HERKEZE SELAMLAR

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Burhanxbizans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Clash Ofthe Titans

Re: HERKEZE SELAMLAR

Mesaj gönderen Burhanxbizans »

uLTrAsLaNnGs yazdı:Selam arkadaşlar;
Herkezi cok özledim ve özlüyorum uzun bi ara önce her ne kadar veda etmesemde oyunu bırakmıstım ara ara girip baktım yenilklerden haberim war herşey mükemmel olmus ancak forumun warlıgını unutmusum cok güzel olmus forumda.bu oyunda 2 yılı aşkın zaman gecirdim son 1 yıldır oynamadım ancak kimseyıde unutmadım.
Kendnize cok iyi bakın :) İKW nin yeri dolmaz...
eyw kardeşim bizde seni özledk gelmeni 4 gözle bekliyoruz haberin olsun :) 8-)
Resim

Resim

Resim
MeLeKSoNMeZ
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MeLeKSoNMeZ »

Bütün sevdiklerinde seni özledi Ünal'cım unutulmadın kimse unutulmadı ama yine de hayat savuruyor insanı bazen en uzaklara, ayırıyor en sevdiklerimizden, ama yaşanan günler hep kalıyor gönlümüzün en mahrem köşelerinde...

Uzak da kalsak sevdiklerimizden onların mutlu olduklarını duymak sevinç katıyor insanın ömrüne ;)

Bende İKV yi bıraktım ama bırakamadım dostlarımı hala izliyorum uzaktan ve dualarım tüm sevdiklerimle ;)

Güzel günlerde görüşmek görüşmek dileğiyle...

MELEK SÖNMEZ
Kullanıcı avatarı
uLTrAsLaNnGs
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DuMaNnN

Mesaj gönderen uLTrAsLaNnGs »

MeLeKSoNMeZ yazdı:Bütün sevdiklerinde seni özledi Ünal'cım unutulmadın kimse unutulmadı ama yine de hayat savuruyor insanı bazen en uzaklara, ayırıyor en sevdiklerimizden, ama yaşanan günler hep kalıyor gönlümüzün en mahrem köşelerinde...

Uzak da kalsak sevdiklerimizden onların mutlu olduklarını duymak sevinç katıyor insanın ömrüne ;)

Bende İKV yi bıraktım ama bırakamadım dostlarımı hala izliyorum uzaktan ve dualarım tüm sevdiklerimle ;)

Güzel günlerde görüşmek görüşmek dileğiyle...

MELEK SÖNMEZ
Hiç bi zaman unutulmaz o günler melek hersey cok güzeldi ben ikwye asıgım ne yalan sölim ne meteor ne ada ne yeraltı nede yeni bölgeler benim için ikw demek EMİNÖNÜ VE LABİRENT demek salon demek phio demek balıkci ne biim eski demek cok özlüyorum o günleri hep sölüorum eski günleri geri gelceğini bilsem dönerim.

“Genel Sohbet” sayfasına dön