beni değerlendirebilcek kapasitede olduğunu düşünmüyorum ve 6. hissin kuvvetli benden baya iş çıkar tüm loncanı elden geçircek kadar yeteneğim var mrk etme aslan parçasıStriker yazdı:MORDuMan yazdı:burayamı yazcaz özgeçmişi karı kız girmiyo dimi şimdi 0dan başlarsak ayıp olur
Koçum sen yaz çekinme biz seni değerlendiricez. Senden iyi iş çıkar gibi görünüyor. Çok fazla bilgi yazmana gerek yok boyunu kilonu ve ten rengini yaz. Sen tam aradığımız profilsin emin ol. Hem parada kazanır bikaç şaheser yaparsın kendine. Ayıp olur diyede korkma zamanla alışırsın elbet.
KODADIX LONCASI ALIMLARI VE ILGILI SORULAR BURAYA
Re: KODADIX LONCASI ALIMLARI VE ILGILI SORULAR BURAYA

- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
ooo buraktan güzel bi kapak dahaMORDuMan yazdı:beni değerlendirebilcek kapasitede olduğunu düşünmüyorum ve 6. hissin kuvvetli benden baya iş çıkar tüm loncanı elden geçircek kadar yeteneğim var mrk etme aslan parçasıStriker yazdı:MORDuMan yazdı:burayamı yazcaz özgeçmişi karı kız girmiyo dimi şimdi 0dan başlarsak ayıp olur
Koçum sen yaz çekinme biz seni değerlendiricez. Senden iyi iş çıkar gibi görünüyor. Çok fazla bilgi yazmana gerek yok boyunu kilonu ve ten rengini yaz. Sen tam aradığımız profilsin emin ol. Hem parada kazanır bikaç şaheser yaparsın kendine. Ayıp olur diyede korkma zamanla alışırsın elbet.
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
MORDuMan yazdı:beni değerlendirebilcek kapasitede olduğunu düşünmüyorum ve 6. hissin kuvvetli benden baya iş çıkar tüm loncanı elden geçircek kadar yeteneğim var mrk etme aslan parçasıStriker yazdı:MORDuMan yazdı:burayamı yazcaz özgeçmişi karı kız girmiyo dimi şimdi 0dan başlarsak ayıp olur
Sana kapasitemden daha önce bahsetmiştim. Hatırladığım kadarıyla karşılık verememiştin. Senin kapasiten nelere yetiyo görüyoruz 2129 adet mesaj ve hepside boş. Ayrıca yaşın konusunda da az çok bilgi sahibi olduk. Demem o ki sen benle muhattap olacak kadar olgun değilsin. Sana karşılık vermek kendi saygınlığımı yitireceğinden dolayı yazdıklarını kaile almayacağım, almıyorum da. Çok yetenekli olduğunu düşünüyosan burada post kasıp boşa vakit geçireceğine gidip yeteneklerini başka yerlerde kullan bence. Yazdıklarını yaşına veriyorum.
Şimdi aynı şeyleri sanada yazmak istemiyorum çocuk. Bu yazdıklarınızdan yaşlarınızı anlayabiliyorum. Sizlere karşılık vermek istemiyorum çünkü gerçekten çocuksunuz.Tremexhaqan yazdı:ooo buraktan güzel bi kapak dahaMORDuMan yazdı:beni değerlendirebilcek kapasitede olduğunu düşünmüyorum ve 6. hissin kuvvetli benden baya iş çıkar tüm loncanı elden geçircek kadar yeteneğim var mrk etme aslan parçasıStriker yazdı:MORDuMan yazdı:burayamı yazcaz özgeçmişi karı kız girmiyo dimi şimdi 0dan başlarsak ayıp olur
FIRTINA NE KADAR SERT ESERSE ESSİN KAYADAN ALIP GÖTÜRECEĞİ SADECE TOZUDUR...
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
GEncler sızın Ortalıgı bulandıraktan baska bır ısınız yok mu . Braz daha agır olunda mılet Gulmesın sızee...
Ben Büyük Sevdaların Adamıyım
Benim Sevdalarımda Büyük olur, Öfkemde
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
Striker yazdı:MORDuMan yazdı:beni değerlendirebilcek kapasitede olduğunu düşünmüyorum ve 6. hissin kuvvetli benden baya iş çıkar tüm loncanı elden geçircek kadar yeteneğim var mrk etme aslan parçasıStriker yazdı:MORDuMan yazdı:burayamı yazcaz özgeçmişi karı kız girmiyo dimi şimdi 0dan başlarsak ayıp olur
boş msj dolu msj seni bu kadar geriyosa vardır bi sebebi mutlaka yaş konusuna gelincede bi insanın yapdığı yorumlardan yaş sınırını tahmin edebiliyosan asıl yetenek sensin ben değilim yetenek sizsiniz türkiyenin yeni sezondaki yeni yüzü sensin ahahahahahha
Sana kapasitemden daha önce bahsetmiştim. Hatırladığım kadarıyla karşılık verememiştin. Senin kapasiten nelere yetiyo görüyoruz 2129 adet mesaj ve hepside boş. Ayrıca yaşın konusunda da az çok bilgi sahibi olduk. Demem o ki sen benle muhattap olacak kadar olgun değilsin. Sana karşılık vermek kendi saygınlığımı yitireceğinden dolayı yazdıklarını kaile almayacağım, almıyorum da. Çok yetenekli olduğunu düşünüyosan burada post kasıp boşa vakit geçireceğine gidip yeteneklerini başka yerlerde kullan bence. Yazdıklarını yaşına veriyorum.

MORDuMan yazdı:Striker yazdı:MORDuMan yazdı:beni değerlendirebilcek kapasitede olduğunu düşünmüyorum ve 6. hissin kuvvetli benden baya iş çıkar tüm loncanı elden geçircek kadar yeteneğim var mrk etme aslan parçasıStriker yazdı:MORDuMan yazdı:burayamı yazcaz özgeçmişi karı kız girmiyo dimi şimdi 0dan başlarsak ayıp olur
Koçum sen yaz çekinme biz seni değerlendiricez. Senden iyi iş çıkar gibi görünüyor. Çok fazla bilgi yazmana gerek yok boyunu kilonu ve ten rengini yaz. Sen tam aradığımız profilsin emin ol. Hem parada kazanır bikaç şaheser yaparsın kendine. Ayıp olur diyede korkma zamanla alışırsın elbet.boş msj dolu msj seni bu kadar geriyosa vardır bi sebebi mutlaka yaş konusuna gelincede bi insanın yapdığı yorumlardan yaş sınırını tahmin edebiliyosan asıl yetenek sensin ben değilim yetenek sizsiniz türkiyenin yeni sezondaki yeni yüzü sensin ahahahahahha
Devam et zeki çocuk 2250 ci mesajında Mevlüt Dinç sana 1 yıllık plus hediyesi verecekmiş. Ha bu arada yaşını daha önce foruma açılan konudan biliyorum. Hoş o konu açılmasaydı da yaptığın boş yorumlardan tahmin ediliyo zaten. Sonuç olarak çocuk sen çocuksun ve ben çocukların yanaklarından makas alırım. Şimdi git post kasmaya devam et 2300 de başka hediyeler verecek sana Mevlüt Dinç. Bizde forma Mordumanın 2300 üncü mesajı diye başlık açıcaz. Hep birlikte bu üstün yeteneğini kutlayacağız
FIRTINA NE KADAR SERT ESERSE ESSİN KAYADAN ALIP GÖTÜRECEĞİ SADECE TOZUDUR...
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
haha ercan::)))
Ben Büyük Sevdaların Adamıyım
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
birincisi senden iyi haberci olurmuş ne yalan söliyim bak bi işe yaradını öğrenmiş oldun burdaDevam et zeki çocuk 2250 ci mesajında Mevlüt Dinç sana 1 yıllık plus hediyesi verecekmiş. Ha bu arada yaşını daha önce foruma açılan konudan biliyorum. Hoş o konu açılmasaydı da yaptığın boş yorumlardan tahmin ediliyo zaten. Sonuç olarak çocuk sen çocuksun ve ben çocukların yanaklarından makas alırım. Şimdi git post kasmaya devam et 2300 de başka hediyeler verecek sana Mevlüt Dinç. Bizde forma Mordumanın 2300 üncü mesajı diye başlık açıcaz. Hep birlikte bu üstün yeteneğini kutlayacağızsenin.

hacı sen neden hala bunlarla uğraşıosun anlamıyorum :lol:MORDuMan yazdı:birincisi senden iyi haberci olurmuş ne yalan söliyim bak bi işe yaradını öğrenmiş oldun burdaDevam et zeki çocuk 2250 ci mesajında Mevlüt Dinç sana 1 yıllık plus hediyesi verecekmiş. Ha bu arada yaşını daha önce foruma açılan konudan biliyorum. Hoş o konu açılmasaydı da yaptığın boş yorumlardan tahmin ediliyo zaten. Sonuç olarak çocuk sen çocuksun ve ben çocukların yanaklarından makas alırım. Şimdi git post kasmaya devam et 2300 de başka hediyeler verecek sana Mevlüt Dinç. Bizde forma Mordumanın 2300 üncü mesajı diye başlık açıcaz. Hep birlikte bu üstün yeteneğini kutlayacağızsenin.
ikincisi bnm hakkımda veya benle ilgili hiç bi konu açılmadı açıldıysa güncelle göreyim üçüncüsü dediğim gibi bu yılın yeteneği sensin hala çocuk olduğumu idda edebiliyorsun bu yolda devam son olarak Allah anana babana sabır versin
çakma misafir hesabıyımdır
haklısın ama hacı bende snn kim oldunu bilmiyorum18misafir yazdı:hacı sen neden hala bunlarla uğraşıosun anlamıyorum :lol:MORDuMan yazdı:birincisi senden iyi haberci olurmuş ne yalan söliyim bak bi işe yaradını öğrenmiş oldun burdaDevam et zeki çocuk 2250 ci mesajında Mevlüt Dinç sana 1 yıllık plus hediyesi verecekmiş. Ha bu arada yaşını daha önce foruma açılan konudan biliyorum. Hoş o konu açılmasaydı da yaptığın boş yorumlardan tahmin ediliyo zaten. Sonuç olarak çocuk sen çocuksun ve ben çocukların yanaklarından makas alırım. Şimdi git post kasmaya devam et 2300 de başka hediyeler verecek sana Mevlüt Dinç. Bizde forma Mordumanın 2300 üncü mesajı diye başlık açıcaz. Hep birlikte bu üstün yeteneğini kutlayacağızsenin.
ikincisi bnm hakkımda veya benle ilgili hiç bi konu açılmadı açıldıysa güncelle göreyim üçüncüsü dediğim gibi bu yılın yeteneği sensin hala çocuk olduğumu idda edebiliyorsun bu yolda devam son olarak Allah anana babana sabır versin