Birkaç ay sonra görürsünüzMAGNETIC yazdı:tedashii yazdı:Yeni bölge için testler yapılmaya başlandı bileGelmesi yakındır
![]()
He Sado He Ruyandamı Gördün![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yeni bölge hazırlıkları
Re: Yeni bölge hazırlıkları
WesTSooN
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
İmzam da belirttiğim tarihe kadar hiç bir şey beklemeyin :ugeek:
Arkadaşlar bu bilgiyi yüksek makamlardan aldım. 2023 yılında bu oyun devlete geçecekmiş oyuna tanklar uçaklar helikopterler eklenecekmiş hepsi gerçek aha buraya yazıyorum 2023 yılında print alın burada olacağım...
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Neden? Vahiy mi geldi sana?DuMaNisTT yazdı:İmzam da belirttiğim tarihe kadar hiç bir şey beklemeyin :ugeek:
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: R U S
Betbah yazdı:Arkadaşlar bu bilgiyi yüksek makamlardan aldım. 2023 yılında bu oyun devlete geçecekmiş oyuna tanklar uçaklar helikopterler eklenecekmiş hepsi gerçek aha buraya yazıyorum 2023 yılında print alın burada olacağım...

Mustafa Kemal ATATÜRK
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Lodos
- Lonca: R U S
GWYNBLEIDD yazdı:Neden? Vahiy mi geldi sana?DuMaNisTT yazdı:İmzam da belirttiğim tarihe kadar hiç bir şey beklemeyin :ugeek:
Mustafa Kemal ATATÜRK
- husban
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Kaybedenler Kulübü
GWYNBLEIDD yazdı:Neden? Vahiy mi geldi sana?DuMaNisTT yazdı:İmzam da belirttiğim tarihe kadar hiç bir şey beklemeyin :ugeek:

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...

- kordugum
- Demirci Çırağı
oqeytedashii yazdı:Yeni bölge için testler yapılmaya başlandı bileGelmesi yakındır
![]()
oqeyDuMaNisTT yazdı:dediğim gibi Kissles geliyor. Bu mesajı yazdığım an kaldırıyorlar. Kissles saatin arkasında ki yolun sonunda oradan 2 tünel ayrılıyor bu tüneller yer altında ki üst ve alt köprüdür bu köprülerin biri lodos diğer arzı temsil ediyor. Kissles'e girmeden önce ki tünellerde sırasıyla şifacı büyücü ve savaşçı bekçi boss lar var.
Savaşçı : En son öldürülmesi gerekir eğer ilk veya ikinci öldürmeye kalkılırsa özelliği kudret çekme ve kanatma olan bir boss'dur . ve sağ tarafında ki şifacı ona can basar öldüremezsiniz.
Büyücü : Çembercidir ve değişik bir uyuşturma yeteneğine sahip boss'tur. Eğer ilk öldürülmeye kalkarsa çevresinde ki lere hasar verir. Çevresinde ki herkese eşit hasar verir. solunda bulunan şifacı sürekli can basar öldüremezsiniz.
Şifacı : İlk öldürülmesi gerekendir. Kritik can basma ve asit borik yeteneği vardır. Üzerinde kaldığı sürece Asit borik zırhı sıfırlar ve can kaybını arttırır. Son 10 canı kaldığında Savaşçıyı odaya çağırır. Savaşçı girdiği an deprem yapar ve kaçar.Ve canı 15 e yükselir bu savaşçıyı çağırma 1 sefer gerçekleşir.
-
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşlar 18 kasımda Kyrat diye bi bölge gelicek,her türlü iddiaya varım