Sunucu Şampiyonası Turnuvaları / Mayıs
- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Are The Best
Re: Sunucu Şampiyonası Turnuvaları / Mayıs
Fikstürde ismimiz yine çikmıycak ve ben 2 3 ay daha girmiycem oyuna bosuna beklenti içindeyiz sikıntı yok!
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
- Lonca: Pressaltfdört
Herkese başarılar
Savaşçı=İtaat
Savaşçı=İtaat
- Atazade
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Meselâ savaşçı sınıfından 16 kişi alınacakken 70 kişi başvuruyor. Bu durumda 70 kişinin de asil olarak şampiyonaya katılabilme şansları, hepsinin aynı mıdır? Yoksa başka kriterler göz önünde bulunduruluyor mu?

.
ATABEY
AtabeyII
AtabeyIII
- KelwinLawyer
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: I don't have :(
Katılanlara bol şans
Ben oyunu bıraktım katılamayacam zaten
Ben oyunu bıraktım katılamayacam zaten

Çağrı AYDIN
-----------------------------------
+Özledim
-Kimi
+http://inciswf.com/jetvg958.swf
-----------------------------------
(^) Ecel Getiren
Selam Atazade,Atazade yazdı:Meselâ savaşçı sınıfından 16 kişi alınacakken 70 kişi başvuruyor. Bu durumda 70 kişinin de asil olarak şampiyonaya katılabilme şansları, hepsinin aynı mıdır? Yoksa başka kriterler göz önünde bulunduruluyor mu?
Yapılan başvuruların çoğu kontrol ettiğinizde sizlerinde dikkatinizi çekeceği üzere,asıllarını yansıtmamaktadır.Kullanıcılar her sunucuda değişik isimlerle başvurarak, randomda çıkma ihtimalini gözeterek, karakter aktarma düşüncesiyle envanterleri olmayan ya da düşük levelli karakterler yazarak başvuruların fazla görünmesine sebep olmuşlardır.Fakat bilinmelidir ki her başvuru kontrol edilerek,titizlikle incelenmektedir.Dolayısı ile sunucuda bulunmayan yahut düşük levelli olan karakterler otomatikman elenmekte ve şartları sağlayan kullanıcıların kurada kazanma ihtimalleri artmaktadır. Bu demek değildir ki bir kullanıcı sadece 1 karakteriyle katılacak, istenilen şartları sağlayan ve kurada çıkan kullanıcının birden fazla karakteride turnuvaya dahil olabilir.İlginiz için teşekkür ederiz.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Endless Diram
Karakter adı = pişşştttt
Karakter Sınıfı =Büyücü
Karakter Sınıfı =Büyücü
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Lotus
Random sitesinde çekilişe sokmadığınız gözden kaçan karakter var bu konuda ne yapmayı planlıyorsunuz Meran sunucusunda şifacı olarak başvurdum yedeklerde bile ismim çıkmadı halbuki yedekler de sadece 1 kişi var en kısa zamanda açıklama getirirseniz sevinirim.Zifan yazdı:Selam Atazade,Atazade yazdı:Meselâ savaşçı sınıfından 16 kişi alınacakken 70 kişi başvuruyor. Bu durumda 70 kişinin de asil olarak şampiyonaya katılabilme şansları, hepsinin aynı mıdır? Yoksa başka kriterler göz önünde bulunduruluyor mu?
Yapılan başvuruların çoğu kontrol ettiğinizde sizlerinde dikkatinizi çekeceği üzere,asıllarını yansıtmamaktadır.Kullanıcılar her sunucuda değişik isimlerle başvurarak, randomda çıkma ihtimalini gözeterek, karakter aktarma düşüncesiyle envanterleri olmayan ya da düşük levelli karakterler yazarak başvuruların fazla görünmesine sebep olmuşlardır.Fakat bilinmelidir ki her başvuru kontrol edilerek,titizlikle incelenmektedir.Dolayısı ile sunucuda bulunmayan yahut düşük levelli olan karakterler otomatikman elenmekte ve şartları sağlayan kullanıcıların kurada kazanma ihtimalleri artmaktadır. Bu demek değildir ki bir kullanıcı sadece 1 karakteriyle katılacak, istenilen şartları sağlayan ve kurada çıkan kullanıcının birden fazla karakteride turnuvaya dahil olabilir.İlginiz için teşekkür ederiz.
-
- Salgın Koruyucusu
Yazdığım iletiyi neden kaldırıyorsunuz meran sunucusunda benm şifacımda yedeklere dahi secilmemiş ve yedeklerde tek şifacı var bir acıklama bekliyorum
etkinliklotus3 yazdı:Random sitesinde çekilişe sokmadığınız gözden kaçan karakter var bu konuda ne yapmayı planlıyorsunuz Meran sunucusunda şifacı olarak başvurdum yedeklerde bile ismim çıkmadı halbuki yedekler de sadece 1 kişi var en kısa zamanda açıklama getirirseniz sevinirim.Zifan yazdı:Selam Atazade,Atazade yazdı:Meselâ savaşçı sınıfından 16 kişi alınacakken 70 kişi başvuruyor. Bu durumda 70 kişinin de asil olarak şampiyonaya katılabilme şansları, hepsinin aynı mıdır? Yoksa başka kriterler göz önünde bulunduruluyor mu?
Diktator yazdı:Yazdığım iletiyi neden kaldırıyorsunuz meran sunucusunda benm şifacımda yedeklere dahi secilmemiş ve yedeklerde tek şifacı var bir acıklama bekliyorum
Selam arkadaşlar,
Turnuvanın seyrini kendi karakter oluşumunuza göre değiştirmeye çalışarak, multi başvuru yaptığınızdan yedek sayısında değişikliğe gidilmiş, bu durum tek hesapla katılan diğer kullanıcıları mağdur edeceğinden engellenmiştir.Ayrıca diğer hesaplarınızdaki karakterlerin asil listede olduğu görülmektedir.
İlginiz için teşekkür ederiz.
Birakin bu randomizr ayaklarini hic biseyde bize denk gelmio bu kura cekilis bilmem ne ! Karakterlerim yedeklerde bile yok nasil is bu arkadaş ????