Parasına Kpem atabilecek lodos grup aranıyor ?
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Parasına Kpem atabilecek lodos grup aranıyor ?
AYRILIKLARINŞEHRİ misin nesin mareşal olmuşsun 60m borcu ver diyince küfür ediyorsun aksini idda edecek olursan fotolar elimde
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Yanlış anlaşılan çok şey var aslında ama oyun çerçevesi içinde olanları oyunun içeresinde bırakmak lazım herkesin tabi kide işi gücü var konu dışına çıkan kişi ilk başta benim sadece VoyaqE ile aramızda anlamsız ve hiç bir sebebi olmayan bir tartışma kendi ile başka laf tartışmasına girmeyeceğim oyunda ve hayatta kendisine başarılar diliyorum tabi kide kimse gerçek hayatta oyundaki davranışları gibi değildir. Benden bu kadar yani dahada kimseyle tartışma içerisine girmek istemiyorum konu kpem olarak açıldı ama nerelere geldi bu hale getiren kişide benim Burda tartışmaya girdiğim kişilerin çoğuyla oyunda bir geçmişimiz var yanlış anlamalarını istemiyorum sadece . . . uzatmıyorum okuyanların canı sıkılmasın herkese başarılar.
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Karargah
Benim kişisel bir sorunum yok sizin genel bir probleminiz var herşeyi vs ile çözmeye çalışıyorsunuz ben sunucu şampiyonası öncesi vs lerin şans işi olduğunu söylediğimde gülüyordunuz.Sunucu şampiyonasında dahi sadece tek yapabileceğin şans yüzdesini en aza indirgeyebilmek vardı bana olan kininizi azıcık oyuna yönlendirseydiniz belkide sunucu şampiyonasında daha keyifli bir vs atabilirdik.Final maçının son vs sindeki rahatlığı hiçbir turnuvada ve turnuvaya boyunca hissetmemiştim.Equalero yazdı: Yanlış anlaşılan çok şey var aslında ama oyun çerçevesi içinde olanları oyunun içeresinde bırakmak lazım herkesin tabi kide işi gücü var konu dışına çıkan kişi ilk başta benim sadece VoyaqE ile aramızda anlamsız ve hiç bir sebebi olmayan bir tartışma kendi ile başka laf tartışmasına girmeyeceğim oyunda ve hayatta kendisine başarılar diliyorum tabi kide kimse gerçek hayatta oyundaki davranışları gibi değildir. Benden bu kadar yani dahada kimseyle tartışma içerisine girmek istemiyorum konu kpem olarak açıldı ama nerelere geldi bu hale getiren kişide benim Burda tartışmaya girdiğim kişilerin çoğuyla oyunda bir geçmişimiz var yanlış anlamalarını istemiyorum sadece . . . uzatmıyorum okuyanların canı sıkılmasın herkese başarılar.
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
Teklifimiz hala geçerlidir.devrimingunu yazdı:kpem i de parasına atmak zorunda değiliz seviyeli lodos gruplarla zevkine iki tarafa da bir şeyler öğreteceğinden illa ki tarafların maddi çıkar kazanmalarını gerek görmüyoruz parasına kpem atalım dediğimizde bazı arkadaşların kişi başına 1t,2t,5 tılsım,10tılsım,20 tılsım,30tılsım diyerek kpem i imkansızlaştırmaya ve diğer etkinliklerde yenemediği tarafı kpem yapmadan nasıl yenerim düşüncesiyle -kendilerinde olmayan şeyleri(maddi manevi)- insanların dürüstlüğünü kullanarak bu şekilde engellemeye çalışıyolar. varsa maddi bir çıkar sağlamak isteyen grup uygun miktarlarda parasına atılabilir zaten kpemde iksirlerin parasını toplasanız 1 grup için en fazla 5mdir kişi başı 10msine atılır kişi başı 9m kar yapılır taş attınız da kolunuz mu yoruldu 30 dakikada 200m kazanan insanlar mısınız değilsiniz böylelikle de kar elde edilebilir. uçuk kaçık kpem i n atılmasını zorlaştıracak miktarlarda parasına atmayacağız.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Lodos karakterleriniz varsa eğer bizim arz grubumuz ile eğlenceli bir kpem atabiliriz. saygı sevgi çerçevesindeVoYaGE yazdı:Teklifimiz hala geçerlidir.devrimingunu yazdı:kpem i de parasına atmak zorunda değiliz seviyeli lodos gruplarla zevkine iki tarafa da bir şeyler öğreteceğinden illa ki tarafların maddi çıkar kazanmalarını gerek görmüyoruz parasına kpem atalım dediğimizde bazı arkadaşların kişi başına 1t,2t,5 tılsım,10tılsım,20 tılsım,30tılsım diyerek kpem i imkansızlaştırmaya ve diğer etkinliklerde yenemediği tarafı kpem yapmadan nasıl yenerim düşüncesiyle -kendilerinde olmayan şeyleri(maddi manevi)- insanların dürüstlüğünü kullanarak bu şekilde engellemeye çalışıyolar. varsa maddi bir çıkar sağlamak isteyen grup uygun miktarlarda parasına atılabilir zaten kpemde iksirlerin parasını toplasanız 1 grup için en fazla 5mdir kişi başı 10msine atılır kişi başı 9m kar yapılır taş attınız da kolunuz mu yoruldu 30 dakikada 200m kazanan insanlar mısınız değilsiniz böylelikle de kar elde edilebilir. uçuk kaçık kpem i n atılmasını zorlaştıracak miktarlarda parasına atmayacağız.
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
Lonca olarak attığımız için lodos karakterlerimiz sayısı yok denecek az bu yüzden lodos grup arıyoruz.SeRRuh yazdı:Lodos karakterleriniz varsa eğer bizim arz grubumuz ile eğlenceli bir kpem atabiliriz. saygı sevgi çerçevesindeVoYaGE yazdı:Teklifimiz hala geçerlidir.devrimingunu yazdı:kpem i de parasına atmak zorunda değiliz seviyeli lodos gruplarla zevkine iki tarafa da bir şeyler öğreteceğinden illa ki tarafların maddi çıkar kazanmalarını gerek görmüyoruz parasına kpem atalım dediğimizde bazı arkadaşların kişi başına 1t,2t,5 tılsım,10tılsım,20 tılsım,30tılsım diyerek kpem i imkansızlaştırmaya ve diğer etkinliklerde yenemediği tarafı kpem yapmadan nasıl yenerim düşüncesiyle -kendilerinde olmayan şeyleri(maddi manevi)- insanların dürüstlüğünü kullanarak bu şekilde engellemeye çalışıyolar. varsa maddi bir çıkar sağlamak isteyen grup uygun miktarlarda parasına atılabilir zaten kpemde iksirlerin parasını toplasanız 1 grup için en fazla 5mdir kişi başı 10msine atılır kişi başı 9m kar yapılır taş attınız da kolunuz mu yoruldu 30 dakikada 200m kazanan insanlar mısınız değilsiniz böylelikle de kar elde edilebilir. uçuk kaçık kpem i n atılmasını zorlaştıracak miktarlarda parasına atmayacağız.
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
VoYaGE yazdı:Teklifimiz hala geçerlidir.devrimingunu yazdı:kpem i de parasına atmak zorunda değiliz seviyeli lodos gruplarla zevkine iki tarafa da bir şeyler öğreteceğinden illa ki tarafların maddi çıkar kazanmalarını gerek görmüyoruz parasına kpem atalım dediğimizde bazı arkadaşların kişi başına 1t,2t,5 tılsım,10tılsım,20 tılsım,30tılsım diyerek kpem i imkansızlaştırmaya ve diğer etkinliklerde yenemediği tarafı kpem yapmadan nasıl yenerim düşüncesiyle -kendilerinde olmayan şeyleri(maddi manevi)- insanların dürüstlüğünü kullanarak bu şekilde engellemeye çalışıyolar. varsa maddi bir çıkar sağlamak isteyen grup uygun miktarlarda parasına atılabilir zaten kpemde iksirlerin parasını toplasanız 1 grup için en fazla 5mdir kişi başı 10msine atılır kişi başı 9m kar yapılır taş attınız da kolunuz mu yoruldu 30 dakikada 200m kazanan insanlar mısınız değilsiniz böylelikle de kar elde edilebilir. uçuk kaçık kpem i n atılmasını zorlaştıracak miktarlarda parasına atmayacağız.
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
:arrow:VoYaGE yazdı:Teklifimiz hala geçerlidir.devrimingunu yazdı:kpem i de parasına atmak zorunda değiliz seviyeli lodos gruplarla zevkine iki tarafa da bir şeyler öğreteceğinden illa ki tarafların maddi çıkar kazanmalarını gerek görmüyoruz parasına kpem atalım dediğimizde bazı arkadaşların kişi başına 1t,2t,5 tılsım,10tılsım,20 tılsım,30tılsım diyerek kpem i imkansızlaştırmaya ve diğer etkinliklerde yenemediği tarafı kpem yapmadan nasıl yenerim düşüncesiyle -kendilerinde olmayan şeyleri(maddi manevi)- insanların dürüstlüğünü kullanarak bu şekilde engellemeye çalışıyolar. varsa maddi bir çıkar sağlamak isteyen grup uygun miktarlarda parasına atılabilir zaten kpemde iksirlerin parasını toplasanız 1 grup için en fazla 5mdir kişi başı 10msine atılır kişi başı 9m kar yapılır taş attınız da kolunuz mu yoruldu 30 dakikada 200m kazanan insanlar mısınız değilsiniz böylelikle de kar elde edilebilir. uçuk kaçık kpem i n atılmasını zorlaştıracak miktarlarda parasına atmayacağız.
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
:!:VoYaGE yazdı:Teklifimiz hala geçerlidir.devrimingunu yazdı:kpem i de parasına atmak zorunda değiliz seviyeli lodos gruplarla zevkine iki tarafa da bir şeyler öğreteceğinden illa ki tarafların maddi çıkar kazanmalarını gerek görmüyoruz parasına kpem atalım dediğimizde bazı arkadaşların kişi başına 1t,2t,5 tılsım,10tılsım,20 tılsım,30tılsım diyerek kpem i imkansızlaştırmaya ve diğer etkinliklerde yenemediği tarafı kpem yapmadan nasıl yenerim düşüncesiyle -kendilerinde olmayan şeyleri(maddi manevi)- insanların dürüstlüğünü kullanarak bu şekilde engellemeye çalışıyolar. varsa maddi bir çıkar sağlamak isteyen grup uygun miktarlarda parasına atılabilir zaten kpemde iksirlerin parasını toplasanız 1 grup için en fazla 5mdir kişi başı 10msine atılır kişi başı 9m kar yapılır taş attınız da kolunuz mu yoruldu 30 dakikada 200m kazanan insanlar mısınız değilsiniz böylelikle de kar elde edilebilir. uçuk kaçık kpem i n atılmasını zorlaştıracak miktarlarda parasına atmayacağız.
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
:arrow:VoYaGE yazdı:Teklifimiz hala geçerlidir.devrimingunu yazdı:kpem i de parasına atmak zorunda değiliz seviyeli lodos gruplarla zevkine iki tarafa da bir şeyler öğreteceğinden illa ki tarafların maddi çıkar kazanmalarını gerek görmüyoruz parasına kpem atalım dediğimizde bazı arkadaşların kişi başına 1t,2t,5 tılsım,10tılsım,20 tılsım,30tılsım diyerek kpem i imkansızlaştırmaya ve diğer etkinliklerde yenemediği tarafı kpem yapmadan nasıl yenerim düşüncesiyle -kendilerinde olmayan şeyleri(maddi manevi)- insanların dürüstlüğünü kullanarak bu şekilde engellemeye çalışıyolar. varsa maddi bir çıkar sağlamak isteyen grup uygun miktarlarda parasına atılabilir zaten kpemde iksirlerin parasını toplasanız 1 grup için en fazla 5mdir kişi başı 10msine atılır kişi başı 9m kar yapılır taş attınız da kolunuz mu yoruldu 30 dakikada 200m kazanan insanlar mısınız değilsiniz böylelikle de kar elde edilebilir. uçuk kaçık kpem i n atılmasını zorlaştıracak miktarlarda parasına atmayacağız.