Nocomment yazdı:Her veda zamansızdır her ölüm gibi . Geriye dönüp baktığında yüzlerce sesin yankılanmasıdır peşinde. Selanın vakitsiz, cemaâtin hazırlıksız yakalanmasıdır.
Her veda zamansızdır her doğum gibi . Şaşkınlık ve telaşın hüküm sürmesidir kuşluk vakti. Başrolünde oynamayı düşündüğün, senaryoda kalmış replikler , canlandırılmamış roller kanar düşünde .
Her veda zamansızıdır her sürgün gibi . Söylenmemiş, ertelenmiş duygularına nokta koyduğun , gerçekleşmemiş tüm fiillerin faili olmaktan vazgeçtiğin , biraz gönüllü biraz gönülsüz rafa kaldırdığın bir kitap , kalbine gömdüğün ilk buse gibi.
Her veda acıdır her ihanet gibi . Doğurduğun, kendi ellerin ile büyüttüğün çocuktan kopan Anne babanın uzaktan el sallamasıdır nemli gözler ile , paslı, kehribar kakmalı bir hançerin yüreğinden girmesidir ağır ağır en sevdiğinin eli ile.
Her veda bir şoktur aslında, ruhundan umudun firar etmesi , rüya ile gerçek arasında gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalmaktır , sevdiğin, hayaller kurduğun kadının son anda evli ve çocuklu çıkmasıdır.
Her veda bir milattır aslında ilk aşk gibi . Yaşın kaç olursa olsun , nerede kiminle olursan ol, hangi şehir yada coğrafyada yaşadığının manası yoktur . Daima tatlı bir tebessüm , çocukça bir mutluluk, biraz hüzün ile anımsadığın heyecanını,ruhun var oldukça taşıyacağın tarifsiz duygudur; İKV gibi.
Değerli dostlar
2006 sonlarında başladığım ; Eşimden,çocuklarımdan,kendimden, ayırdığım, çaldığım zamanlar ile severek heyecan ile gönül verdiğim, İKV deki görevimden Mayıs ayı itibarı ile ( sağlık nedeniyle ) ayrılmış bulunmaktayım.Sevgili Nerull bu konuda konu açmıştı, ben biraz zaman verdim kendime ve ancak yazabildim .
Her kimin bende hakkı var ise lütfen helal etsin . İnsan olmanın harcıdır , kırmak ,üzmek ve nihayetinde hoş görmek .
Ben hepinize helal ediyorum , var ise hakkım .
Grup bölgelerine deneyimsiz ve tılsımsız birini almak ister iseniz, oyunda denk geliriz .
Reelde acı bir kahvemi yudumlamak isteyen tüm İKV neferlerine kapılarım daima açıktır .
İKV nin en tepe noktasından başlayarak ; Yönetim , Gönüllü destekçiler ve Oyunculara en kalbi sevgi ve saygılarım ile .
Nihat ATÇI ( GM Nocomment )
'' Her Kunduz sel’e maruz kalacaktır ''
Merhabalar ;
Ayrılık zamansız gelir demişler. Kim derdi ki senlede bir gün ayrılıcaz be abicim. İnsanlar gelip geçiyor anılar kalıyor iyi kötü ama anıların asıl sahibleriyle yaşanmıyorsa manası kalmıyor. Şuan o durumdayız. Sende gittin be abi kimlerle uğraşıcaz biz. Bir gün nasip olur geri dönmen umarım. Selametle abi yolun bahtın açık olsun. Kunduz'un yeri daima ayrıdır

Kasa karakterime girmiştim karşılaştığımız bir an hala saklıyorum bunu