Loncamızın İlk Şaheser Üretimi Gerçekleştirilmiştir. En kısa zamanda Asabı Kehf De geliyor. )
Loncamız Bünyesinde ''İnfazxsibryalı'' Adlı Karakterimize ''ECEL GETİREN''Adlı Şaheser Silah Üretimi Gerçekleştirilmiştir...Tüm Üyelerimize Hayırlı Olsun...
İnfazxlouster--------------Savaşçı----------------------------------------------Lonca Genel Başkanı İnfazxbaşkan--------------Büyücü-----------------------------------------------Lonca Genel Başkanı
İnfazxroney----------------Savaşçı---------------------------------------------Lonca Başkan Yardımcısı,Kasa Sorumlusu İnfazxroneyyy--------------Şifacı-----------------------------------------------Lonca Başkan Yardımcısı,Kasa Sorumlusu
İnfazxmytürk-------------Savaşçı---------------------------------------------- Lonca Üye Gözlemcisi
İnfazxnefer--------------Savaşçı------------------------------------------------Lonca Forum Sözcüsü İnfazcıxbüyücü----------Büyücü-------------------------------------------------Lonca Forum Sözcüsü
İnfazxhüküm-------------Savaşçı------------------------------------------------Lonca Üyesi
İnfazxyargısız------------Savaşçı-----------------------------------------------Lonca Üyesi
Ugandas------------------Savaşçı-------------------------------------------------------------------Lonca Üyesi
İnfazcıı-------------------Büyücü-------------------------------------------------Lonca Üyesi
İnfazxburakcan---------Savaşçı------------------------------------------------Lonca Üyesi
Burakcanım-------------Savaşçı--------------------------------------------------Lonca Üyesi
İnfazxnabız---------------Savaşçı-----------------------------------------------Lonca Üyesi
İnfazxsavaş-------------Savaşçı--------------------------------------------------Lonca Üyesi
İnfazxtonani------------Şifacı----------------------------------------------------Lonca Üyesi
İnfazxcrazyman---------Büyücü------------------------------------------------- Lonca Üyesi
İnfazxcolex-------------Savaşçı---------------------------------------------------Lonca Üyesi İnfaz Team Üye Listesidir!!!
Güncelleme Yapıldı!!
Üye Alımları Devam Etmektedir!!
İnfazxvesqardo Olumsuz Davranışlarından Dolayı Loncadan İhraç Edilmiştir!!Bilginize...
Loncamızın İlk Şaheser Üretimi Gerçekleştirilmiştir. En kısa zamanda Asabı Kehf De geliyor. )
kime geliyor acaba çok merak ettim
bu arada bu olayları şans eseri duyuyorum neden benden kimse yardım istemiyor? lütfen lonca içerisinde görewi olan bana ulaşsın zaten lonca çarını 40 a kadar kasamıorum.boş boş duruorum pm atında bi işe yarasın boş çarlar allahalla yakışmadı bu kavga :evil:
Asrın şifacısı tekrar tılsım sokaklarında.Eski gücüme kavuşmama çok ama çok az kaldı...
bu arada bu olayları şans eseri duyuyorum neden benden kimse yardım istemiyor? lütfen lonca içerisinde görewi olan bana ulaşsın zaten lonca çarını 40 a kadar kasamıorum.boş boş duruorum pm atında bi işe yarasın boş çarlar allahalla yakışmadı bu kavga :evil:
Tuhan Asabı Keyf Sana Gelecek İnşallah!!
Ayrıca Tuhana Katılıyorum..Bu kAvga Hiç Yakışmadı!!
Tek Kişiden Yardım İstemeniz Normal Değil!!! Bakın Tuhan Yardıma Hazır
Tuhan Asabı Keyf Sana Gelecek İnşallah!!
Ayrıca Tuhana Katılıyorum..Bu kAvga Hiç Yakışmadı!!
Tek Kişiden Yardım İstemeniz Normal Değil!!! Bakın Tuhan Yardıma Hazır
Tuhan Ayrıca Şu İmzanı Değiştirmenin Vakti Geldi Sanırım!!!