapsamıyor.Lonca içi konuşma için net plus lazım.IIHYPNOSII yazdı:Veya klan ve bölge kanallarına yazabilme hakkı almıştır 1 aylık ?Barbarosxhizir yazdı:Veya plusu olan bir arkadaşına sordurtuyor?mobilsorun yazdı:Belki adam loncasıyla girip bunu grup kanalından yazıyor ?JigZaguLa yazdı:Plus yoksa lonca kanalına nasıl soruyosun ?xMaNaGeRx yazdı:Grup bölgesinde plusum olmadığı zamanlarda, öldüğüm zaman örse cok para gıtmesın dıye altf4 çekerdim. komik olanıda tekrar girip çaktırmamak için '' Lonca kanalında Oyuncan çıktı '' yazdımı diye sorardım

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Ya arkadaş ne büyüttünüz adam diyorki grupta loncadan adamlar vardı çıkıp girince gruptan soruyodumki düştüm sansınlar.Allahım allahım.
Edit:@mobilsorun görmemişim yorumu söylemişssinde anlamamış bunlar :evil:
Edit:@mobilsorun görmemişim yorumu söylemişssinde anlamamış bunlar :evil:
-
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Üstadlar
[youtube]http://youtu.be/KPd4SwWGzDQ[/youtube]mobilsorun yazdı:Belki adam loncasıyla girip bunu grup kanalından yazıyor ?JigZaguLa yazdı:Plus yoksa lonca kanalına nasıl soruyosun ?xMaNaGeRx yazdı:Grup bölgesinde plusum olmadığı zamanlarda, öldüğüm zaman örse cok para gıtmesın dıye altf4 çekerdim. komik olanıda tekrar girip çaktırmamak için '' Lonca kanalında Oyuncan çıktı '' yazdımı diye sorardım
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Ne güzel gülüyon öyle vahdet : :3 ^33 :<3