Merhabalar, öncelikle değerli ekip arkadaşlarıma ve desteklerini üzerimizden eksik etmeyen tüm oyuncularamıza teşekkür ederim. Sancak sunucusu yazarı olarak böyle bir oluşumun içinde bulunmaktan çok hoşnut olduğumuda belirtirim.
Ufak bir aksaklık nedeniyle yazımdaki 2 satır yer değişmiş ve biraz anlamda bozulma meydana gelmiştir, bunun için tüm okurlarımızdan özür diliyorum.
BilgeTonyukuk yazdı:1.000 Akçe'lik ödülümüzün sahibi Sancak sunucusu yazarımız Oğuz BACAKSIZ oluyor. Kendisine verdiği emeklerden dolayı hepinizin huzurunda teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Arkadaşlar dergiyi yayınladığımız sitenin bant limiti ne yazık ki dergi için yeterli olmuyor.Geçen sayıda olduğu gibi dergimize bu sayıda da yoğun ilgi gösteren herkese çok teşekkür eder, yaşanan aksaklıktan dolayı özür dileriz.
Bant limiti her ayın 1' inde sıfırlanıyor.Yani siteye erişim Haziranın 1. günü tekrar sağlanacaktır.
Bizlere destek olan herkese tekrar teşekkür ederiz.
İlerleyen sayılarda aksaklıklar yaşanmaması adına alternatif çözümler arıyoruz.
Bilginize.
En son KRABBY tarafından 26 May 2014 20:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:İleti sahibi isteği üzerine düzenlendi.
Fabre yazdı:Merhabalar, öncelikle değerli ekip arkadaşlarıma ve desteklerini üzerimizden eksik etmeyen tüm oyuncularamıza teşekkür ederim. Sancak sunucusu yazarı olarak böyle bir oluşumun içinde bulunmaktan çok hoşnut olduğumuda belirtirim.
Ufak bir aksaklık nedeniyle yazımdaki 2 satır yer değişmiş ve biraz anlamda bozulma meydana gelmiştir, bunun için tüm okurlarımızdan özür diliyorum.
BilgeTonyukuk yazdı:1.000 Akçe'lik ödülümüzün sahibi Sancak sunucusu yazarımız Oğuz BACAKSIZ oluyor. Kendisine verdiği emeklerden dolayı hepinizin huzurunda teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Fabre yazdı:Merhabalar, öncelikle değerli ekip arkadaşlarıma ve desteklerini üzerimizden eksik etmeyen tüm oyuncularamıza teşekkür ederim. Sancak sunucusu yazarı olarak böyle bir oluşumun içinde bulunmaktan çok hoşnut olduğumuda belirtirim.
Emeği geçen tüm arkadaşları tebrik ediyorum, hoş bir sayı olmuş. Bununla beraber çizgi romanın eksikliği kendini hissettirdi diyebilirim, umut boş durmasın dayayın görevleri!