Üç Vakte Kadar Güncelleme Var Kanıtlı SS Eklendi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LoNeLyWoLf
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Return Of The Kings

Re: Üç Vakte Kadar Güncelleme Var Kanıtlı SS Eklendi

Mesaj gönderen LoNeLyWoLf »

HaNdSoMe yazdı:
Nerull yazdı:Hayırlısı bakalım. Saatlerimizi ayarlayalım o zaman :lol:
Nihat abi silinen gönderilere bakabiliyorsanız bu konudaki silinen gönderileri inceler misiniz?
Ayrıca aklıma gelmişti bakım çalışmasını güncelleme diye yutturacağınız :S

Forum kurallari sana karsi kardes silinenler senin kalbin kadar temizdir ama belli ki ucu bir yerlere uzaniyor. Bence bekleme gelmez geriye,

Oyunun yeni eklentisi konusunda ; oyun hala lag problemine cozum bulamamisken, eklentinin gelmesi oyunda daha cok lag problemlerine yol acacaktir bence , oyunda zaten asiri bir dengesizlik var, bu asilmadiktan sonra bir eklentinin gelmesi yeni baslayanlar icin firsat tilsimlarini tamamlayanlar icin emeklerinin bosa gitmesi demek olur. Cunku cemberlitasta simdi savasci ve sifacilari asasiz iceri alabiliyorsak (taniyanlar buyuleride aliyor)(isi bilen buyucu) gelen eklentide tilsimlilar cöp olacak. Ayrica artik oyuna gelecek olan yeni eklenti level olmasi muhtemel cunku, Oyunun gidisatina gore artik tek kuklaci eklentisi kaldi, bu kuklaci da en bosslardan bir tanesi , Gaffar bey geldiginde cok test yapilmasina ragmen sonradan savascinin can degerlerinde oynama olmustu. Eklenti olarak beklenilenin yeni level paketi olmasi demek tilsimlarin yeteneklerin kudret ile savasmanin sonu olmasi demek. Iyi eglenceler iyi forumlar.
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Kullanıcı avatarı
KiSSEFFECT
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Endless Dream

Mesaj gönderen KiSSEFFECT »

LoNeLyWoLf yazdı:
HaNdSoMe yazdı:
Nihat abi silinen gönderilere bakabiliyorsanız bu konudaki silinen gönderileri inceler misiniz?

Forum kurallari sana karsi kardes silinenler senin kalbin kadar temizdir ama belli ki ucu bir yerlere uzaniyor. Bence bekleme gelmez geriye,

Oyunun yeni eklentisi konusunda ; oyun hala lag problemine cozum bulamamisken, eklentinin gelmesi oyunda daha cok lag problemlerine yol acacaktir bence , oyunda zaten asiri bir dengesizlik var, bu asilmadiktan sonra bir eklentinin gelmesi yeni baslayanlar icin firsat tilsimlarini tamamlayanlar icin emeklerinin bosa gitmesi demek olur. Cunku cemberlitasta simdi savasci ve sifacilari asasiz iceri alabiliyorsak (taniyanlar buyuleride aliyor)(isi bilen buyucu) gelen eklentide tilsimlilar cöp olacak. Ayrica artik oyuna gelecek olan yeni eklenti level olmasi muhtemel cunku, Oyunun gidisatina gore artik tek kuklaci eklentisi kaldi, bu kuklaci da en bosslardan bir tanesi , Gaffar bey geldiginde cok test yapilmasina ragmen sonradan savascinin can degerlerinde oynama olmustu. Eklenti olarak beklenilenin yeni level paketi olmasi demek tilsimlarin yeteneklerin kudret ile savasmanin sonu olmasi demek. Iyi eglenceler iyi forumlar.
Çok yanlış düşünüyorsun.Oyunun gidişatına göre kalan tek boss kuklacı falan değil.Oyunun hikayesini okudun mu bilmiyorum ama daha getirilebilecek bi dünya boss var.Şöylede düşün Kenan Motorin Düşünen Adam oyunun hikayesinde bile yok ancak şuan oyunun hatırı sayılır bosslarından.
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
Kullanıcı avatarı
LoNeLyWoLf
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

KiSSEFFECT yazdı:
LoNeLyWoLf yazdı:
HaNdSoMe yazdı:

Çok yanlış düşünüyorsun.Oyunun gidişatına göre kalan tek boss kuklacı falan değil.Oyunun hikayesini okudun mu bilmiyorum ama daha getirilebilecek bi dünya boss var.Şöylede düşün Kenan Motorin Düşünen Adam oyunun hikayesinde bile yok ancak şuan oyunun hatırı sayılır bosslarından.

Iyi his diyorsun da 39 da 49 a geciste neler oldugu hakkinda ve ya yetenek sisteminin nasil degistigi hakkinda bir gorgun bilgin oldu mu,
Dediginde haklisin junon kenan gibi bosslar eklenebilir ama eklenince ne oldu yucelen cop isiklar ve bir suru item degisimi oldu. Senin dedigin gibi eklenen boss olursa ve yeni tilsimlar gelse yeni basladigini varsayarsak yeni bolgeye mi girersin tangrisste tilsim mi kasarsin, benim gordugum kadariyla yeni nesiller direk gaffara gidiyor junon bosuna var sivride anca yuzuk icin gidiyorlar.
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Kullanıcı avatarı
KiSSEFFECT
Cin Avcısı
Cin Avcısı

39 dan 49 a geçiş dönemini gayet iyi hatırlıyorum.Hem Sığınak ve Migrat bitirmedi bu oyunu Çemberlitaş bitirdi.Zaten tılsım sistemini falanda onaylamıyorum benzer tarzda daha iyi şeyler yapılabilridi.
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
Kullanıcı avatarı
LoNeLyWoLf
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

KiSSEFFECT yazdı:39 dan 49 a geçiş dönemini gayet iyi hatırlıyorum.Hem Sığınak ve Migrat bitirmedi bu oyunu Çemberlitaş bitirdi.Zaten tılsım sistemini falanda onaylamıyorum benzer tarzda daha iyi şeyler yapılabilridi.

Kac senelik oyuncusun bilmiyorum kardes ama ben level meraklisi degilim, senin dedigine de katiliyorum her zaman boss eklenebilir haklisin ama su da var GM Abura oyunculara 11,50. Ytl ye plus alin demisti kimse almiyordu ,oyun o zaman zevkliydi. O zaman oyuncunun fikri sorulurdu. Simdi yonetim ile oyuncu arasinda daglar var ve ipler onlarin elinde.

Oyunda en pahali maden ganoderma 8m, aktarim limiti var, bu limitin 3 kati fiyatinda tilsim var bunu ben de onaylamiyorum. Yazdigin yaziar icin tesekkur ederim.(tarihceyi de okumadim.Cunku butun iyi isleri Lodoslar yapiyor, Balyoz Nazim en buyuk ornegi.Bence gunumuzde. Bir lodos dusmanligi var.(RoA nin tum dunucularda GM loncasi olmasi ) bunlar iken tilsim tartismam ,tarihce okumam , madenimi ceker arkadaslarla can sıkıntısı. Gideririm . Tesekkurler iyi forumlar Esit davranilmasi dilegiyle
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Kullanıcı avatarı
KiSSEFFECT
Cin Avcısı
Cin Avcısı

LoNeLyWoLf yazdı:
KiSSEFFECT yazdı:39 dan 49 a geçiş dönemini gayet iyi hatırlıyorum.Hem Sığınak ve Migrat bitirmedi bu oyunu Çemberlitaş bitirdi.Zaten tılsım sistemini falanda onaylamıyorum benzer tarzda daha iyi şeyler yapılabilridi.

Kac senelik oyuncusun bilmiyorum kardes ama ben level meraklisi degilim, senin dedigine de katiliyorum her zaman boss eklenebilir haklisin ama su da var GM Abura oyunculara 11,50. Ytl ye plus alin demisti kimse almiyordu ,oyun o zaman zevkliydi. O zaman oyuncunun fikri sorulurdu. Simdi yonetim ile oyuncu arasinda daglar var ve ipler onlarin elinde.

Oyunda en pahali maden ganoderma 8m, aktarim limiti var, bu limitin 3 kati fiyatinda tilsim var bunu ben de onaylamiyorum. Yazdigin yaziar icin tesekkur ederim.(tarihceyi de okumadim.Cunku butun iyi isleri Lodoslar yapiyor, Balyoz Nazim en buyuk ornegi.Bence gunumuzde. Bir lodos dusmanligi var.(RoA nin tum dunucularda GM loncasi olmasi ) bunlar iken tilsim tartismam ,tarihce okumam , madenimi ceker arkadaslarla can sıkıntısı. Gideririm . Tesekkurler iyi forumlar Esit davranilmasi dilegiyle
Yönetimin suskunluğu herkes gibi beni de çıldırtıyor.İnşallah bu sefer göz boyama değilde eklenti gibi eklenti yaparlar.Ben teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HollyShit »

Keyifsiz bir güncelleme olacağını hissediyorum.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen tedashii »

HollyShit yazdı:Keyifsiz bir güncelleme olacağını hissediyorum.
Sence bu kadar geç gelen bir güncelleme keyifsiz olur mu :?:
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen HollyShit »

tedashii yazdı:
HollyShit yazdı:Keyifsiz bir güncelleme olacağını hissediyorum.
Sence bu kadar geç gelen bir güncelleme keyifsiz olur mu :?:
Çemberlitaş ve Büyük Hol geldikten sonra oyunda insan gördün mü?
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Ortada güncelleme geldiği yok arkadaşlar Nerull o günkü akşam sunucu bakım çalışmasını kastetmek istemiş büyük ihtimal.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome

“Genel Etkileşim” sayfasına dön