Kardeş mesela ben çemberciyim ateş direncine 0 veren arkadaşlara rahat 30 40 bin vuruyorum neden vermediğinizi sordum sadece sende cevabı vermissin zatenanchieville yazdı:adam haklı cok nadir cemberle dalan
Biride Çıkıp Demiyor Ki
- Gorkemlord
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karanlık Taraf
Re: Biride Çıkıp Demiyor Ki
Kod: Tümünü seç
'' Teknik servis değilim ama bütün arızalar beni buluyor. '' - Gorkemlord
- Cin Avcısı

Senin sorunun ne biliyormusun dostum o lanet olası poponun kafandan daha büyük olmasıybrdelisix yazdı:Önce kendin uygula ve bak geç mademki saçma yorum yapıyorum. Saçmalık olan hala burada yazıyor olmamız. Ortada ne oyun kaldı ne forum ama sizler bunu anlamamışsınız.Gorkemlord yazdı:Saçma konulara girip te saçma saçma yorumlar yazma bak geç <<<<ybrdelisix yazdı:Böyle bir konu açmanın saçmalık olduğunu hala kavrayamamışsın. Canı sıkılan konu açıyor zaten oyun bitti şu an forumda bitiyorGorkemlord yazdı:Abilerim benden büyük olabilirsiniz yaşım 17 ben burda bi soru sordum hiç te saçma değil bana göre sadece neden verip vermediğinizi sordum sanırım daha konuyu okumamıssın lütfen bu konu üzerinde birdaha yorum yapmamanı rica ediyorum.ybrdelisix yazdı:Yaş kaç ???
Sanırım anaokulu yeni mezun:)
Komedi filmi gibi[/color]
![]()
'' Teknik servis değilim ama bütün arızalar beni buluyor. '' Re: Biride Çıkıp Demiyor Ki
Sen de bunu bil bakayım
Kaşımın üstünde neden göz yok
- Gorkemlord
- Cin Avcısı

Kaşlar gözümüze batmasın diyeBetbah yazdı:Sen de bunu bil bakayımKaşımın üstünde neden göz yok
'' Teknik servis değilim ama bütün arızalar beni buluyor. ''