İNFAZ LONCASI BİLGİLENDİRME SAYFASI YENİ !!!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ahmettavus09
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: İNFAZ LONCASI BİLGİLENDİRME SAYFASI YENİ !!!

Mesaj gönderen ahmettavus09 »

bariareos yazdı:Bu Son sözlerden sonra pek durmam doğru olmaz zaten

Allahım Sen Sabır Ver Yarabbim.

Ali Azcık Sakin Olun Y a Herşey Düzelecek.. Sadece Biraz Sabır...
Resim
Kullanıcı avatarı
infazxfatih
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen infazxfatih »

bariareos yazdı:Bu Son sözlerden sonra pek durmam doğru olmaz zaten
Ali : Bak Butür Şeyleri Böyle Algılamanız Yanlış.

Ahmetinde Dediği Gibi Sabır Sabır...Bu Sözlerden Sonra Durmam Diyorsun. Gerçekten Bi Nedenin varsa Karar Senin. Ama Ortada Sorun Göremiyorum Ben..!
İnfazxlouster _&_İnfazfatih_&_ İnfazxlauster

.......... Resim..........

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
infazxfatih
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen infazxfatih »

Resim

Loncamızın İlk Şaheser Üretimi Gerçekleştirilmiştir. En kısa zamanda Asabı Kehf De geliyor. )
İnfazxlouster _&_İnfazfatih_&_ İnfazxlauster

.......... Resim..........

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ahmettavus09
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

infazxfatih yazdı:Resim

Loncamızın İlk Şaheser Üretimi Gerçekleştirilmiştir. En kısa zamanda Asabı Kehf De geliyor. )
Loncamız Bünyesinde ''İnfazxsibryalı'' Adlı Karakterimize ''ECEL GETİREN'' Adlı Şaheser Silah Üretimi Gerçekleştirilmiştir...Tüm Üyelerimize Hayırlı Olsun...

Devamı Gelecek.. ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
ahmettavus09
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Çalışmalar Sonucunda Loncamızın Resmi Msn Adresi Aşağıda Belirtilen Adres Olarak Kararlaştırılmıştır..

infaz__team@hotmail.com

Tüm Üyelerimize Hayırlı Olsun!!!
Resim
Kullanıcı avatarı
ahmettavus09
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

İnfazxlouster--------------Savaşçı----------------------------------------------Lonca Genel Başkanı
İnfazxbaşkan--------------Büyücü-----------------------------------------------Lonca Genel Başkanı

İnfazxroney----------------Savaşçı---------------------------------------------Lonca Başkan Yardımcısı,Kasa Sorumlusu
İnfazxroneyyy--------------Şifacı-----------------------------------------------Lonca Başkan Yardımcısı,Kasa Sorumlusu

İnfazxsibryalı-------------Savaşçı-----------------------------------------------Lonca Yöneticisi
Sibiryakurdu-------------Savaşçı------------------------------------------------Lonca Yöneticisi
Sibiryakurdux------------Büyücü------------------------------------------------Lonca Yöneticisi

İnfazxmytürk-------------Savaşçı---------------------------------------------- Lonca Üye Gözlemcisi

İnfazxnefer--------------Savaşçı------------------------------------------------Lonca Forum Sözcüsü
İnfazcıxbüyücü----------Büyücü-------------------------------------------------Lonca Forum Sözcüsü

İnfazxhüküm-------------Savaşçı------------------------------------------------Lonca Üyesi

İnfazxyargısız------------Savaşçı-----------------------------------------------Lonca Üyesi
Ugandas------------------Savaşçı-------------------------------------------------------------------Lonca Üyesi

İnfazcıı-------------------Büyücü-------------------------------------------------Lonca Üyesi

İnfazxburakcan---------Savaşçı------------------------------------------------Lonca Üyesi
Burakcanım-------------Savaşçı--------------------------------------------------Lonca Üyesi

İnfazxnabız---------------Savaşçı-----------------------------------------------Lonca Üyesi

İnfazxsavaş-------------Savaşçı--------------------------------------------------Lonca Üyesi

İnfazxtonani------------Şifacı----------------------------------------------------Lonca Üyesi

İnfazxcrazyman---------Büyücü------------------------------------------------- Lonca Üyesi

İnfazxcolex-------------Savaşçı---------------------------------------------------Lonca Üyesi
İnfaz Team Üye Listesidir!!!
Güncelleme Yapıldı!!
Üye Alımları Devam Etmektedir!!

İnfazxvesqardo Olumsuz Davranışlarından Dolayı Loncadan İhraç Edilmiştir!!Bilginize...
Resim
Kullanıcı avatarı
aslan44
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen aslan44 »

Ben İnfazxmytürk
Kullanıcı avatarı
TUHAN67
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen TUHAN67 »

kime geliyor acaba çok merak ettim :D

bu arada bu olayları şans eseri duyuyorum neden benden kimse yardım istemiyor? lütfen lonca içerisinde görewi olan bana ulaşsın zaten lonca çarını 40 a kadar kasamıorum.boş boş duruorum pm atında bi işe yarasın boş çarlar allahalla yakışmadı bu kavga :evil:
Asrın şifacısı tekrar tılsım sokaklarında.Eski gücüme kavuşmama çok ama çok az kaldı...

ツ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ツ

İnfazxtonani
Tonani
Kerkenez
Kullanıcı avatarı
ahmettavus09
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

TUHAN67 yazdı:

bu arada bu olayları şans eseri duyuyorum neden benden kimse yardım istemiyor? lütfen lonca içerisinde görewi olan bana ulaşsın zaten lonca çarını 40 a kadar kasamıorum.boş boş duruorum pm atında bi işe yarasın boş çarlar allahalla yakışmadı bu kavga :evil:

Tuhan Asabı Keyf Sana Gelecek İnşallah!!

Ayrıca Tuhana Katılıyorum..Bu kAvga Hiç Yakışmadı!!
Tek Kişiden Yardım İstemeniz Normal Değil!!! Bakın Tuhan Yardıma Hazır ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
ahmettavus09
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

ahmettavus09 yazdı:
TUHAN67 yazdı:

Tuhan Asabı Keyf Sana Gelecek İnşallah!!

Ayrıca Tuhana Katılıyorum..Bu kAvga Hiç Yakışmadı!!
Tek Kişiden Yardım İstemeniz Normal Değil!!! Bakın Tuhan Yardıma Hazır ;)
Tuhan Ayrıca Şu İmzanı Değiştirmenin Vakti Geldi Sanırım!!! ;)
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön