Yapar adam 5 dakikada 10 konu 10 ileti silmiş adam artı bide konu kitlemesi var konuya tamam cevap verde niye kitliyorsun kalsın öyleEkvator1 yazdı:Benim hesabımı da deaktif etmiş karaktersiz karaktristik mahlukat
Forumda dolanan botlar!
-
- İskele Babası
Re: Forumda dolanan botlar!
Bu kadar hızlı olmanın sırrı ortaya çıktı :roll:ARACHNE yazdı:Merhaba,
Belirtilen botlar forumda açılmış konuları ve bu konulara yazılmış iletileri arama motorlarına eklemektedir. Açılan konuya veya yazılan iletiye arama motorundan doğrudan erişimi sağlamaktadır. Benim C4'lerim değildirler.
Sevgiler.
Nerull geldi açıklar şimdi
sonsigaramXTWO yazdı:Yapar adam 5 dakikada 10 konu 10 ileti silmiş adam artı bide konu kitlemesi var konuya tamam cevap verde niye kitliyorsun kalsın öyleEkvator1 yazdı:Benim hesabımı da deaktif etmiş karaktersiz karaktristik mahlukat

-
- İskele Babası
Hahaha lan bune çok yaşa kardeş :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Ekvator1 yazdı:sonsigaramXTWO yazdı:Yapar adam 5 dakikada 10 konu 10 ileti silmiş adam artı bide konu kitlemesi var konuya tamam cevap verde niye kitliyorsun kalsın öyleEkvator1 yazdı:Benim hesabımı da deaktif etmiş karaktersiz karaktristik mahlukat
-
- FareAdam Düşmanı
Yandex arama botu da var .sonsigaramXTWO yazdı:yandex bot da koyun genjler
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
-
- İskele Babası
Düzgün aramıyor yandexIRifatSrkyI yazdı:Yandex arama botu da var .sonsigaramXTWO yazdı:yandex bot da koyun genjler
- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: anatolia
Bir ay tatil yaptım ARACHNE yi de o sırada şutlarlar rahat rahat forumda takılırız diye adam hala hunharca banlamaya devam ediyor.
-
- İri Fare Avcısı
Bu konu hakkında bilgim olmamasına karşın bir tahminin var. Biliyorsunuz ki Google bir arama motorudur ve arattığımız konularla ilgili internet sayfalarını bulmak zorundadır. Bu botlarında o işe yaradığını tahmin ediyorum. Mesela "Google[Bot]", Google'ın veritabanı için bilgi topluyor, aynı zamanda sitelerin görüntülerini önbelleğine yüklüyordur diye düşünüyorum. Ama; dediğim gibi bu sadece bir tahmin. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa benim gibi meraklı arkadaşları bilgilendirmesini rica ediyorum.
DÜZENLEME: ARACHNE'ye yaptığı bilgilendirme için teşekkür ederim.
DÜZENLEME: ARACHNE'ye yaptığı bilgilendirme için teşekkür ederim.