/rol Önerisi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
VoLKaNNuRi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: New World Order

Re: /rol Önerisi

Mesaj gönderen VoLKaNNuRi »

/kırmacı
OLİVERİA kırmacı olduğunu belirtiyor.

Kardeşim bu tür komutlar olsa herkes ceza alır :) komutlarla herşey rahatca anlaşılacaksa konuşmanın ne anlamı kalıcak :) yeni komutlar lazım ama öyle detaylı komutlar olmaz.

Mesela;
/grup :Volkan grup daveti istiyor.
/vs :Volkan rakibini düelloya davet ediyor.
Bu 2 gerekli ve basit durumlar komut haline getirilmeli diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Bence Selam Verme Dışında Hiçbir Komutun Olmaması Gerek..Katı Kuralların Olması Şart Hatta Susturulan Hesap O Gün Oyuna Giremesin Ayrıca IP 'de 1 Günlüğüne Bloke Edilsin.
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeilHitler »

TOLGA yazdı:Selamın aleyküm,

Bildiğiniz üzere oyunda sergilediği telif hakkı ve rahatsız edici davranışlardan ötürü susturma cezası alan bir sürü oyuncumuz var. Bunlar grup bölgelerine girmek istediğinde kendilerini ifade edemiyorlar. Bunun için "/rol" denilen olayda /grup seçeneği bulundurulmalı. Aramızda belki /rol komutunun ne işe yaradığını bilmeyenler olabilir örneğin; /onay dediğimde "TOLGA onaylıyor." adlı bir mavi yazı çıkar sohbet bölümünde, bu /rol komutu demektir. Umarım bu söylediğimi yetkililer dikkate alır.
O kadar eksik varken durup da, bunu geliştirelim diyeceklerini sanmıyorum ki uğraşmayı bırak çoktan bu konuyu görmüşler ve umursamamışlardır bile.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TOLGA »

HeilHitler yazdı:O kadar eksik varken durup da, bunu geliştirelim diyeceklerini sanmıyorum ki uğraşmayı bırak çoktan bu konuyu görmüşler ve umursamamışlardır bile.
Ben bu yazıyı yazdığım anda LatveriA çevrim içi. Umarım görmüştür. :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön