Kim bilir belkide öyledir kürşat hevesim kırıldı bikere herşeyden öncekursatkaragoz yazdı:Bir serüven biter başka bir serüven başlar faruk , yazdıklarını yaptıkların olarak değil içinde derinlerde bir yerde yapmak istediklerin olarak algılıyorum nedeni apaçık ortada başka bir serüvene senin gibi birisi nekadar dayanır bilemem ama bu serüvenetekrar döneceğine adım gibi eminim görüşmek üzere
FARUKULUSOY Serüveni Bitti.
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Luxury Exclusive
Re: FARUKULUSOY Serüveni Bitti.
En son AFRASiYAB tarafından 25 Kas 2014 23:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Skype adresi kaldırıldı.
Sebep: Skype adresi kaldırıldı.
ECHO yazdı:
Ve Son Olarak Şunu Söylemek İstiyorum Hayat Adına Yaşam Adına Yapılacak Birşey Varsa Onun Yeri Burası Deyil...Zaman Kaybetmeyin Sakın
![]()
Hayat adına,yaşam adına bir şey yap ve Türkçe çalış.
Hee bir de sende hiç büyücü tipi yok be.olsa olsa topçu olur.
ve niceleri...
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
Türkçem Bana Yetiyor Kardeşbidakka yazdı:ECHO yazdı:
Ve Son Olarak Şunu Söylemek İstiyorum Hayat Adına Yaşam Adına Yapılacak Birşey Varsa Onun Yeri Burası Deyil...Zaman Kaybetmeyin Sakın
![]()
Hayat adına,yaşam adına bir şey yap ve Türkçe çalış.
Hee bir de sende hiç büyücü tipi yok be.olsa olsa topçu olur.
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
Çemberci olmak için patent almak lazım be olumbyprens yazdı:konuyu kilitletmemişsin sana puanım 9
Ben bir arkadaş bulup geri döndüm gelen geçen ayrılıyor. Ne kadar süredir oynamıyorum bilmiyorum ama düşük level iken ben hep keserdin beni sana uyuz olurdum o sıralar. Hayatta başarılar 
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
İyi ve kötü günler geçirdik İKV de hatırlanmak ne güzelbrkcm2 yazdı:Ben bir arkadaş bulup geri döndüm gelen geçen ayrılıyor. Ne kadar süredir oynamıyorum bilmiyorum ama düşük level iken ben hep keserdin beni sana uyuz olurdum o sıralar. Hayatta başarılar
- iSTaNBuLSeFiRiII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HİCRET