POST Kasmak ???

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: POST Kasmak ???

Mesaj gönderen snmz35 »

complex yazdı:
snmz35 yazdı:
complex yazdı:Snmz35 lütfen konuşma. Bizim sunucu sayfamıza girip aptal aptal ifadeler koyup çıkıyorsun. Senshar'da aynı şeyleri yapıyor ve Vanderhaart'ta konuşmak için konuşuyor. Lütfen kimsenin "Merhaba, İyi forumlar..." gibi sözlerine çıkışmayalım. Efendi takılıyorlar. :)
bence merhabalar vb gibi başlıklarla cevap yazanlar sadece özenti kendilerini gm sanıyolar heralde herzaman doğal olcak birisinin taklıdı olmucan ;) kapiş
Çocuk desen çocuk değil... Arkadaşım onlar kendileri gibiler. Senin gibi başkalarına hakaret etmiyorlar. Senin gibi boş boş yorum yapmıyorlar, bilgi verici oluyorlar. "Merhaba" diyerek efendiliklerini gösteriyorlar. Sen ise forumu post kasmak için kullanıyorsun umarım ya forumu nasıl kullanmasını gerektiğini öğrenirsin ya da forumdan uzaklaştırılırsın.
sende az değilsin ha 400 kusur mesajın var hayla neyi tartışıyon..
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen complex »

snmz35 yazdı:
complex yazdı:
snmz35 yazdı:
complex yazdı:Snmz35 lütfen konuşma. Bizim sunucu sayfamıza girip aptal aptal ifadeler koyup çıkıyorsun. Senshar'da aynı şeyleri yapıyor ve Vanderhaart'ta konuşmak için konuşuyor. Lütfen kimsenin "Merhaba, İyi forumlar..." gibi sözlerine çıkışmayalım. Efendi takılıyorlar. :)
bence merhabalar vb gibi başlıklarla cevap yazanlar sadece özenti kendilerini gm sanıyolar heralde herzaman doğal olcak birisinin taklıdı olmucan ;) kapiş
Çocuk desen çocuk değil... Arkadaşım onlar kendileri gibiler. Senin gibi başkalarına hakaret etmiyorlar. Senin gibi boş boş yorum yapmıyorlar, bilgi verici oluyorlar. "Merhaba" diyerek efendiliklerini gösteriyorlar. Sen ise forumu post kasmak için kullanıyorsun umarım ya forumu nasıl kullanmasını gerektiğini öğrenirsin ya da forumdan uzaklaştırılırsın.
Al işte ap açık ortada benimle yarışıyorsun, başkalarıyla da yarışıyorsun. Oyunda klan parası açlığı burda da post açlığından çekiyoruz. Ben senin gibi boş cevaplar yazmıyorum ilk günden beri düzgün ifadeler ve yararlı olacağına inandığım yorumlar yapıyorum.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen snmz35 »

complex yazdı:
snmz35 yazdı:
complex yazdı:
snmz35 yazdı:
Al işte ap açık ortada benimle yarışıyorsun, başkalarıyla da yarışıyorsun. Oyunda klan parası açlığı burda da post açlığından çekiyoruz. Ben senin gibi boş cevaplar yazmıyorum ilk günden beri düzgün ifadeler ve yararlı olacağına inandığım yorumlar yapıyorum.
bazen saçmalıyosun...
santen oyunun amacı kp kasmak rütbeni yükseltmek senın kafan mı güzel ;)
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

Bu sana son cevabım çünkü anlayacağın yok:
1) Klan parası kasma ihtiyacı duymak birinin görevini yapmasını engellemek değildir.
2) Klan parası kasma ihtiyacı duymak her önüne gelen az seviyeliye dalmak değildir.

Çok boşsun biliyor musun? Daha da cevap yazmam.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen snmz35 »

complex yazdı:Bu sana son cevabım çünkü anlayacağın yok:
1) Klan parası kasma ihtiyacı duymak birinin görevini yapmasını engellemek değildir.
2) Klan parası kasma ihtiyacı duymak her önüne gelen az seviyeliye dalmak değildir.

Çok boşsun biliyor musun? Daha da cevap yazmam.

:D bilmem farkındamısın 49 oldulunca 45 veya 40 lvl altını kessende kp gelmıyo ....

birinin görevini engellemek derken ? acıkla bunu
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

Arkadaşlar biri şu snmz35'e söylesin artık cevap vermiyorum. :lol:
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Merhaba,

Konuyu okurken; sizlerle iletişime geçerken kullanmış olduğumuz üslûbun sizler tarafından oldukça farklı kabul edildiğini, aynı konuşma üslûbunu kullanan kişilere "GM özentisi" yaftasını uygun gördüğünüzü ve aslında sizlerle aramızdaki mesafeyi olumlu/olumsuz etkilerden korumak için kullandığımız bu üslûbun sizlere hiçte samimi gelmediğini düşündüğünüzü anladım.

Konumuz bu değilse bile söylemeden geçemeyeceğim. Kişilerin kendilerini nasıl ifade ettikleri kadar, ifade edebilecekleri düşüncelerinin olup olmadığı da mühimdir. Saygı çercevesi içerisinde ifade edilen her fikir, görüş ve eleştiriyi hangi üslûp seçilmiş olursa olsun dinleyin ve vereceğiniz cevabı anlatılmak istenene vermeye özen gösterin. Bu sayede konu dağılmayacak ve konuların moderasyon görmesi engellenecektir.

Konuya dönecek olursak eğer;
Post diye tabir ettiğiniz mesaj sayısının hiçbir öneminin olmadığını forum kullanan çoğu kişi biliyordur ve bilmeyenlerde gün geldiğinde öğreneceklerdir. Konunun açılışında bir genel mesaj varsa bile konu kişisel bir tartışmaya dönebilecek şekilde tasarlanmıştır. Bu hususta hatırlatmak istiyorum, Forum Kurallarını tekrar okumalısınız.

Konuyu kilitliyorum, söylediklerimin konuda bahsi geçen "konu sahibi, konuda ismi geçen kullanıcılar, konuda ismi geçmeyip aynı davranışları sergileyen kullanıcılar, bazı kullanıcıların mesaj biçimlerine sinirleri bozulan kullanıcılar" için birşeyler ifade etmesi dileklerim ile..

[GM]Erdoğan
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön