Else yazdı:hep söyledim işte ilk kanıtı burda çıkacakmış. oyun bitti, gitti, öldü, battı diyenler yeni paket çıktığında hangi yüzle konuşacak, kaç derece dönüş yapacak gerçekten merak ediyordum. yakında göreceğiz belliki
resp0nse yazdı:Hadi ilk güncelleme sinyali geldi herkese hayırlı olsun
Saatten devam etmeli yarıda kaldı hikaye
Teşekkürler Nihat Usta
Arkadaş açılışı yaptı.
O değil de heyecan verici bir haber bu. Hayırlısı olsun bakalım. :geek:
Nerull yazdı:Bana kalırsa bundan sonraki genişleme paketi içerisinde Karaköy olmaz. Mevcut hikaye örgüsünden uzaklaşmayalım arkadaşlar
[youtube]http://youtu.be/Bq71BjOg2TY[/youtube]
00:23-1:03 9 senelik önceki olayı(2013'e göre) bu an yaşanıyormuş gibi anlatması heyecan verici bir o kadar da kafa karıştırıcı...Tamam anladık kardeş Türk oyunu!!!
1:34 +18 mi hocam naptın ya en son ne zaman Eminönü sokaklarında gezdin?(Geçen facebooktaki atışmayla açtığım bir konu vardı konunun yerinde yeller esiyor.Atışan kişilerin biri 12 biri 14 tipleri bir görseniz kopmalık...)
2:43 Günlük 13.000-15.000 diyor göz doktoruna gitme zamanı gelmiş.
2:51 Bu bağlılığı suistimal ettiğiniz kesin o lafı söylerken nasıl yüzü gülüyor.
3:14-4:37 Çocuga anlatsan bu masalı sıkılıp gider.
4:57 Akçe derken nasıl da mutlu oluyor.
5:21 Allah aşkına derindeki sır paketiyle kolye yüzükmü geldi oyundan bir haber...
6:03-6:49 Bilmeyenler için gözleri kaçırma yalanın en büyük belirtisidir.Hikayede boşluk varda onu dolduracak adamlar gitti be kardeş.Eskidendi o dedektif gibi gezdiğimiz günler...Olmayan bir şeyi paylaşamazsın...Şirket vasfını yitirdi zaten CEO suz şirketmi olur be arkadaşım.Şoförsüz dolmuş gibi o ne ?
7:41 Playstore nın reklamını yaptıgı çok belli TTnetin bunları zorla fuara sokmuş gibi bilmeyenler için fuarın forum üzerinden bile 2 gün sonra duyurdular.Acaba bir duyuru yapmak bu kadar mı zor?
8:00 Biz seni seviyormuyuk?
8:15 Çok güzel ortamlarsa neden sık sık yapmıyorsunuz böyle şeyleri...
3 sene önceki konuda bile bir ümit etme var . gelmez diyenlere kapak niteliğinde cevap verilmiş sanrısı taşıyanlar var biraz oyalama gibi olmuş aslında
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.