Öncelikle merhaba ROA lloncasındaki her üye ben lodos olduğum taktirde kadım hidra olsun em ye girmek için kp lazım olsun hepsi ile etkıleşimlerim sonucu bana lodosların göstermediği kadar ilgi ve alakı oldular lodoslarda etmediğim muhabettı ben kadımde bu adamlarla ettim hepsi sıcak kanlı yardımsever cok iyi insanlar bu kılanın bir üyesi olmak isterdim loncanı devamı dileğiyle
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz arkadaşlar.
RoA nın duruşu bellidir, aramızdan kopup gidenler oldu fakat yeni gelen arkadaşlarımız gidenlerin boşluğunu hissetirmediler.
Yakın zaman içinde bende tılsım sunucusundan kuklacı sunucusuna transfer oluyorum beni pek tanımayabilirsiniz ama zamanla benide tanırsınız ( şimdiden söyliyim şifacılar hazır olsun )
Elfetih yazdı:LodosLar BenciL OlduqLArı SüRecE Bir yere GeLemezZLer. Ayrıca Arz OLmamın Nedeniyse bu Her Yerde BenciL Klandaşlarımın Çok oLması .Bazı Ark. İstisNa
Byfth
LODOSLAR LODOS OLDUĞUNU HATIRLADIĞINDA ASİLLEŞİR.ARZ GÖRDÜĞÜNDE KATİLLEŞİR.xD UYMADI AMA NEYSE
LDOSA LAF YOK BENCİL OLAN ARZLARDIR.
LODOSA ARZ SALDIRMADIKÇA LODSO HİÇ BİRŞEY YAPMAZ.AMA ARZ SALDIRINCA İŞ İŞTEN GEÇER.