xPROFx yazdı:güncelaynı öneriyi konudaki diğer önerilerle beraber tekrar atayım bakalım cevap alabilecek miyim
kralımız çok yaşa
yüzyılın önerisi :D
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Re: yüzyılın önerisi :D
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- basar2626
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gladio
2. öneri saçma diyenlere katılmıyorum. İkv nin sitesinde yeraltının reklamında arz ve lodos beraber oldu falan filan yazıyodu 
Başar(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi
Bencede o düşman İşareti saçma ayrıca bu labirentte ve antrepoldada var ama kaldırılırsa onlarda beraber kaldırılır
Örneğin KADİMİ eskiden Olduğu gibi Çok kişiyle kesmek isteyen yani ki ben
Lodos ve arz arkadaşlarla beraber kesiyoruz birden bi karşı klandan biri çıkınca tab tuşuna veyahut e tuşuna basınca direk en yakındaki Düşmanı gösteriyor ve bu durum rahatsız ediyr bizi hadi o kadim hayvan gibi Onu seçebiliriz
Peki ya solucanın orda kasmaya çalışan bir Büyücü Bombacıyı gözeklerken önünden karşı klandan biri geliyor ve bombacı kalkınca tab tuşuna veya ''e" tuşuna basıp adamı seçiyor sonra böle bi ışık DDDD
bencede mantıklı
Örneğin KADİMİ eskiden Olduğu gibi Çok kişiyle kesmek isteyen yani ki ben
Lodos ve arz arkadaşlarla beraber kesiyoruz birden bi karşı klandan biri çıkınca tab tuşuna veyahut e tuşuna basınca direk en yakındaki Düşmanı gösteriyor ve bu durum rahatsız ediyr bizi hadi o kadim hayvan gibi Onu seçebiliriz
Peki ya solucanın orda kasmaya çalışan bir Büyücü Bombacıyı gözeklerken önünden karşı klandan biri geliyor ve bombacı kalkınca tab tuşuna veya ''e" tuşuna basıp adamı seçiyor sonra böle bi ışık DDDD
bencede mantıklı
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

- Ozelxharekat
- İri Fare Avcısı
Erkek Adama Düşmanla Aynı Grupta Olmak Ters.Yarın Bakarsın Seni Eminde Keser.

bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.
Saygılarla
Ykysklyprensxx (49) Teknokorsan (49) Nirvanxcobain(39)
Saygılarla
Ykysklyprensxx (49) Teknokorsan (49) Nirvanxcobain(39)