Rowxkomando-RowxGloyn-Regirock

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Rowxkomando-RowxGloyn-Regirock

Mesaj gönderen bbswinq »

Mustafa birşey bilmiosun nie konusuosun ? Rowxkomandonun gerçek yüzünü ortaya cıkaRıcam . Ben ataarasla ws attım evet , sonra yenildim ama bana o sonradan dedi 2 . wsde dedi 5msınamıa tıyoruz dedi hayır dedim Sonrada cekip qiddi Öncedne deseydi neyse , Bu sunucda birçok hırsız var emin oLun. Rowxlar sizi severdım buqunden Sonra hayR beLirLi qişiler haRiç.
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bbswinq »

Bakın Rowxkomando geldi bana ordan laf atmaya basladı . Bende bişi diyemedım qeL wsye dedı tamam dedı savascı caRıyLa qeLdi ws addık 3-1 Aldım şimdide bahanesine bak 10m Sıne atsak yeneRım diyoR ? '' GöRünnen Köy kLavuz İstemez !! TuqraxburaközeR sana qeLınce SpeddxraceR Mısn nesin Ömer qaLiba Sana önceden qıcıktm sana qıcıkLıqım devm edıyoR oL baqaLım 49 Ozamanıda qöRücz.
Kullanıcı avatarı
bygloyn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bygloyn »

kimsenin doldurusuyla ws atmam bunu bil oke baktım yenmişşin aykut bende kendimi deniyim dedim ve yendin sende ama anlamadıgım şey her yendiginin kişinin fotosunu .ekip foruma koyuyon galiba bizde de tek bi set yok atarız yine merak etme...
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
timxfaster
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen timxfaster »

Kardes goruoruz kı sen buyuklenmek ıcın ws atıorsun.Ikv senın ıcın bır oyun olmaktan cıkmıs fakat sana sunu soyleyebılırım kı Aykut(komando)soz soylemek yerıne ıcraat yapar emın ol aynı sekılde bende sana m sıne ws teklıf ederım...

timxfaster
HeRŞeY! uNuTTuMdA B!R BAnA Ett!ğ!N İhAnEt!n! uNuTmAdıım
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bbswinq »

Ben bu oyun hayatımda hiç kimsenin malına qöz dikmedm Dikmemde şerefimLe oynadım bu oyunu sancak acılalı beri varım bu sunucuda ben Macheste Antırock Ultimatexspider bilen bilir .Bu herfile kawqamız cok önceden wardı ve haLa dewam edıyoR . Ben konuyu bitirmiştim bidaha acmamaq üzere ama bidaha basladdı .Ama adamın bahanesine bkın 10msıne atsaydım yeneRdim Diyor bende DiyoRumki Görünen Köy Klavuz istemez.

Benim Rowxgloyn La aLıp wermedıqm hiç bişe yok . Bu rowxkomando denılen kanı bozuk sölemiştiR ona onu için RowxqLoyn qeLmiştİR qesinlikle . Ama su war ben Xveronicax ( BloodxknowLa ortak Carımız) kp kasarken geldi daLdı . Rowxkomando sonra adam caqırdı RowxgLoyu Saten Çılgıntürkşirine de idi Rowxgloyn. Bana orda dalmaya baslamıstı saten, 2 qişiye tek daldılar bana karızma werırken adamlıkmı bu yaptıkları ? Rowxkomando vs sonunda hazmedemedi Karaxadamla ws atarken Daldı , kesti . Buna ne demeli herkez benim üstüme ÇömşülÜyoR ? Doqru vs Likle adam oLunmaz ,

Rowxferro sana gelince kardeşim , ben kımseye ıftıra falan atmadım ve niye iftira atayım Aykut sen benı Cyberxloncasından attıRmaya caLıstırmadnmı _ Ve jonturkxloncasından İftira atarak AttRmadnmı ? hadi AYKUT bunlara yalan de ? Bölgeden iftiralar attın Aykut Byböceq Kp AçıdıR diye yaLanmı Aykut ? Plusum olmadı halde bide . Bölgeden atıp tutmadıqı laf bırakmadı . Ne diyeyim ben size millet Gercekleri Görmekten KacınıyoR ... !!
Kullanıcı avatarı
Bykomando
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bykomando »

yhaw Sen ne maL kısılıksın ben sana 10 m sıne oLsaydı yenerdım demedım kı SaLAk ınsan qEL 10 m sıne de ataLım dedım . Ama sende car kaLmadı satcak :D Sonra Veronıca bana ozelden bısıler yazdı qıttım onuda kestım ondan sonra ;)
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bbswinq »

Dier yazdıklarımıda ? Cewp weRsene
Kullanıcı avatarı
HEARTxOFxSPACES
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen HEARTxOFxSPACES »

bbswinq yazdı:Ben bu oyun hayatımda hiç kimsenin malına qöz dikmedm Dikmemde şerefimLe oynadım bu oyunu sancak acılalı beri varım bu sunucuda ben Macheste Antırock Ultimatexspider bilen bilir .Bu herfile kawqamız cok önceden wardı ve haLa dewam edıyoR . Ben konuyu bitirmiştim bidaha acmamaq üzere ama bidaha basladdı .Ama adamın bahanesine bkın 10msıne atsaydım yeneRdim Diyor bende DiyoRumki Görünen Köy Klavuz istemez.

Benim Rowxgloyn La aLıp wermedıqm hiç bişe yok . Bu rowxkomando denılen kanı bozuk sölemiştiR ona onu için RowxqLoyn qeLmiştİR qesinlikle . Ama su war ben Xveronicax ( BloodxknowLa ortak Carımız) kp kasarken geldi daLdı . Rowxkomando sonra adam caqırdı RowxgLoyu Saten Çılgıntürkşirine de idi Rowxgloyn. Bana orda dalmaya baslamıstı saten, 2 qişiye tek daldılar bana karızma werırken adamlıkmı bu yaptıkları ? Rowxkomando vs sonunda hazmedemedi Karaxadamla ws atarken Daldı , kesti . Buna ne demeli herkez benim üstüme ÇömşülÜyoR ? Doqru vs Likle adam oLunmaz ,

Rowxferro sana gelince kardeşim , ben kımseye ıftıra falan atmadım ve niye iftira atayım Aykut sen benı Cyberxloncasından attıRmaya caLıstırmadnmı _ Ve jonturkxloncasından İftira atarak AttRmadnmı ? hadi AYKUT bunlara yalan de ? Bölgeden iftiralar attın Aykut Byböceq Kp AçıdıR diye yaLanmı Aykut ? Plusum olmadı halde bide . Bölgeden atıp tutmadıqı laf bırakmadı . Ne diyeyim ben size millet Gercekleri Görmekten KacınıyoR ... !!

Tüm sahtakarlıkları kendilerinde degil başkalarında ararlar bunlar...Eger suçu aramasalar bile göz göre göre yapılan suça ortak olurlar....Destek çıkarlar..... İşte lonca diye buna derim :D Bu lonca hakkında düşüncelerinizi söleyin artık suça ortak olmalarına ragmen rowxlere destekmi olucanız ;)
yNçRxSPaCeXResimyNçRxSPaCeX
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bbswinq »

Katılıyorum .. Biz yaptıkmı kıyameti koparıRLar usta ..
Kullanıcı avatarı
HeRaKLiToS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen HeRaKLiToS »

Ne Suc İşler İseler Ben Ortak Olurumm.. Onların Bir Farkı Var Tek Farkı ROWX olmaları Tek Farkı Sizin Gibi Ac Deiller SorunLarı Kendi Aralarında Hallediyolar TA Buraya Kadar Getirip Kirletmiyolar Ws attınız Tamam Sen Kestin İÇİN RAHAT ETTİMİ ETTİ uğraşmanın ne anlamı var..
αяzıη çσ¢υкℓαяı∂ıя α∂ıмız

ѕαη¢αктıя ∂ιуαяıмız

кσηυşтυкмυ уα кαη кυѕтυяυяυz

уα∂α öℓєηє кα∂αя ѕυѕтυяυяυz..!!!

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön