Carsiazad yazdı:Selamlar ,
Arkadaşım Güzel Hoş Konular Açıyorsun Gelip Bölgelerde yazıyorsun ben sana söylemekten bıktım sen anlamamaktan bıkmadın ben sana kaç kere dedim , Olayı anlat diyorum olayı anlat yazımın altından SÖyleye ÇARŞI HIRSIZDIR AZADS çanak tutuyor diyorsun , Be kardeşim söyle sen kimin adamısın kim gönderdide seni çarşı hırsızdır evren çanak tutuyor diyorsun benim parayamı ihtiyacım var , Monarch 'a suç atıyorsun güzel peki..
Olayı Anlat diyorum ;
Alanur geldi üretim yaparım dedi .. Sonra Monarch Çarına malzemelerin yarısını verdim ..Sonra Siyahkin geldi YüRü git dedi yok bilmem ne ? Sonra Diyorsun MOnarch Çaldı Adamın çarı susturuldu 2 gündür ? Ne ara verdinde O adamla nAsıl konuştun ?? ŞİMDİ Seni anlayamıyorum ben boş muhabbetleri bırak kardeş Birine diyorsun Alanur birisine siyahkin Bu kadar Acemi olamaz kimse Bi reçete 1 çardadır Malzemeyi 3 çara pay ediyorsun ne kadar mantıklı ..
Sonrada ÇARŞIAZADS çanak tutuyorsun .. Sen saatlerce bölgeden Çarşı hırsızdır diyorsun sonrada bilader yardım et nolur soyuldum diyorsun ? madem öyle başta nie gelmiyorsun ? MADEMKİ reklam degil amacın nie başta gelmiyorsun ?? BU KONUYU FAZLA UZATMA BOŞ BOŞ MUHABBETLERDESİn ..!
IIEVReNx ÇarşıAzads BiR Teşkilat Emektarı
)
Daimi İkv DesteKcisi....!
Selamlar
Oncelıkle carsıazads ben plusum yok bolgeden yazmadım carsı hırsızdır dıye
konu nedır dıyorsun kac kez anlattım anlamadın
Çarsı monarch denen kısı ıle ben sadece hırsızlıgın oldugu gun gorusmedım bak olayı anlatıyorum artık anla
plusum vardı bıttı almadım urban tora tora erkek zırh ureten bı kısı arıyordum normal olarak oyunda tanıdıgım bı arkadasıma sordum kım uretır dıye oda carsımonarch bı bak dedı bolgeye yazdı carsımonarch bolgeye pm dıye monarch de attı bolgeye pm yı benım bu soysuzla tanısmam burda basladı.hocam urban tora tora zırh uretımım var yaparmısın dedım oda ok dedı mal+1m dedı ok dedım para sorun degıl sen yeterkı uret neden guvendıgıme gelınce bı dusun azads loncaya mı guvenırsın devamlı oyundalar muhatap olacak kısı bulursun yoksa tek bı carı olan kısıyemı guvenırsın bende guvendım bu carsımarch ye sızın loncada dıye neyse konuya gelelım bır sonra aksam buna ben malzemelerı hazırladım bıldıgım kadarıyla bı receteyı yansıt bakayım eksık varmı sorun yasamayalım dedı .Çarşı monarch de ıflıste oldugunu soylerdı beklersen dedı uretım carım basla ondan yansıtırım dedı ok dedım bekledım saatlerce bekle allah bekle sıkıldım meteora cıktım monarch dedımkı klan kanalına pm at ben ordan senı dıger cara eklıyeyım dedım bısı demedı.dıger carıma gectım /f ÇArsımonarch yaptım pm attım cevap verdık ben greenwar dedım ıflısı kesınce haber ver dedım . ben bu sırada klan savaslarına gırdım bı vakıt sonra ÇArsı monarch emınonunde arkadas lıstemde gordum pm attım bakalım dedım dık yok ses yok sonra meteora ındı cıktı bısı dımedım yarın bakarız dedım yarın oldu bu adam yok aksam uzere monarch gordum yazı yazıyorum yıne ses yok bı muddet sonra sıyah kın carı ıle ben carsımonarch dedı ok dedım ne oldu nıye o carla cevap vermıyrsun dedım susturuldugunu soyledı ok dedım sonra yer altı cıkısında bulustuk alanur carına gectı zırh recetesını yansttı ok dedım aktardık ıtemlerı ondan sonra ne ses car nede baska bısı azads
azads sımdı sen bana nasıl guvendın bak carsı carına aktarmamıssın dıyebılırsın bak onuda acıklayayım
ÇArsı monarch ıle yaptıgım anlasmayı bı o bırde ben bılıyordum mal+1m dıye olay ıkımızın arasında ıken benım calınan malzemelerım ıcın gıdıp baskasınımı suclayayım dogal olarak çarsımonarch suclarım
olaydan sonra gordgum carsıya soyledım olayı bılsınler ıstedım cunku oyun oynamak bı zevktır ve sonucta emek harcadık degıl mı bısıler ıcın
lıderle konus dedıler senınlede konustuk anlattım derdımı dıyorum ya derdıgmı gordugum carsılara anlattım
en sonunda sana geldım sende anlamadın veya anlamak ıstemedın kadıme gıdıyordun degıl mı senın gorevın mı onemlı yoksa EMEK HIRSIZLIGI
AZADS BAK SUNUDA DIYORUM EGER BEN YALANCIYSAM ZEVKLE OYNADIGIM BU OYUNU BIRAKICAM CARLARIMI VERICEM AMA BEN HAKLIYSAMDA SONUNA KADAR GIDERIM