Sana bvuu kısaca anlatıyım;
Bir savaşçıda dikkat nasıl atıp karşıdaki düşman direnç gösterebiliyorsa buda onun gibi birşey.
BENİM DİRENÇ KIRMA NEREYE GİTTİ ?
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: BENİM DİRENÇ KIRMA NEREYE GİTTİ ?
Güzel konu bu olay herkes tarafından mutlaka yaşanmıştır.Menzilde olan bir kişiye direnç kırma attığımda bazen direnci kırmayabiliyor.Özellikle büyücülerde.Gerekli bir konu üzerinde durulmalı
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

ilk açtığım karakter büyücüdürdeliyureks55 yazdı:arkadaslar alan buyulerıne tum alan ıcındekı yaratıklar hepsı aynı andamı dırenıyor :?: sacmalamayın bılgınız mantıgında yapıyosunuz acıklamanızı ama denemeyen bılemez hata oldugunu![]()
mantıklı acıklamanızı bunada yapın bakayım neden böyle oluyor :lol:
cember ve dırenc kırmada hata var :evil:deneyın gorursunuz tum yaratıklar aynı anda dırenc kırmaya dırenıyor cember buyusune dırenıyor ise bende bu oyunda buyucuden anlamıyorum ozaman :ugeek:
yada yaratıklarada grup olusturma ozellıgı geldı demekkı hepsı bırden yetenek kullanıolar dırenıyolar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
en uzun süre oynadığım karakterimde büyücümdür
şu anda hali hazırda bir çemberci büyücümde vardır
ama hiç bir zaman tüm yaratıkların aynı anda direnmesi gibi bir durumla karşılaşmadım
tekrar örnekliyorum
etrafında 4 adet yaratık varsa ve sen bunlara direnç kırma attıysan içlerinden ikisi buna direnebilir
bunun ekranda yazılması ise imkansızdır
eğer senin başına böyle bir olay geldiyse yani tüm yaratıklar aynı anda direndiyse ya oyun hatasıdır yada milyonda bir olabilcek bir şeydir
not: direnç kırma atarken zamana iyi bak çünkü etki süresi 8sn yenilenme süresi 5 sn dir. Sen yenilendiği gibi atarsan etki etmeyecektir.
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
- deliyureks55
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilât-ı Mahsusa
arkadasım o kadar acemı degılız oyundadaywalker yazdı: ilk açtığım karakter büyücüdür
en uzun süre oynadığım karakterimde büyücümdür
şu anda hali hazırda bir çemberci büyücümde vardır
ama hiç bir zaman tüm yaratıkların aynı anda direnmesi gibi bir durumla karşılaşmadım
tekrar örnekliyorum
etrafında 4 adet yaratık varsa ve sen bunlara direnç kırma attıysan içlerinden ikisi buna direnebilir
bunun ekranda yazılması ise imkansızdır
eğer senin başına böyle bir olay geldiyse yani tüm yaratıklar aynı anda direndiyse ya oyun hatasıdır yada milyonda bir olabilcek bir şeydir
not: direnç kırma atarken zamana iyi bak çünkü etki süresi 8sn yenilenme süresi 5 sn dir. Sen yenilendiği gibi atarsan etki etmeyecektir.
etkısı gecmeden yenı dırenc kırma actıgımızda ıslemedıgını bılıyorum
attıgım dırenc kırma sankı hıc atmıyormusum gıbı ıslemıyor
achiwasha
Çemberde garip bir mantık var. Eğer sen çember kritik vurursan, şuna kritik gitti buna kritik gitmedi diye birşey olma ama 3 kat değişiklik gösteriyor. 3 kat etkisi ekranda görünmediğinden olabilir. Büyüye direnme olayındada kritik vuruş mantığı var.deliyureks55 yazdı:arkadaslar alan buyulerıne tum alan ıcındekı yaratıklar hepsı aynı andamı dırenıyor :?: sacmalamayın bılgınız mantıgında yapıyosunuz acıklamanızı ama denemeyen bılemez hata oldugunu![]()
cember ve dırenc kırmada hata var :evil:deneyın gorursunuz tum yaratıklar aynı anda dırenc kırmaya dırenıyor cember buyusune dırenıyor ise bende bu oyunda buyucuden anlamıyorum ozaman :ugeek:
yada yaratıklarada grup olusturma ozellıgı geldı demekkı hepsı bırden yetenek kullanıolar dırenıyolar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Direnç kırmada da çemberin kritik vurma mantığının olduğunu düşünüyorum.
Ceviz yazdı:Çemberde garip bir mantık var. Eğer sen çember kritik vurursan, şuna kritik gitti buna kritik gitmedi diye birşey olma ama 3 kat değişiklik gösteriyor. 3 kat etkisi ekranda görünmediğinden olabilir. Büyüye direnme olayındada kritik vuruş mantığı var.deliyureks55 yazdı:arkadaslar alan buyulerıne tum alan ıcındekı yaratıklar hepsı aynı andamı dırenıyor :?: sacmalamayın bılgınız mantıgında yapıyosunuz acıklamanızı ama denemeyen bılemez hata oldugunu![]()
Direnç kırmada da çemberin kritik vurma mantığının olduğunu düşünüyorum.
:shock: :shock: :shock:
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
Tamam da aradaki süre farkını oyuncu hesaplamak zorunda değilki. Burada bir düzeltmeye ihtiyaç var gibi geliyor bana.DehrayN yazdı:Beyler... Öncelikle şunu belirteyim...
Direnç kırma atınca ve yenilenme süresi dolunca hemen gene atıyoruz...!!! 15 puanda... DİRENÇ KIRMANIN ETKİ SÜRESİ 8 SANİYE !!! YENİLENME SÜRESİ 5 SANİYE... YANİ 3 SANİYE DAHA BEKLEMENİZ GEREKİYOR... EĞER BEKLEMESSENİZ ATARSANIZ YENİDEN Bİ DİRENÇ KIRMA ATMAYACAKTIR...!!!

o saatte özellikle bu konuyu güncellemek için mi girdin
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Çok bilipte yanlış anlatan arkadaşlar direncin büyüye direnmesi gibi bir olay var mı yok mu bilmiyorum fakat arkadaşın actıgı konu da belirttigi gibi direnc kırma bazılarına kim zaman işlemiyor.Örnegin ben arz sancagının ilerisinde 3 arkadasımla oturuyordum herkes oldugu yerde duruyordu.Ben direnç attım aralarında birine işlemedi.Tekrar attım yine işlemedi.Bunu 2-3 dakika boyunca denedim işlemiyor.Aynı kişileri biraz uzaga götürerek attıgım direncin işlediğini gördüm.Yani bu oyun hatası en kısa süre içinde düzeltilmeli.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
BEnim takip mi ediyosun sen ?Wizards yazdı:o saatte özellikle bu konuyu güncellemek için mi girdin
Telefon numaramı vereyim arasıra arayıp üfle istersen ?
Kendi iletilerime baktım ve konunun çözümlenmediğine inandım.
Yanlış bişeyse konu silinebilir.