ANKA Sunucusu Hk.
- SurvivorIKV
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- FearFactorIKV
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Re: ANKA Sunucusu Hk.
Al hacı daha ilk slot bak örse geldim yenice bb3 15 puanda bozamadan öldüm zaten çok hızlı yaratıklar birde tılsım hatası hala düzeltilemiyor nasıl sinir olmayayim şimdi 

Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Büyü Bozma (III) sıkıntısını bende çok çekiyorum . % 300 bozar diyor ama bozmuyorEqualero yazdı:Al hacı daha ilk slot bak örse geldim yenice bb3 15 puanda bozamadan öldüm zaten çok hızlı yaratıklar birde tılsım hatası hala düzeltilemiyor nasıl sinir olmayayim şimdi

- melihbaba
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Yaratıklar kesinlikle hızlandı bizde bundan şikayetçiyiz çoğu oyucuda farkında eskiden 1 m.a ayakkabı ile yakalayamazken şimdi 2 m.a ile yakalıyorlar sonrada ayar yapmadık diyolar ne yani bukadar insan salakmı ?

Kod: Tümünü seç
"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
- Xxxreallovexxx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: We are the best
Anka Sunucusunda bulunmuş birisi olarak orada hızlar aşırı yalnız buna ilave olarak diğer tüm sunucularda oyundaki oyuncu sayısı az iken yaratık hızları arttıyor.Bunu hergün Sığınak atan birisi olarak şöyle açıklayabilirim.Eminönü Sunucusunda Gece 3ü geçtikten sonra hızlar arttıyor ve taki sabah 11 e kadar.Cumartesi Geceleri ve Pazar geceleri bu sorun olmuyor neden oyun kalabalık bence oyuncu sayısı ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Keyifli Forumlar..
Keyifli Forumlar..