Yavaş çekveym2 yazdı:Günde 30 jadeit cektigimi biliyorum benakrobat7555 yazdı:900 m üstü ?veym2 yazdı:Holde maden cekersin kardeş dinleme bunları zamanında sifayla 1 ayda 900 m üstü maden cektim
Şifayla para kasmanın yolları ?
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: Şifayla para kasmanın yolları ?
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Peki ortalama ne kadar tutar sizce bu solucan ibni itemler ?mobilsorun yazdı:Şahesersiz bir şekilde ruh kalkanı yeteneğiyle ibni sina solucan itemler işine yarayacaktır.Zırh limitini ne kadar üst seviyede tutarsan o kadar iyi olur.firaridadas yazdı:firaridadas yazdı:Peki bir sorum daha olacak bunun için hangi item seti gereklidir yani örneğin ibni setle bile yapılabilirmi bu maden işi ?
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Zor bulunur sanırım ve sunucusuna göre değişir. Parça başı 10m'a kadar çıkabilir fiyatlarıfiraridadas yazdı:Peki ortalama ne kadar tutar sizce bu solucan ibni itemler ?mobilsorun yazdı:Şahesersiz bir şekilde ruh kalkanı yeteneğiyle ibni sina solucan itemler işine yarayacaktır.Zırh limitini ne kadar üst seviyede tutarsan o kadar iyi olur.firaridadas yazdı:firaridadas yazdı:Peki bir sorum daha olacak bunun için hangi item seti gereklidir yani örneğin ibni setle bile yapılabilirmi bu maden işi ?
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- veym2
- Tılsım Tanığı

Olum hiç durmadan 24 saat çektiğim günde cektim bilmiyonmuwonka yazdı:Yavaş çekveym2 yazdı:Günde 30 jadeit cektigimi biliyorum benakrobat7555 yazdı:900 m üstü ?veym2 yazdı:Holde maden cekersin kardeş dinleme bunları zamanında sifayla 1 ayda 900 m üstü maden cektim![]()
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

Çekmişsindir kanka unuttum nerden hatırlıyım
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
vay anasını 24 saatveym2 yazdı:Olum hiç durmadan 24 saat çektiğim günde cektim bilmiyonmuwonka yazdı:Yavaş çekveym2 yazdı:Günde 30 jadeit cektigimi biliyorum benakrobat7555 yazdı:900 m üstü ?veym2 yazdı:Holde maden cekersin kardeş dinleme bunları zamanında sifayla 1 ayda 900 m üstü maden cektim![]()