Play store çekilişi hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Play store çekilişi hakkında

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

MuratABI yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:Bir arkadaş o zaman 1 ağustosu da katmayacaz yazmış.Zaten 2 sayı arasındaki sayıları hesaplarken 1 tanesini hesaba katmayız.Örneğin 3 ile 5 arasındaki sayıları örnek alalım.3 ile 5 arasında 2 sayı vardır.3 ten 4 e ve 4 ten 5 e.3-4-5 olarak düşünürsen 3 sayı oluyor bu da mantıksız olur.Zaten matematiksel formülü de "n2-n1-1" dir.Yani zaten hesaba katmıyoruz.o yüzden 29 olmaz 30 olur.Zaten 1 ağustos saat 00.00 a kadar diyor.Yani 31 temmuz gecesi olarak düşünebilirsin.
1 Temmuz 00.00 ile 1 Ağustos 00.00 Arasında Kaç Gün var ? Bi açıklarmısın

1 temmuz 10.00 diyor.Normalde 31 gün var.1 ağustosu da sayarsan 32.Ama 1 ağustos 00.00 demiş yani 1 ağustosu sayamayız.Normal şartlarda dediğim gibi 31 gün geçerli olması lazım.Benim lafım 1 temmuzu saymassak 30 bir de 1 ağustosu saymazsak 29 demiş.Açıklamam ona idi.Dediğim gibi normal de 31 gün var.Saçma olur ama ilk günü saymazlarsa 30 olabilir.
Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Chatlaqs »

Gerçekten öyle bir çekiliş varsa kazananların isimlerini forumda duyurulması gerekir böylelikle kimsenin aklında soru işareti kalmaz ;)
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Chatlaqs yazdı: Gerçekten öyle bir çekiliş varsa kazananların isimlerini forumda duyurulması gerekir böylelikle kimsenin aklında soru işareti kalmaz ;)

Çekilişin olduğu da kazananların açıklanacağı da zaten YAZIYOR. :|
:arrow:

KAMPANYA DETAYLARI
- Playstore'da İKV İndirim kampanyası 01 Temmuz saat 10:00 ila 01 Ağustos saat 00:00 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya ürünleri ve indirimler http://www.playstore.com/#!/kampanya/ikv_tem sayfasında verilmiştir.
- Kampanya süresince Playstore'dan İKV Ürünleri almış oyuncularımız arasında yapılacak çekilişte toplam 30 Kişiye III. Kademe Tılsım seviyesinde sanal ürün olan oyun eşyası hediye edilecektir.

- Kazanan oyuncularımız kampanya sonrasındaki hafta Facebook sayfamızdan duyurulacak ve sonrasında Playstore'da bulunan iletişim bilgileri üzerinden iletişime geçilecektir.
- Playstore'a üye olmak için TTNET kullanıcısı olma zorunluluğu yoktur. Herkes TTNET Tek Şifre hesabı açabilir.
- Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde TTNET bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.
Kullanıcı avatarı
AtaxKizilbuyu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: [Ata]

Mesaj gönderen AtaxKizilbuyu »

Bunlar birtakım uydurmacalar... ;) Açık ve net demişlerki kampanya sonrasındaki hafta açıklanacak diye her gün 1 tılsım verilecek 30 güne 30 tılsım demişler ama ne kurası var ne sonucu var ne duyurusu var ne ilgilenen var nede bu konulara cvp verebilecekcek "ADAM" var ;)
# EMİNÖNÜ #..........[KızılSancaK]^_^KızılHekiM
# SANCAK #............[AtaxGazi]^_^[AtaxHekim]^_^[Kızıltuğ]

[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

AtaxKizilbuyu yazdı:Bunlar birtakım uydurmacalar... ;) Açık ve net demişlerki kampanya sonrasındaki hafta açıklanacak diye her gün 1 tılsım verilecek 30 güne 30 tılsım demişler ama ne kurası var ne sonucu var ne duyurusu var ne ilgilenen var nede bu konulara cvp verebilecekcek "ADAM" var ;)

Duyurusu forumda.Açıklanması da kampanya bittikten sonraki hafta denmiş.Daha dün bitti kampanya. :|
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen MuratABI »

Şu çekilişi sonuçlandırın ona göre Tılsım alacam
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

MuratABI yazdı:Şu çekilişi sonuçlandırın ona göre Tılsım alacam
Sen al tılsımı , kazanırsan bana hediye edersin :/
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 0LIVERA »

mobilsorun yazdı:
Dalga Konusu Bir Yana Bende Çekilişi Bekliyorum 3. Kademe Tılsım Malzemem Hazır Basmıyorum Çünkü Ortaklaşa Bir Hesap Üzerinden 12 Kutu Aldık Bir Günde O Gün Kazanma İhtimalim Yüksek.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
akrobat7555
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen akrobat7555 »

0LIVERA yazdı:
mobilsorun yazdı:
Dalga Konusu Bir Yana Bende Çekilişi Bekliyorum 3. Kademe Tılsım Malzemem Hazır Basmıyorum Çünkü Ortaklaşa Bir Hesap Üzerinden 12 Kutu Aldık Bir Günde O Gün Kazanma İhtimalim Yüksek.
1günde tek hesaptan 12 kutumu ?
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

0LIVERA yazdı:
mobilsorun yazdı:

iyi de kazanırsan gidip m1,y2 ofans2 3 falan almayacaksın heralde.Gider en pahalı tılsımı seçersin satar 2 tane daha tılsım alırsın.Malzemen hazırsa git bas tılsımını.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön