Çarşımonarch-sıyahkın-Alanur ve ÇARŞI LONCASI İŞBİLİĞİ

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
OkaneGunesx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Çarşımonarch-sıyahkın-Alanur ve ÇARŞI LONCASI İŞBİLİĞİ

Mesaj gönderen OkaneGunesx »

Hahahaha sadece gülünür senin yazdıklarına.

Loncamın hiç bir şekilde böyle böyle calmıslardır böyle böyle aralarında item paylaşmıslardır gibi bir şeyi olamaz. Ben bugune kadar kimsenin 1 kurusunu bile almadım almamda. Benim adamlarımda yapmaz. Monarch kimdir necidir bilemem. Ancak loncaya ben almadım.Diyorsun ki neden hep "Çarşı" lar. Düşün bir Çarşılara iftira atan adamlar temiz mi ? Hepsinin alnında hırsız damgası var. Loncaya alındıgında Yemret gibi adamlar forumda hırsız diye adı geciyordu. Azads savunuyordu. Bermuda ve Funky calındıgında da Yemrtin caldıgını söylediler. Sonucta biz karısmadık vede olay loncamızın basına kaldı. İtemleri aramızda mı bölüşmüşüz ? buna gülerim işte çünkü orada kaç paralık maden var ki ? O kadar ezik madenler için loncamızı rezil edemeyiz. Ettirmemde zaten. Monarch ' ın Urban zırh recetesi vardı. Ancak olayın olduğu gün ben yoktum. Ben adam atma konusunda acımasızım. Yamuğunu gördüğüm kişiyi en ufak bir lafını dinlemeksizin kapıyı gösteririm. Bunun örneği çok. Çarşılara hırsız demişsin be ezik. Ben daha parasına ws yaptıgım adamı yendiğim halde parasını almaya kıyamadım parasını geri verdim hakkım olmasına rağmen. Hem ne malum senin Siyahkin le arkadaş olupta Çarşıları lekelemek için böyle yalan uydurmadığın ? Bu köklü lonca senin 10 m lik ezik madenlerine kalmadı. Kedi ulaşamadığı ciğere mndar dermiş ya senin ki o misal işte. Ancak sana acıyorum. İlk önce bir insan elinde kanıtı olup ve öyle mahkeme karsısına cıkar. Bence sen ve siyahkin denen sahsiyet arkadassınız ve Çarşıları lekelemek istiyorsunuz. Unutmayın ki düşük zekalılar insanları tartısırlar tıpkı sizin bizleri tartıstıgınız gibi. Bu arada kuzenim Samet' e 3 yıldız hakkında laf etmişsin. Biz burada senin gibi oyunda yaşayan insanlardan değiliz. Sonucta o bir rütbeyse rütbedir. Kimsenin adamlığı rütbeye bakmaz. Eğer senin için rütbe adamlıksa yorma kafanı Sıhhıyenin rütbesi senden büyük ;) Küçük beyninle acıklamaya calış olayı.

AĞLAMA ARTIK YETER ZARARIN NEYSE CIKAR BEN VERİRİM SANA PARASINI ULUMA BURALARDA SOĞUKTA KALMIŞ İTLER GİBİ

Çarşıeses
Kullanıcı avatarı
bLacksin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bLacksin »

green yazdı:AMA SUNU UNUTMAYIN
SIYAH... VE ÇARŞI... YAZILI OLAN ÇARLARA DIKKAT EDIN
Destur bre iblis. Benim karakter ismimde Siyah ile başlıyor. :x :x :x

Ulan bende başlığı okuyunca, ortak hidra falan kestiler sandım. Zararın ne kadarsa git bankacıya selamımı söyle o gerekeni yapar. Burada yoktan yere koskoca loncayı etiketleme...
Resim
Kullanıcı avatarı
Senfony
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge of Nobility

Mesaj gönderen Senfony »

green yazdı:senfony dedıgın kısı carsı lonca uyesi sıyah kınde çarsımonarch olduguna gore bende yaparım oyle ıkı foto ıkı konusma
fotoları merakla bekliyoruz.
Resim
Eline , beline , diline sahip ol !
Kullanıcı avatarı
onygs1991
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen onygs1991 »

Senfony yazdı:
green yazdı:senfony dedıgın kısı carsı lonca uyesi sıyah kınde çarsımonarch olduguna gore bende yaparım oyle ıkı foto ıkı konusma
fotoları merakla bekliyoruz.

getir yeğenim fotolarını

BAK SANA İFTİRA ATIYIM BEN : ARKADAŞIM VERESENE 49LEVEL YÜCELEN HALİT DİZİLİ ÇARIMI LAN.

OLDUMU ARKADAŞIM BURDA FOTOSHOP İLE YAPMAYACAĞIN NE BELLİ ARKADAŞIM? VE OKAN SON DERECE HAKLIDIR..
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
Kullanıcı avatarı
green
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen green »

BEN OLAYI HANGI CARSIYA ANLATTIMSA GIT LIDERLE KONUS O COZER DEDI ABIM GELDI ADAM OLUPTA KONUSTUN MU

SEN ICINDEKI HIRSIZI TUTMAKLA KENDINI LONCANI NE HALE GETIRDIGININ FARKINDA DEGILSIN
LA YEMISIM MALZEMESINI
CALIN MALMELERI SONRA CARSI SUDUR BUDUR MERAKLANMAYIN SIIZN NE OLDUGUNUZU GORUYOR MILLET
Kullanıcı avatarı
green
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen green »

OkaneGunesx yazdı:Hahahaha sadece gülünür senin yazdıklarına.

Loncamın hiç bir şekilde böyle böyle calmıslardır böyle böyle aralarında item paylaşmıslardır gibi bir şeyi olamaz. Ben bugune kadar kimsenin 1 kurusunu bile almadım almamda. Benim adamlarımda yapmaz. Monarch kimdir necidir bilemem. Ancak loncaya ben almadım.Diyorsun ki neden hep "Çarşı" lar. Düşün bir Çarşılara iftira atan adamlar temiz mi ? Hepsinin alnında hırsız damgası var. Loncaya alındıgında Yemret gibi adamlar forumda hırsız diye adı geciyordu. Azads savunuyordu. Bermuda ve Funky calındıgında da Yemrtin caldıgını söylediler. Sonucta biz karısmadık vede olay loncamızın basına kaldı. İtemleri aramızda mı bölüşmüşüz ? buna gülerim işte çünkü orada kaç paralık maden var ki ? O kadar ezik madenler için loncamızı rezil edemeyiz. Ettirmemde zaten. Monarch ' ın Urban zırh recetesi vardı. Ancak olayın olduğu gün ben yoktum. Ben adam atma konusunda acımasızım. Yamuğunu gördüğüm kişiyi en ufak bir lafını dinlemeksizin kapıyı gösteririm. Bunun örneği çok. Çarşılara hırsız demişsin be ezik. Ben daha parasına ws yaptıgım adamı yendiğim halde parasını almaya kıyamadım parasını geri verdim hakkım olmasına rağmen. Hem ne malum senin Siyahkin le arkadaş olupta Çarşıları lekelemek için böyle yalan uydurmadığın ? Bu köklü lonca senin 10 m lik ezik madenlerine kalmadı. Kedi ulaşamadığı ciğere mndar dermiş ya senin ki o misal işte. Ancak sana acıyorum. İlk önce bir insan elinde kanıtı olup ve öyle mahkeme karsısına cıkar. Bence sen ve siyahkin denen sahsiyet arkadassınız ve Çarşıları lekelemek istiyorsunuz. Unutmayın ki düşük zekalılar insanları tartısırlar tıpkı sizin bizleri tartıstıgınız gibi. Bu arada kuzenim Samet' e 3 yıldız hakkında laf etmişsin. Biz burada senin gibi oyunda yaşayan insanlardan değiliz. Sonucta o bir rütbeyse rütbedir. Kimsenin adamlığı rütbeye bakmaz. Eğer senin için rütbe adamlıksa yorma kafanı Sıhhıyenin rütbesi senden büyük ;) Küçük beyninle acıklamaya calış olayı.

AĞLAMA ARTIK YETER ZARARIN NEYSE CIKAR BEN VERİRİM SANA PARASINI ULUMA BURALARDA SOĞUKTA KALMIŞ İTLER GİBİ

Çarşıeses

ESES BIRINCISI GULERSIN GULERSIN UNUTMA SON GULEN IYI GULER
IKINCISI BU OLAY OLDUGUNDA BEN YOKTUM DIYORSUN NE ZAMAN OLDUNKI
UCUNCUSU EN BASTA SIZINLE ADAM GIBI KONUSMAYA CALISTIM AMA YOK BI TEK AZADS YA COZECEZ YADA ÇARSI MONARCH ATACAZ LONCADAN DEDI
GIT BIRAZ LIDER NASIL OLUNUR OGREN OGRENEMESSEN GEL BASKA SUNUCUYA BEN SANA OGRETIM

HAYDE GULUM HAYDE CARSI LONCASINA HIC BI #@!? OLMAZ CUNKU BUGUN BENIM MALZEMELERIMI CALDI YARIN BASKASININ HI BU ARADA YAZINI OKU BI HEM MONARCH NEDIR NECIDIR BILMEM DIYORSUN HEMDE SOYSUZUN NE ZIRH URETTIGINI BILIYORSUN
Lokmanxhekim
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Lokmanxhekim »

green yazdı:HErkese merhabalar

Greenwar savascı carım için urban tora tora erkek zırh uretımı ıcın guvenebılecek bırısını arıyordum.bı kac kısı geldı guvenemedım çünkü o kadar emek harcadık malzemesı ıcın Lonca olursa daha ıyı olur dedım çalmazlar (İHTİYACLARI YOKTUR DİYE )dedım.ÇARŞI LONCASINDAN Çarşı monarch denen kısı ıle malzeme+1m karşılıgında anlaştık .Malzemelerı hazırladım Çarşı monarch ıle tekrar konustuk üretım carım dıger carım dedı ok dedık bu arada ÇarşıMonarch-siyahxkın-Alanur aynı kişidir.Çarsı monarch susturuldugunu soyluyor.sıyah kın ıle konusuyor alanur carında urban tora tora zırhın uretım recetesını yansıttı guvendım HANI BİRDE ÇARŞI LONCASI YA her sey guvenlı olur dedık

Alanur çarına malzemelerı verdim.sonra bu soysuz oyundan cıktı.Şimdi aynı bı olay bundan sonra oluyor.Bi kac kısı carsı denen carlarla gorustum BU ÇARŞI MONARCH DENEN KISININ HIRSIZLIGINA CANAK TUTTULAR.LİDERLERİ İLE GÖRÜŞTÜM ODA CANAK TUTTU BU HIRSIZLIGA

SOZUM ÇARŞI LONCASINA

Çarşımonarch denen soysuzu aranızda barındırmaya devam edın (AZADS SENDE) yaptıklarıyla sevının ama butun mıllet ÇARŞI loncasının HIRSIZ BIR LONCA oldugunu bılecek ben bu işin peşini bırakmıcam
EMEK HIRSIZLARI bırde ne bılıyormusunuz bu loncadakıler oyle bı profosyonel hırsız olmuskı Hangı bırısıyle konustu ısem klavye efesı olmakta bır numarlar

SÖZÜM ÇARŞI LONCA LİDERİNE

dedınya sen benım kım oldugumu bılmıyorsun EVET BILMIYORUM SENN HIRSIZLARA CANAK TUTTUGUNU OGRENDIM NE KADAR SEVIYESIZ OLDUGUNU OGRENDIM KURDUGUN LONCADA HIRSIZ VE HIRSIZLIGA CANAK TUTAN LARA GOZ YUMDUGUNU OGRENDIM

SONUC OLARAK ARKADALAR

Çarsı LONCASINA güvenilmez HERKES DIKKAT ETSIN BU LONCA ILE ALIŞVERISLERINE ÇALINAN MALZEMELERIME GELINCE ALLAHA HAVALE ETTIM O NASIL OLSA DOGRU OLANA HAKKI ILE GOSTERIR

NE EDERSEN KENDINE EDERSIN KENDI KENDINE..! DEMIŞ ADAMIN OĞLU HEYT BEE TAM ADAMINI BULMUŞSUN SOYULACAK..!
DOSTUM BAK SENIN ŞİMDİ BURDA KONU AÇMAN BOŞA BU DEVİRDE KOLAY KOLAY KIM KIME AKTARIM VEYA URETIM YAPTIRIYOR KI... (HELE OYLE PAHALI BİR MALZEME İÇİN )
SORUYORUM SANA URBAN ZIRH URETMEK İÇİN EN FAZLA 39 LVL URETIM ZIRHÇI İSTER DIMI SEN 0 DAN 1 CAR KASSAN 20 LVL KI 1 GUNUNU ALMAZZ URETITDIN ONDA OKADAR ZAMAN MALZEMELERININ TOPLADIN 1 GUN DE CAR KASMAK İÇİN URAŞSAYDIN VE URETIMI ONDA YAPARDIN..BUNLARIN HİÇBİRİ BAŞINA GELMEZDİ DOSTUM..!!!! SÜTTEN AĞZI YANAN YOĞURDU UFLEYEREK YERMİŞ.. BUNDAN SONRA ADIMLARINI DİKAKTLI AT SUÇLUYU SUÇSUZU İYİ BELLE.....

(bu arada aktarım yapılıyor baada verlıyor kı bunu dier cara ver die ama kalpteki niyet temız olduğu için no problem )

Lokmanxhekim
Kullanıcı avatarı
Carsiazad
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Carsiazad »

Selamlar ,

Arkadaşım Güzel Hoş Konular Açıyorsun Gelip Bölgelerde yazıyorsun ben sana söylemekten bıktım sen anlamamaktan bıkmadın ben sana kaç kere dedim , Olayı anlat diyorum olayı anlat yazımın altından SÖyleye ÇARŞI HIRSIZDIR AZADS çanak tutuyor diyorsun , Be kardeşim söyle sen kimin adamısın kim gönderdide seni çarşı hırsızdır evren çanak tutuyor diyorsun benim parayamı ihtiyacım var , Monarch 'a suç atıyorsun güzel peki..

Olayı Anlat diyorum ;

Alanur geldi üretim yaparım dedi .. Sonra Monarch Çarına malzemelerin yarısını verdim ..Sonra Siyahkin geldi YüRü git dedi yok bilmem ne ? Sonra Diyorsun MOnarch Çaldı Adamın çarı susturuldu 2 gündür ? Ne ara verdinde O adamla nAsıl konuştun ?? ŞİMDİ Seni anlayamıyorum ben boş muhabbetleri bırak kardeş Birine diyorsun Alanur birisine siyahkin Bu kadar Acemi olamaz kimse Bi reçete 1 çardadır Malzemeyi 3 çara pay ediyorsun ne kadar mantıklı ..

Sonrada ÇARŞIAZADS çanak tutuyorsun .. Sen saatlerce bölgeden Çarşı hırsızdır diyorsun sonrada bilader yardım et nolur soyuldum diyorsun ? madem öyle başta nie gelmiyorsun ? MADEMKİ reklam degil amacın nie başta gelmiyorsun ?? BU KONUYU FAZLA UZATMA BOŞ BOŞ MUHABBETLERDESİn ..!

IIEVReNx ÇarşıAzads BiR Teşkilat Emektarı :))
Daimi İkv DesteKcisi....!
Ãkıllı insanlar Yeni Fikirleri ,Normal İnsanlar Sonuçları ,Küçük İnsanlarsa ''ÇARŞI ''Yı Tartışırl.
ÇaRşiAzaD
IIEvReNx- IIEvReNS- IIEvReNŞiFaCı- IIEvReN - IIEvReNb
Kullanıcı avatarı
green
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen green »

Carsiazad yazdı:Selamlar ,

Arkadaşım Güzel Hoş Konular Açıyorsun Gelip Bölgelerde yazıyorsun ben sana söylemekten bıktım sen anlamamaktan bıkmadın ben sana kaç kere dedim , Olayı anlat diyorum olayı anlat yazımın altından SÖyleye ÇARŞI HIRSIZDIR AZADS çanak tutuyor diyorsun , Be kardeşim söyle sen kimin adamısın kim gönderdide seni çarşı hırsızdır evren çanak tutuyor diyorsun benim parayamı ihtiyacım var , Monarch 'a suç atıyorsun güzel peki..

Olayı Anlat diyorum ;

Alanur geldi üretim yaparım dedi .. Sonra Monarch Çarına malzemelerin yarısını verdim ..Sonra Siyahkin geldi YüRü git dedi yok bilmem ne ? Sonra Diyorsun MOnarch Çaldı Adamın çarı susturuldu 2 gündür ? Ne ara verdinde O adamla nAsıl konuştun ?? ŞİMDİ Seni anlayamıyorum ben boş muhabbetleri bırak kardeş Birine diyorsun Alanur birisine siyahkin Bu kadar Acemi olamaz kimse Bi reçete 1 çardadır Malzemeyi 3 çara pay ediyorsun ne kadar mantıklı ..

Sonrada ÇARŞIAZADS çanak tutuyorsun .. Sen saatlerce bölgeden Çarşı hırsızdır diyorsun sonrada bilader yardım et nolur soyuldum diyorsun ? madem öyle başta nie gelmiyorsun ? MADEMKİ reklam degil amacın nie başta gelmiyorsun ?? BU KONUYU FAZLA UZATMA BOŞ BOŞ MUHABBETLERDESİn ..!

IIEVReNx ÇarşıAzads BiR Teşkilat Emektarı :))
Daimi İkv DesteKcisi....!
Selamlar

Oncelıkle carsıazads ben plusum yok bolgeden yazmadım carsı hırsızdır dıye
konu nedır dıyorsun kac kez anlattım anlamadın
Çarsı monarch denen kısı ıle ben sadece hırsızlıgın oldugu gun gorusmedım bak olayı anlatıyorum artık anla

plusum vardı bıttı almadım urban tora tora erkek zırh ureten bı kısı arıyordum normal olarak oyunda tanıdıgım bı arkadasıma sordum kım uretır dıye oda carsımonarch bı bak dedı bolgeye yazdı carsımonarch bolgeye pm dıye monarch de attı bolgeye pm yı benım bu soysuzla tanısmam burda basladı.hocam urban tora tora zırh uretımım var yaparmısın dedım oda ok dedı mal+1m dedı ok dedım para sorun degıl sen yeterkı uret neden guvendıgıme gelınce bı dusun azads loncaya mı guvenırsın devamlı oyundalar muhatap olacak kısı bulursun yoksa tek bı carı olan kısıyemı guvenırsın bende guvendım bu carsımarch ye sızın loncada dıye neyse konuya gelelım bır sonra aksam buna ben malzemelerı hazırladım bıldıgım kadarıyla bı receteyı yansıt bakayım eksık varmı sorun yasamayalım dedı .Çarşı monarch de ıflıste oldugunu soylerdı beklersen dedı uretım carım basla ondan yansıtırım dedı ok dedım bekledım saatlerce bekle allah bekle sıkıldım meteora cıktım monarch dedımkı klan kanalına pm at ben ordan senı dıger cara eklıyeyım dedım bısı demedı.dıger carıma gectım /f ÇArsımonarch yaptım pm attım cevap verdık ben greenwar dedım ıflısı kesınce haber ver dedım . ben bu sırada klan savaslarına gırdım bı vakıt sonra ÇArsı monarch emınonunde arkadas lıstemde gordum pm attım bakalım dedım dık yok ses yok sonra meteora ındı cıktı bısı dımedım yarın bakarız dedım yarın oldu bu adam yok aksam uzere monarch gordum yazı yazıyorum yıne ses yok bı muddet sonra sıyah kın carı ıle ben carsımonarch dedı ok dedım ne oldu nıye o carla cevap vermıyrsun dedım susturuldugunu soyledı ok dedım sonra yer altı cıkısında bulustuk alanur carına gectı zırh recetesını yansttı ok dedım aktardık ıtemlerı ondan sonra ne ses car nede baska bısı azads

azads sımdı sen bana nasıl guvendın bak carsı carına aktarmamıssın dıyebılırsın bak onuda acıklayayım
ÇArsı monarch ıle yaptıgım anlasmayı bı o bırde ben bılıyordum mal+1m dıye olay ıkımızın arasında ıken benım calınan malzemelerım ıcın gıdıp baskasınımı suclayayım dogal olarak çarsımonarch suclarım
olaydan sonra gordgum carsıya soyledım olayı bılsınler ıstedım cunku oyun oynamak bı zevktır ve sonucta emek harcadık degıl mı bısıler ıcın
lıderle konus dedıler senınlede konustuk anlattım derdımı dıyorum ya derdıgmı gordugum carsılara anlattım
en sonunda sana geldım sende anlamadın veya anlamak ıstemedın kadıme gıdıyordun degıl mı senın gorevın mı onemlı yoksa EMEK HIRSIZLIGI

AZADS BAK SUNUDA DIYORUM EGER BEN YALANCIYSAM ZEVKLE OYNADIGIM BU OYUNU BIRAKICAM CARLARIMI VERICEM AMA BEN HAKLIYSAMDA SONUNA KADAR GIDERIM
Kullanıcı avatarı
kralzeus
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Greenwarın Rezıllıgı Ve Iftırası

Mesaj gönderen kralzeus »

Greenwar Denılen Şahsiyetsiz Öncelikle Ben Siyahkin Deilim 2.si Sn Bana Materyal Vermedın Ben Ve Sen Onceden Anlasmıstık Ama Iflıs Gorevım Vardı O Gun Yapamadık Ertesi Gun Pm Attın Bende Uretım Carıma Gırcektım Uretım Carına Gırılmıyodu Bloklanmıstı + Alanur Dıe Bı Şahsıyetsız Kısıyıde Tanımıyom Bana Yaptıgın Bu Iftıra Yuzunden Sana Acı Cektırcem Çarşı Loncasına Laf Atma Bıdaha Senı Oyunda Rezıl Ederım Snn Gıbı Aç Insanlara Karnımız Tok... Allah Belasını Versın Snn Gıbı Insan Dısı Varlıkların!!! :evil: Bu Andan Sonra Benden Kork Sana Gosterecem İnsanlara İftira Atmak Neymiş :twisted: !!!

Saygılarımla:Çarşımonarch&siyahkusak
"Marifetin zekâtı, marifeti oluşturmaktır." "Affetmek, zaferin zekâtıdır."
Resim

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön