turkoxHAMSTER yazdı:Bir arkadaş o zaman 1 ağustosu da katmayacaz yazmış.Zaten 2 sayı arasındaki sayıları hesaplarken 1 tanesini hesaba katmayız.Örneğin 3 ile 5 arasındaki sayıları örnek alalım.3 ile 5 arasında 2 sayı vardır.3 ten 4 e ve 4 ten 5 e.3-4-5 olarak düşünürsen 3 sayı oluyor bu da mantıksız olur.Zaten matematiksel formülü de "n2-n1-1" dir.Yani zaten hesaba katmıyoruz.o yüzden 29 olmaz 30 olur.Zaten 1 ağustos saat 00.00 a kadar diyor.Yani 31 temmuz gecesi olarak düşünebilirsin.
1 Temmuz 00.00 ile 1 Ağustos 00.00 Arasında Kaç Gün var ? Bi açıklarmısın
1 temmuz 10.00 diyor.Normalde 31 gün var.1 ağustosu da sayarsan 32.Ama 1 ağustos 00.00 demiş yani 1 ağustosu sayamayız.Normal şartlarda dediğim gibi 31 gün geçerli olması lazım.Benim lafım 1 temmuzu saymassak 30 bir de 1 ağustosu saymazsak 29 demiş.Açıklamam ona idi.Dediğim gibi normal de 31 gün var.Saçma olur ama ilk günü saymazlarsa 30 olabilir.
Chatlaqs yazdı: Gerçekten öyle bir çekiliş varsa kazananların isimlerini forumda duyurulması gerekir böylelikle kimsenin aklında soru işareti kalmaz
Çekilişin olduğu da kazananların açıklanacağı da zaten YAZIYOR. :|
:arrow:
KAMPANYA DETAYLARI - Playstore'da İKV İndirim kampanyası 01 Temmuz saat 10:00 ila 01 Ağustos saat 00:00 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya ürünleri ve indirimler http://www.playstore.com/#!/kampanya/ikv_tem sayfasında verilmiştir.
- Kampanya süresince Playstore'dan İKV Ürünleri almış oyuncularımız arasında yapılacak çekilişte toplam 30 Kişiye III. Kademe Tılsım seviyesinde sanal ürün olan oyun eşyası hediye edilecektir. - Kazanan oyuncularımız kampanya sonrasındaki hafta Facebook sayfamızdan duyurulacak ve sonrasında Playstore'da bulunan iletişim bilgileri üzerinden iletişime geçilecektir. - Playstore'a üye olmak için TTNET kullanıcısı olma zorunluluğu yoktur. Herkes TTNET Tek Şifre hesabı açabilir.
- Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde TTNET bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.
Bunlar birtakım uydurmacalar... Açık ve net demişlerki kampanya sonrasındaki hafta açıklanacak diye her gün 1 tılsım verilecek 30 güne 30 tılsım demişler ama ne kurası var ne sonucu var ne duyurusu var ne ilgilenen var nede bu konulara cvp verebilecekcek "ADAM" var
AtaxKizilbuyu yazdı:Bunlar birtakım uydurmacalar... Açık ve net demişlerki kampanya sonrasındaki hafta açıklanacak diye her gün 1 tılsım verilecek 30 güne 30 tılsım demişler ama ne kurası var ne sonucu var ne duyurusu var ne ilgilenen var nede bu konulara cvp verebilecekcek "ADAM" var
Duyurusu forumda.Açıklanması da kampanya bittikten sonraki hafta denmiş.Daha dün bitti kampanya. :|
MuratABI yazdı:Şu çekilişi sonuçlandırın ona göre Tılsım alacam
Sen al tılsımı , kazanırsan bana hediye edersin
Dalga Konusu Bir Yana Bende Çekilişi Bekliyorum 3. Kademe Tılsım Malzemem Hazır Basmıyorum Çünkü Ortaklaşa Bir Hesap Üzerinden 12 Kutu Aldık Bir Günde O Gün Kazanma İhtimalim Yüksek.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Dalga Konusu Bir Yana Bende Çekilişi Bekliyorum 3. Kademe Tılsım Malzemem Hazır Basmıyorum Çünkü Ortaklaşa Bir Hesap Üzerinden 12 Kutu Aldık Bir Günde O Gün Kazanma İhtimalim Yüksek.
iyi de kazanırsan gidip m1,y2 ofans2 3 falan almayacaksın heralde.Gider en pahalı tılsımı seçersin satar 2 tane daha tılsım alırsın.Malzemen hazırsa git bas tılsımını.