FARUKULUSOY BAK Bİ

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Luxury Exclusive

Re: FARUKULUSOY BAK Bİ

Mesaj gönderen ECHO »

ERATES yazdı:Ben senin için söylememiştim gökhan :shock: Ama sonuçta bu oyunun yöneticileri buna karar verir,şampiyonada iyi olan kazansın
Oyunun yöneticileri oyunu idare eder oyun içindeki kişileri yönetemezler...PVP lerde'de kişisel ws olur anlaşmalı iyi olanda kazanır hepsi bu.İksir çekerek m1 kulanıp bb nin saf dışı kalması gibi bi saçmalık olamaz turnuva salonunda bunu anlayamamışsınız hiç biriniz :roll:
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
citroenn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Gods Ofthe Game

Mesaj gönderen citroenn »

Aynen faruk sana katılıyorum m1 li ws m1 siz vs tılsımsız vs tılsımsız ws çok şey fark ediyor teslasız ws teslasız ws hepsi kendi alanında başarılı olanlar konuşur :D ortak olan kararlar varsa mesela m1siz ws atalım diye varsayım olursa o,ondan daha üstün sayarım gerçi 1 ws kaybedende karşı tarafan alçak durumdada değildir o zamanla belli olacak şey
Resim

Resim
TEŞKİLAT SUNUCUSU BÜYÜCÜ VS'Sİ https://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
kursatkaragoz29
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kursatkaragoz29 »

ERATES yazdı:Ben senin için söylememiştim gökhan :shock: Ama sonuçta bu oyunun yöneticileri buna karar verir,şampiyonada iyi olan kazansın

Senin zevkine Yöneticiler karar veriyor ise haala bu oyuna mensup olman çok ilginç bence neyin içinde olduğuna dair hiçbir fikrin yok ve yahut sen kaybolmuşsun :)
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ECHO »

kursatkaragoz29 yazdı:

Senin zevkine Yöneticiler karar veriyor ise haala bu oyuna mensup olman çok ilginç bence neyin içinde olduğuna dair hiçbir fikrin yok ve yahut sen kaybolmuşsun :)
iyidi bu kanka :D
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ERATES
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Symbol Of Justice

Mesaj gönderen ERATES »

Benim söylemek istediğim biriniz tesla gözcü kullanır biriniz m1 siz der ortak bir kararda toplanın :) Eğer en iyiyim diyorsanız ortak bir platformda yarışın,bu platformda şampiyona bana göre :)
ERATES

Şimdi tekrardan,aynı hevesle
Karaköy de...
Kullanıcı avatarı
kursatkaragoz
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kursatkaragoz »

ortak bir platform oyuncular tarafından zaten yıllardır oluşturulmakta ve uygulanmakta hatta yönetici dediğiniz insanların kendi "Vesmus" Vs dedikleri karşılaşmalardan bile çok daha önce oluşturulmuştur.Yöneticilerde sanırsam bu oyuncuların tasarladığı Vs i saçma bulup kendilerine göre uyarladılar veya yapacak etkinlik bulamadılar Ve sizlerde buna ayak uyduruyorsunuz.
UniFoRaKanZee=UniFoRsLaTaLıK=KüRŞaTKaRaGöZ

http://www.youtube.com/watch?v=Jz7mRzLpgBI
http://www.youtube.com/watch?v=kS58AGFIf1M
http://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ECHO »

kursatkaragoz yazdı:ortak bir platform oyuncular tarafından zaten yıllardır oluşturulmakta ve uygulanmakta hatta yönetici dediğiniz insanların kendi "Vesmus" Vs dedikleri karşılaşmalardan bile çok daha önce oluşturulmuştur.Yöneticilerde sanırsam bu oyuncuların tasarladığı Vs i saçma bulup kendilerine göre uyarladılar veya yapacak etkinlik bulamadılar Ve sizlerde buna ayak uyduruyorsunuz.
Kesinlikle Dogru :arrow:
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TRoyxpunisher
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen TRoyxpunisher »

Büyücü VS'si atmayı bilmem.Ancak söylemek isterim ki VS atıldığında kimin en iyi olduğunu söylemek için anlaşmalı VS değil de isteyenin tesla kurduğu isteyenin zihin attığı isteyenin m1 taktığı VS'lere bakılmalıdır.Sonuçta oyunda yetenek sistemini doğru şekilde dağıtıp kullanabilen isimler bu şekilde kazanacaktır ve en iyi oldukları anlaşılacaktır.

Ben büyücüyla bugüne kadar hiç VS atmamış sürekli bölge atmış biri olarak kendi fikrimi dile getirmek istedim.Doğru ya da yanlış ama bana göre doğrusu budur.
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön