TOLGA yazdı:O zaman Meteorit 1 Tılsımının da yalnızca yaratıklara atıldığı zaman 1 saniye süre eksilmesi yaşanmalı. Böyle bir şey olamaz arkadaşlar, yaratık ve karakter fark etmemeli bence.
Karaktere haksizlik oluyo ama kardes ustu shen kuo direncleride elektrik olan biriyle elektrik direnci 0 olan biri esit olmamali.
Tılsımın üretim fiyatı 300M'den aşağı değil. Shen Kou set (büyücü için konuşursak) Bilge Shen olsun diyelim tüm itemleri en fazla 100M -200M bence de eşit olmamalılar
TRoyxpunisher yazdı:Tılsımın üretim fiyatı 300M'den aşağı değil. Shen Kou set (büyücü için konuşursak) Bilge Shen olsun diyelim tüm itemleri en fazla 100M -200M bence de eşit olmamalılar
Arkadaşlar en doğrusu nedir bilemiyorum ama bunun amacı yanındakilere de aynı hasarı verme, bence böyle kalmalı. Düşünceleriniz belki doğru olabilir ama bunun iyi bir düşünülmesi ve sonrasında uygulanması gerekir.
hasarına benim lafım yok sonuçta adam 400m verip üretior. ama açıklamasında çevresindekilere extra hasar verebilir gibi birşey konulsa hiç değilse saçmalık ortadan kalkmış olur
subuty10 yazdı:Karaktere haksizlik oluyo ama kardes ustu shen kuo direncleride elektrik olan biriyle elektrik direnci 0 olan biri esit olmamali.
MuratABI yazdı:Elek direni olan adamla olmayan adam fark ediyor.
Arkadaşlar Yıldırım 2 Tılsımının bir amacı var, yanındakilere aynı hasarı verme. Başkasının direnci vb. hiç bir şey bizi alakadar etmez. En doğrusu her yanındaki şahısa aynı hasarı vermesidir.
nasıl yani ilk kime vurduysa diğerleri aynı hasarı mı alır elek direnci fazla olursa hasarı azaltmıyormu :?:
Bir kişi dünyayı yerle bir edebilir,ama çoğunluğun çabaları onu yeniden inşa eder